Şimdi Ara

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    babadan birikimi olmadığını nereden biliyorsun? + işveren misin iş görüşmesi mi yapıyorsun? + E.T. kafa mı?
  • İlk görüşmede karakterini ortaya koyduğu için şanslısınız bence. Sizi para ve vakit israfından kurtarmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

1500 km nerden nereye gittiniz

İst erzurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

babadan birikimi olmadığını nereden biliyorsun? + işveren misin iş görüşmesi mi yapıyorsun? + E.T. kafa mı?

Kendisi dedi hatta ailesine bile para gonderiyormus. Kendisi dedi ben soylemeden

• Kızların çoğunda geçim derdi anlayışı yok. Evlense kocası bakacak biliyor.
    Eee parayı ne yapsın? Gidiyor arabaya yatıracak.
    Araba sevmeyen bir kız olsa durum daha beter. O zaman parayı saça, giyim-kuşama, lüks yaşama dökecek o daha beter.
    Araba değeri düşsede para ediyor.

İlersi için para biriktiren, ev almak için çaba gösteren bekar kız yok denecek kadar az.
    Kendilerine görede haklılar.
  • Türkiye sanatsızlıktan, kültürsüzlükten, bilimsizlikten, ilimsizlikten, akılcı bi ülke olmaktan, felsefesizlikten, matematiksizlikten kafayı komple yaktı. Artık insanlar ruh hastası. Kişiler üniversiteden çıkıp "yüksek maaş" lı iş kovalıyor. Memnuniyet sıralaması şöyle:

Üniversiteyi bitir
    Yüksek maaşlı plaza işine gir
    Gösterişli araba al ve o arabayla çevreni çatlat
    Bir süre lüks tatil beldelerine git
    Zengin sevgili yap
    İnstagramı titret
    Hayatını yaşa, her türlü ortama gir çık
    Sonra zengin eş bul
    Manyak gibi lüks arabalar almaya çalış (mercedes full, audi full, bmw full)

hayat bunlardan ibaret. Kimsenin insanlıkla alakası kalmamış. Çevremde kim varsa gösteriş yapmak için nefes alıp veriyor...
    kusura bakmayın ama kız sizi yemiş hocam araştırma görevlileri maksimum 3500 alıyor 4500 almasına imkan yok
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    bu çok zor gözüküyor dostum
    sosyal ağların birine kız hesabı açtım profil fotosu vs yok adam gelmiş çok güzelsiniz diyor
    günde gelen mesajın haddi hesabı yoktu
    adam 25+ yaşında 13 yaşındayım dedim hala yazıyor vs vs sonra böyle oluyor ortalık
  • Eşime araba alacağım diyince kafama terlik geliyor ve sonra da bende 5'er tane bilezik istiyorum iki koluma diyor (düğünde takılan altınlarla topraktan eve girdik, ev abi ev olmazsa olmaz.)

• Sende hava atsaydın. Mesela bende mercedes alcam ama hangisini alcağımı karar veremedim gibi
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Doğuda bazi teşvikler var o yuzden normal bu kadar alması. Ancak batıda net 3800 en fazla.

• 160 bin değilde bir 100 binlik alınır abartmış bayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Doğuda bazi teşvikler var o yuzden normal bu kadar alması. Ancak batıda net 3800 en fazla.

Hocam bu arada halen konuşmaya/görüşmeye devam ediyor musunuz? Veya rest çekip benim ise hayalim max. Clio falan deyip kızın nihai tepkisini ölçtünüz mü tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Hocam bu arada halen konuşmaya/görüşmeye devam ediyor musunuz? Veya rest çekip benim ise hayalim max. Clio falan deyip kızın nihai tepkisini ölçtünüz mü tam olarak?

Bitirdim hocam zaten. Clio vs... Önemli değil. Zevcem olsun gönlümü hoş etsin zaten istemese de alarim.

Kaskosu 3000 sigorta 1500 bakimi 1000 lira dedim en az. Yok dedi birikimin var akacam dedi.

Meğer daha sonradan ogrendim ki corsayi bile zor almış. Peh peh peh...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Bitirdim hocam zaten. Clio vs... Önemli değil. Zevcem olsun gönlümü hoş etsin zaten istemese de alarim.

Kaskosu 3000 sigorta 1500 bakimi 1000 lira dedim en az. Yok dedi birikimin var akacam dedi.

Meğer daha sonradan ogrendim ki corsayi bile zor almış. Peh peh peh...

O halde hakkınızda hayırlısı olmuş, direkten dönmüşsünüz. Sağlık olsun. Takmayın.

hocam kusura bakmayın ama; 17 milyonluk istanbul'da kafana uygun kimseyi bulamayıp erzurum'a gitmek... o kadar mı kötü durum hocam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

hocam kusura bakmayın ama; 17 milyonluk istanbul'da kafana uygun kimseyi bulamayıp erzurum'a gitmek... o kadar mı kötü durum hocam :))

Aracı var hocam kiz oralı degil zaten ist te gelecekti. Hem işlerden bunaldim kafa dinlerin dedim ve cok iyi oldu. Sadece kizin saçma sapan düşünceleri hariç

• Corsa'yıda zor almışZengin görünmeye çalışanlardanmış demekGit gürcüden temiz bir kız bul hocam hem güzel olur hem sana ve ailesine bağlı olur.Güzel ama kendini beğenmiş olmaz.
  • 130 küsür bg arabaya o kadar para verilir mi deseydin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.