Şimdi Ara

inca 310nx ssid sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende inca im-310nx wireless modem var, modemi kuruyorum herşey düzgün fakat wi-fi adı (ssid) değişmiyor kablosuz adına atıyorum Money- yazdığımda kablosuzun adı INCA Money- şeklinde oluyor. Bu zorunlu olarak konulmuş INCA ismini firmware ile vb. kaldırmak mümkün mü ?. kaldırabilen varsa lütfen yardımcı olsun.

• Siz cihazi normal firmware guncelleyip deneme yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce bi arkadaşın paylaştığı Versiyon:V1.1.46 firmware i kurdum fakat sonuç aynı, inca nın sitesindeki update zaten çalışmıyor. bazı arkadaşlar ingilizce firmware den bahsetmiş onda wi-fi adı sorunu kalkıyormuş ancak o firmware e bir türlü ulaşamadım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahh00

biraz önce bi arkadaşın paylaştığı Versiyon:V1.1.46 firmware i kurdum fakat sonuç aynı, inca nın sitesindeki update zaten çalışmıyor. bazı arkadaşlar ingilizce firmware den bahsetmiş onda wi-fi adı sorunu kalkıyormuş ancak o firmware e bir türlü ulaşamadım :/

sitede zaten tek firmware var yabancı forumlara bakın derim
  • o zaman araştırmaya devamm ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahh00

o zaman araştırmaya devamm ilgilendiğiniz için teşekkürler.

fabrika ayarına getirip tekrar deneme yaptınızmı peki?
  • defalarca denedim, artık tek çare o ingilizce firmware gibi görünüyor, olan birisi link atarsa süper olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rahh00 kullanıcısına yanıt
    al sana firmware daha önce bu forumda paylaşmıştım.....
    link çalışıyor arkadaşlar....

http://www.dosya.tc/server28/ZaZuPm/PRM-R1B4_4L_-V1.1.39PL-8level_AWRT-300_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan-71 -- 13 Nisan 2014; 11:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan-71

al sana firmware daha önce bu forumda paylaşmıştım.....
    link çalışıyor arkadaşlar....

http://www.dosya.tc/server28/ZaZuPm/PRM-R1B4_4L_-V1.1.39PL-8level_AWRT-300_.rar.html

çok teşekkürler deneme fırsatını anca yakalayabildim ve sonuç başarılı artık wi-fi ssid istediğimi koyabiliyorum heryerde aradığım ama bir türlü bulamadığım firmware, çok çok teşekkür ediyorum.

• Bir şey değil dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bu dosyayı yüklemeye kalkınca dosya çok büyük diyor, modemin arayüzünden yüklemeye kalkınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardmusty -- 26 Haziran 2014; 12:20:05 >
  • böyle modemin ***
  • hardmusty kullanıcısına yanıt
    ben rardan çıkarıp yükledim tek seferde oldu sende olmaması enteresan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.