Şimdi Ara

İnanılmaz Ekran Kartı Xfx G92 8800 Gt(GTS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler.. XBox 360 alacağım için sistemimi downgrade ediyorum..

Bu ekran kartını kolay kolay bulmazsınız.. Çünkü Özel üretim bir ekran kartı olan Alpha Dog XXX Extreme Edition (normal Alpha Dog değil) modeli..

Saat hızları 650-1650-1900 şeklinde ve oc edilmedi.. 512 MB belleğe 256 Bit arabirime sahip.. Crysis i vista ile very high ayarlarda sıkıntısız oynayabilirsiniz..

Kart ile aldığım 3d Mark Skorum: 14k dır.. Ancak bu skor (ve crysis performansı) için iyi bir işlemciniz de olmalı..

Kartın soğutucu bloğu diğer kartlardaki gibi çift blok kaplamıyor ve buna karşılık oldukça iyi bir soğutmaya sahip..

Kesinlikle 0 dan en ufak farkı yok.. Kutusu aparatları her şeyiyle 0 gibi..

Kart aslında bir GTS in saat hızlarına sahip ancak Gt olarak geçiyor..

Alacak arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın derim..

İşte karta ait birkaç resim:

İnanılmaz Ekran Kartı Xfx G92 8800 Gt(GTS) İnanılmaz Ekran Kartı Xfx G92 8800 Gt(GTS) İnanılmaz Ekran Kartı Xfx G92 8800 Gt(GTS)

Gelelim fiyatına.. Kart için pazarlıklı 350 ytl istiyorum.. Takas olarak sadece Powercolor 1950 Pro ile üstüne 240 ytl alarak yapabilirim..

Pazarlıkta lütfen uçmayınız.. Maksat sünnet yerini bulsun..

Ayrıca E6750 işlemcimi (3d mark skoru aldığım işlemcidir) sadece 190 ytl ye satıyorum.. 0 kadar temiz, kutusunda, hiç bir şekilde voltaj verilerek oc lenmedi.. Sadece 1.4v ile 3.6 Ghz kullanıldı.. Bu kart için biçilmiş kaftan olduğunu belirtmemde yarar var.. 6750 yi de sadece e2160 ile üstüne 110 ytl alarak takas yapabilirim..

Lütfen ilan içinde yorumda bulunmayınız ve her türlü fikir ve tekliflerinizi pm yolu ile paylaşınız..

Hepinize iyi forumlar dilerim..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 4 Nisan 2008; 13:45:56 >

• çok güzel bi ekran kartı satıyorsun bendede şuan sapphire 3870 war onu elimden çıkarırsam hemen almak isterim ya da takas düşünürsen üzerine 30 ytl verebilirim. yani kullanman için değil belki sen satabilirsin çevrende isteyen warsa. iyi satışlar

tüh özelden atacaktım buraya yazmışım kusura bakma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLoVoLa -- 4 Nisan 2008; 16:27:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLoVoLa

çok güzel bi ekran kartı satıyorsun bendede şuan sapphire 3870 war onu elimden çıkarırsam hemen almak isterim ya da takas düşünürsen üzerine 30 ytl verebilirim. yani kullanman için değil belki sen satabilirsin çevrende isteyen warsa. iyi satışlar

tüh özelden atacaktım buraya yazmışım kusura bakma :D

Bu seferlik olsun yahu.. Walla dediğim gibi x box alacağım için satıyorum yoksa satılacak bir ekran kartı değil.. Msi la vs karıştırılmayacak bir kart..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8800 gt 8800 gtx
    17 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.