Bildirim
İnanılmaz İbretlik Maçım (HARD SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hll qnq
hangi elo burasi qnq . silver bence. insanligin olmadigi lig
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
??? -
Ağlama Duvarı gibi oldu buralar ibadet mi ediyosunuz anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Kanrevann
Ağlama Duvarı gibi oldu buralar ibadet mi ediyosunuz anlamadım
SENİ İLGİLENDİRİR Mİ? İSTEDİĞİM GİBİ KONU ACARIM KURALLARA UYDUGUM SÜRECE. -
Flamer misin?!?
Muhtemelen bronz veya silversın o yüzden hakettiğin yerdesin ve oyunculuğunu geliştirmeyi düşünme hep orda kal -
orianna farm odaklı hero. çok az farm yapmışısn. -
Küfürlerin op -
qq cry more -
5 avcı palası çıkan Hecarim, ADC Ziggs oynayan bi takıma saygı duymamı mı bekliyorsunuz? Söyleyim hesap benim değil Plat 5 deyim.
Edit: AD item kastıktan sonra AP ye döndü Ziggs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Riven NA -- 22 Haziran 2014; 19:39:56 > -
Fake and Gay -
quote:
Orijinalden alıntı: e1
Muhtemelen bronz veya silversın o yüzden hakettiğin yerdesin ve oyunculuğunu geliştirmeyi düşünme hep orda kal
Hesap benim değil Plat 5'im. ^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: Best Riven NA
quote:
Muhtemelen bronz veya silversın o yüzden hakettiğin yerdesin ve oyunculuğunu geliştirmeyi düşünme hep orda kal
Hesap benim değil Plat 5'im. ^^
Tr plat 5 in silver bronzedan farkı yok şu sezonda. -
hll qamqi -
quote:
quote:
quote:
Tr plat 5 in silver bronzedan farkı yok şu sezonda.
O yüzden mi Platinde ADC Ziggs, 5 avcı palalı Hecarim, Top lane Lux görmüyoruz?
-
quote:
quote:
quote:
cok farkı var daha gecen silver ve bronz hesaplarda maça girdim adamlar farm bilgisi 0 sadece kill sayısına odaklılar.Hatta dün bir adc gördüm(silver 4 tü galiba) adamın 30 dk farmı 100 bir de bilmiş gibi "ben maçı taşırım bana kill verin" demez mi ? Valla bir de gecen sezon silver olunca kendimle ne mutlu olmuştum , üzülüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: emg125
quote:
quote:
quote:
cok farkı var daha gecen silver ve bronz hesaplarda maça girdim adamlar farm bilgisi 0 sadece kill sayısına odaklılar.Hatta dün bir adc gördüm(silver 4 tü galiba) adamın 30 dk farmı 100 bir de bilmiş gibi "ben maçı taşırım bana kill verin" demez mi ? Valla bir de gecen sezon silver olunca kendimle ne mutlu olmuştum , üzülüyorum
Sezon 3 silverıyla şuan ki silver arasında dağlar kadar fark var.Sezon 3'te de boost yaptım 4'te de, geçen sezonu silver bitiren çoğu kişi plat-diamondda,özellikle d5 plat 5 s3 silver bitiren insanlarla dolu.D1'im sadece 25 günde bir ranked oynuyorum trde.Peki neden böyle? 40tle plattan diamonda cıkaran işsizler var veya adam silver "knk 3-4 oyun atsana herkes troll yeaaa" diyenler yüzünden.Oyunculuk gelişmeden ELO yükseliyor trde.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
4v5 bile kazanılıyor ama ağır lowlar var. Akaliye Doranın Yüzüğü alıyor. Lee Sin jungle yapıyor. 1 gank atmadığı halde diyor ki; oyunu benim sayemde kazandınız. Karşıdaki Nasus u 7 dkda 3 kere öldürünce adam AFK kaldı. Bot, Mid feedlemişti. AFK kalmasa kazanamayacaklardı birde diyorlar ki; GG Easy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sezon 3 silverıyla şuan ki silver arasında dağlar kadar fark var.Sezon 3'te de boost yaptım 4'te de, geçen sezonu silver bitiren çoğu kişi plat-diamondda,özellikle d5 plat 5 s3 silver bitiren insanlarla dolu.D1'im sadece 25 günde bir ranked oynuyorum trde.Peki neden böyle? 40tle plattan diamonda cıkaran işsizler var veya adam silver "knk 3-4 oyun atsana herkes troll yeaaa" diyenler yüzünden.Oyunculuk gelişmeden ELO yükseliyor trde.
tamam da bunu gene de herkese yükleyemeyiz .Boostları çıkaralım geriye s3 silver bronz iken suan plat - diamond olan kişiler kalıyor. Peki genede hala silver ve bronz olan kişiler yok mu? Demekki bu kişiler diğerlerine göre daha beceriksiz ki ona rağmen çıkamıyor. Bu suraya varır bu sezonun silver ve bronzları daha beceriksiz ama genede bu üsttekilerle farksız olduğu anlamına gelmez benceAma "zaten tr plat diamond yarısı eloboost" dersen cevap veremem çünkü cok fazla mac atmadım bu elodakilerle.
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- lol kite ayarları
- uyumlu sevgili nickleri
- qq ne demek
- lol ekran çok yakın
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X