Şimdi Ara

inanılmaz ama gerçek M9 2800 Tl :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anlamış degilim lakin bu fiyatı bu telofona yakıstırıp piyasaya süren şirket kafası istiyorum

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/htc-one-m9

• ölü doğum, batmak için elinden geleni yapıyor htc
  • Yorumlara bak... Uzanamayan kafasi. Demek ki size uretmediler ne guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı çok

• Hepinize katılıyorum aynı fiyata hatta daha ucuza S6 cıkacak bu nedir yaa
  • fiyat olarak 2500 lira olsaydı daha çok alıcı bulurdu fakat, dolar kurunun artması işleri biraz değiştirdi. şunu da söylemeden geçemeyeceğim, htc müşteriye çok değer veren bir firmadır,zaten benim telefonu herkes almasın diyor. hakikaten de kimsede kullanmıyor, metroya ya da otobüse bnidiğimde herkesin elinde samsung abi ya, böyle bişey yok.
  • O parayı da veren çıkar mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duslersokagi66

O parayı da veren çıkar mı acaba

wallaha illa htc olsun ozellik mühim degil diyen olursa cıkar tabi..
  • normalda Norvec ile Turkiye'deki telefonlar arasinda belli bir fiyat farki olurdu ama bu sefer Tr de hakikaten cok yuksek fiyata surmuslar piyasaya. Bunda Apple'inda payi var tabiki. iphonu sisirdi sisirdi bide zam yapti koydu milletin onune. Htc one m9 norvecte on sipariste suanda 2100 tl samsung un 32 gb versiyonuda ayni fiyat. Tr de ucmuslar ya. samsuns s5 1100 tl burada

EDIT: fiyati 2016 tl yazmisim duzelttim 2100 tl ye geliyor arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 16 Mart 2015; 20:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

normalda Norvec ile Turkiye'deki telefonlar arasinda belli bir fiyat farki olurdu ama bu sefer Tr de hakikaten cok yuksek fiyata surmuslar piyasaya. Bunda Apple'inda payi var tabiki. iphonu sisirdi sisirdi bide zam yapti koydu milletin onune. Htc one m9 norvecte on sipariste suanda 2016 tl samsung un 32 gb versiyonuda ayni fiyat. Tr de ucmuslar ya. samsuns s5 1100 tl burada

aynen katılıyorum acayip şekilde abartılı fiyatlar bunlar..
  • Turkiyedeki vergiler marsta bile yok :)

• Artık asus a yönelicez heralde.2015 amiral gemileri 2.800-3000 arası hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Artık asus a yönelicez heralde.2015 amiral gemileri 2.800-3000 arası hep.

zenfone 2 nerdesinnnnn

• Ahh ahh vergiler di onlardı bunlardı 2800 tl oldu fiyat bu fiyata ülkemizde çok satilacagini düşünmüyorum

• alan olacaktır. şimdi bizim arkadaşın kuzeni var, durumları pek müsait değil. gidip 2200 tl civarına geçen yıl m8 almıştı. anlatabildim sanırım...
  • Aşırı pahali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğim kadar zengin olayım bir telefona o kadar para verilmez. O parayla kaç kişilik aile kaç ay geçinmeye çalışıyor.
  • samsung S6 ya 2500 değer mi peki ?
  • erdemgtr kullanıcısına yanıt
    M9 dan güzel oldugu ve daha ucuz olduguna göre sanırım deger :) ama 2500tl fiyat fazlamı eet fazla.
  • Ben aldim kullaniyorum fiyatinin hakkini veriyor herkez al.asin hem dimi kizilay dagitmis gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.