Şimdi Ara

In win 750w PSU aldim nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genel Özellikler :

750W COMMANDER GÜÇ KAYNAĞI
    Bütün güç kaynakları kenara çekilmeli, çünkü In Win Commander Serisi tam güçle savaşa hazır. Üst düzey kullanıcılar Modüler Kablo Sistemi sayesinde basit ve kolay kurulumun tadını fazlasıyla çıkartacaklar. Commander serisi güç kaynakları 4-Pin Molex bağlantı kablolarından, Japon üretimi parçalarına kadar birçok özelliği ile ön plana çıkıyor. Her zaman en iyi özellikleri sunan In Win, kullanıcılarına en üst seviye kablo yönetim sistemini de sunuyor. Tüm bunlara ek olarak özellikle kötü elektrik bağlantılarının olduğu ortamlarda, yüksek akım, aşırı güç binmesi, düşük voltaj ve kısa devre meydana gelebilecek durumlarda bilgisayarınıza üstün koruma sağlar. İçeriğinde sektörün en dayanıklı Japon endüstriyel parça bileşenleri kullanılmıştır.

Kullanıcılarının yüksek performans beklentisini karşılayan INWIN, tüm yüksek performanslı çoklu GPU teknolojisine sahip ekran kartlarınızla tam uyum için 8(6+2) uçlu PCI-E konnektör kullanır.

14cm’lik çift bilyeli fan ve arka paneldeki hava delikleri sayesinde güç kaynağı için gerekli olan soğutma sistemi maksimum seviyelerde karşılanır.

NVIDIA SLI & Quad SLI ve tüm çoklu çekirdek GPU Teknolojilerini destekler
    Birbirinden bağımsız 4 adet +12V’lik voltaj hattı
    Patentli 4 uçlu molex konektör
    Fan hız kontrolü
    ATX 12V 2.3/EPS 12V 2.91 desteği
    Bağımsız voltaj devresi
    Teknik Özellikler :

MarkaINWINModelKASA PSU COMMANDER 750W 80+ MODULERÜrün KoduIRP-COM750Max. Güç750WVerimlilik88%' e kadarSoğutma Sistemi14 cm çift bilyeli soğutma fanıMTBF120.000 SaatKoruma SistemiKısa Devre Koruması
    Yüksek Akım Koruması
    Yüksek Voltaj KorumasıÇıkış Değerleri1. +3.3V/30A,
    2. -12V/0,8A
    3. +5V/28A
    4. +12V1/18A
    5. +12V2/18A
    6. +12V3/18A
    7. +12V4/18A
    8. +5VSB/3A
    Çıkış Seçenekleri20+4 PIN Anakart Bağlantı Kablosu: 1x
    4 + 4 PIN +12V İşlemci Bağlantı Kablosu: 1x
    4 PIN FDD Bağlantı Kablosu: 1x
    4 PIN Pata Bağlantı Kablosu: 7x
    Serial ATA (SATA) Bağlantı Kablosu: 6x
    6+2 PIN PCI-E/AGP Bağlantı Kablosu: 4xBoyutlar(GxYxD): 150x160x86mmAğırlık-Diğer Özellikler100V-240V,47/63Hz,10A / 5A
    PFC Active

Garanti Süresi24 ay
    Garanti Süresi24 Ay

Arkadaşlar 2.gün önce Inwin Commander 750w psu aldım ve suan sanki hdd biraz fazla ses cikartıyor böyle eski 40 gb diskler felan olurduya gırc gırc calisirken iste öyle ses cikartiyor calisirken

sorum su voltaj degerleriylemi alakalı bir sorun yada sorun yok psu cok sessiz normalde demi bu ses var ? gercekten sessiz fakat hdd bukadar seslimi o kafamı karistirdi

wd 500 gb cavier black serisi diskim..

İlgilenenlere Teşekkür ederim

• psu gayet kaliteli..hayırlı olsun..
    hdd sesinin pek psu ile alakası olmaz..muhtemelen sesi yeni farkediyorsundur..
  • Hayırlı olsun

İncelemesi:http://www.xsreviews.co.uk/reviews/power-supply-units/inwin-commander-750w/

İnceleme de olumsuz olarak sesli olduğunu belirtmişler, tam olarak anlamak için sistem de herşeyi devre dışı bırakıp, sadece cpu fanı ve psu'nun çalışmasını sağlayabilir ve ses durumuna bakabilirsin.

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/power-supply-units/inwin-commander-750w/5/

• memnun kalırsın. sistem panelime bakabilirsin
  • İlginize teşekkür ederim Ben PSU dan çok ama çok memnunum hatta bir ara gelen ses Psu danmıdır diye işlemci fanını durdurdum o sıra gerçekten 0 denilecek bir sessizlik vardı.

AMD orjinal fan çok ses çıkartıyor onu anladım ama Disk halen sesli geldi :)

hdd sesinin pek psu ile alakası olmaz..muhtemelen sesi yeni farkediyorsundur..

Demişsiniz içim rahatladı Sağolun.
  • WD caviar black bana da sesli gelmişti. Gittim greene kurdum sistemi rahat ettim. Caviar blacki kardeşimin bilgisayarına postaladım. Normal bişey yani.
  • Anladım Fakat Şuan Sorun Üstüne Sorun Yaşıyorum

Benim Oyunlarla Çok aram Yok ama Sizin Gibi Abilere Özenip Test Edeyim dedim Yeni Bir Kart aldım forumdan

Gigabyte GTX275 Birde SpeedFan Diye Bir Program Var Onu Kurdum Açtım Sniper Ghost Warrior ' u

işlemci 51C

GPU 88C oldu 7 - 8 dk içinde

kasada harici bir adet fan var oda coolermasterın sanırım 14cm Acaba Fanmı yetmiyor yoksa Garip Bir durummudur? Psu Basliginda Cok Soru Sordum Ama Yardımlarınızı Esirgemeyin Lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu taş gibi
  • O GPU için o sıcaklık da normal. 110u geçerse tehlike vardır. Zaten ekran akrtı kendini kapatır o sıcaklıklarda. Eğer yine tatmin olmasan oyuna girmeden fan devrini %80 lere falan getir. Biraz gürültülü olur ama soğur ekran kartı. Oyundan çıkınca autoya alırsın. dediğim iş için gigabyte easytune ı kullanabilirsin. işlemci sıcaklığı vs yi de görürsün hem.
  • Bence harika bir psu eğer allah nasip ederse nvidia gtx 580 ve birde bunu alcam
  • Hocam Ben Arkadaştan aldım Exada 240 lirayken 213 e ben aldım istersen ucuza bulamazsan iletişime geç alayım sana birtane alabilirsem? son vardı kendim aldım :D Hatta OCZ almaya gittim bunu gördüm afalladım diyebilirim yok böyle bir kalite yahu
  • sapphire 6850 ile kullansak bi sorun olurmu
  • olmaz,cf bile yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

olmaz,cf bile yaparsın

Zaten yapıcam :D

V formula
    6850 cf
    1090 t
    8 gb ram :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.