In Flames hakkında kesinlikle konu açılmıştır ama son albümü hakkında açıldımı bilmiyorum baktım bulamadım da
Albüm bana klasik bir In Flames albümü gibi geldi ama gene araya çeşni olsun diye bir şarkı attırmışlar zaten her şarkıyı dinledikten sonra o da belli oluyor The Chosen Pessimist Güzel yapmışlar bence albümde en sevdiğim şarkı oldu şöyle bir Metaphor havası yarattı melodisiyle.
Şarkı Listesi 1. "The Mirror's Truth" 3:01 2. "Disconnected" 3:36 3. "Sleepless Again" 4:09 4. "Alias" 4:49 5. "I'm the Highway" 3:41 6. "Delight and Angers" 3:38 7. "Move Through Me" 3:05 8. "The Chosen Pessimist" 8:13 9. "Sober and Irrelevant" 3:21 10. "Condemned" 3:34 11. "Drenched in Fear" 3:29 12. "March to the Shore" 3:26
The Chosen Pessimist için söylenen bir söz: Albümün kayıt aşaması neredeyse tamamlandığında bir şeylerin eksikliğini hissettim ve bu parça üzerinde çalışmaya başladım. Bu tamamiyle diğerlerinden farklıydı ve böylece diğer şarkıların daha fazla parlamasına sebep oldu.
In Flames'in açik ara en dandik albumu.
Ben de toru topu iki şarkısını beğendim ama senin dediğin kadar kötü bir albüm olduğunu da sanmıyorum.
Aslında fazla söze gerek yok.In Flames 1 ve In Flames 2 olarak ayırırsak... In Flames 1 dönemi mükemmel In Flames 2 dönemi de mükemmel.Bence dinledikçe kulağa çok daha hoş gelen bir albüm beğendim.Keşke Melo Death yapan in flames olsa ama ne yazık ki öyle bir şey artık olmaz diye tahmin ediyorum ama ben yeni tarzlarınıda beğenerek dinliyorum...