Bildirim
*******'in ayıbı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende CZ de Babamı Tanımam 
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
aynen :)_____________________________ Bnim İmzam Yoq -
quote:
Orjinalden alıntı: JuNioR_ßoZo
quote:
aynen :)
bende tanımadık adamlara nova town yaptırmadık

bi ark ice tı girerken bunlar frost novayı koyuyolar biz nova atıyoz bi abimiz meteoru oturtturuyo :D hayat belirtisi olmuyo hepsi mort
bi ara X1 denediler orayada geçtik baktım sonra ceza_nefret çıkmış :)) yattı herlde zaten sabahın 5 inde yapıoz bu işin daha yeni baktık dağaldı party_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
quote:
Orjinalden alıntı: JuNioR_ßoZo
quote:
aynen :)
bende tanımadık adamlara nova town yaptırmadık

bi ark ice tı girerken bunlar frost novayı koyuyolar biz nova atıyoz bi abimiz meteoru oturtturuyo :D hayat belirtisi olmuyo hepsi mort
bi ara X1 denediler orayada geçtik baktım sonra ceza_nefret çıkmış :)) yattı herlde zaten sabahın 5 inde yapıoz bu işin daha yeni baktık dağaldı party
gÜNaydın Biz Sabah 7 de gidip Areste Orc town da otruyuoz
Manzara güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 28 Haziran 2006; 17:06:03 >_____________________________ -
Bu oyun niye böyle arkadaşlar niye kimse doğru düzgün oynamıyo 

bak kardeş CEZA_NEFRET benim oyundan kankam olur... msn de konuştuk az önce. topici görmüş..
1.topicin adını değiştirmesini istiyor.
2.CEZA_NEFRET5 sana çok kızgın.
3.daha öncede senin yüzünden CEZA_NEFRET banlandı. neden dersen.. senin açtığın bi topicte.
4. CEZA_NEFRET (sana özel) diye topic actın ve aynen şöyle dedin. ceza sen bizi görünce hemen cz den kaçıyorsun..
CEZA_NEFRET te sana benki lastmetali kesmeş adam sizin gibi ^^ezikler^^ lerde mi kaçacam demesiyle..
bunu sen veya arkadaşın CEZA_NEFRETİ şikayet etmiş... ve bu durumda CEZAyı tanımayan bi mod araştırmadan CEZA ya ban atıyor..
citizen sağ olsun olayı anlamış ve sana PM atmış. CEZA sana şaka amaclı mı ezik demiş diye. sen ise cevap vermemişsin... bu durumda CEZA haksız duruma geldi.. bunlar önemli değil işimdi..
benim anlamadığım neden CEZA_NEFRET adında topicler acıyorsun... eğer arkaşı olsaydın.. hemen bana şaka amaclı ezik dedi. derdin ve CEZA_NEFRETin banı o gün açılacaktı. ne yazııki sen cevap vermemişsin..
lütfen topicin adını değiştir.. vee CEZAyı böyle küçük düşürmeye kimsenin hakı yok...
bi daha da resim falan koyma...
bunların yarısını CEZA yaz dedi.. yarısınıda ben ekledim...
herkese tşk ederim..
CEZA_NEFRETin banı bu gece acılıyor..
herkese selamı var.. topice tekrar dönecekmiş..
_____________________________ ?
-
lütfen topicin adını değiştir.... _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
bende tanımıyodum babam geldi pc yi kapattı_____________________________ server : DİES isim : kaan_42
clan : READYIII np : 4K ırk :HUMMAN
level :57 MAGE\İCE\LR\PET -
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_42
quote:
bende tanımıyodum babam geldi pc yi kapattı

babanızı tanımassanız pc elden gider
_____________________________ +AllVisibLe
LeAdErs İn ManeS
-
kaan_42;

ayıp ediyorsun böyle topic mi olur
quote:
Zuhahahah mütiş
_____________________________ M4noWaR in beramus^^
-
mod. arkadaşlardan rica ediyorum.. topici lütfen silin... 
_____________________________ ? -
quote:
Orjinalden alıntı: cerci90
Bu oyun niye böyle arkadaşlar niye kimse doğru düzgün oynamıyo

zuahah
yorumları okumadan yazı yazan bi adam kesinlikle
adam espri yapmıs sen ne anlatıorsn zuahah_____________________________ 
Gözünüzü dört açın artık, Matrix diye bir şey yok,
Superman öldü, SperMan var artık moruk,
Batman’i kankası Ronin’le gömdük.
Amerika kökenli kahramanlar, cümleten yalan lan,
Gerçek kahraman Anıtkabir’de, Ankara’da yatan lan ! -
galiba online mod yok... _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: karaYILAN
bak kardeş CEZA_NEFRET benim oyundan kankam olur... msn de konuştuk az önce. topici görmüş..
3.daha öncede senin yüzünden CEZA_NEFRET banlandı. neden dersen.. senin açtığın bi topicte.
4. CEZA_NEFRET (sana özel) diye topic actın ve aynen şöyle dedin. ceza sen bizi görünce hemen cz den kaçıyorsun..
CEZA_NEFRET te sana benki lastmetali kesmeş adam sizin gibi ^^ezikler^^ lerde mi kaçacam demesiyle..
bunu sen veya arkadaşın CEZA_NEFRETİ şikayet etmiş... ve bu durumda CEZAyı tanımayan bi mod araştırmadan CEZA ya ban atıyor..
citizen sağ olsun olayı anlamış ve sana PM atmış. CEZA sana şaka amaclı mı ezik demiş diye. sen ise cevap vermemişsin... bu durumda CEZA haksız duruma geldi.. bunlar önemli değil işimdi..
benim anlamadığım neden CEZA_NEFRET adında topicler acıyorsun... eğer arkaşı olsaydın.. hemen bana şaka amaclı ezik dedi. derdin ve CEZA_NEFRETin banı o gün açılacaktı. ne yazııki sen cevap vermemişsin..
lütfen topicin adını değiştir.. vee CEZAyı böyle küçük düşürmeye kimsenin hakı yok...
herkese tşk ederim..
pardon tam okumamıştım
1. benim açtığım topic te onu espirianlamında söylediğini biliyorum admı şikat-yet edecek adam değilim benim arklarımda öyle yapmazlar bu forumu kullanmazlar ... ismide ilgi çekici.. istemiyosanız ben yoluma siz yoLunuza ..citizen benimle görüştü bana sordu ban espiri mayetindemi dedi şikayetçimisin dedi
senin yaptığın bu kalleşliğe
ceza daböyle düşünüyorsa onada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 28 Haziran 2006; 16:36:38 >_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet
quote:
Orjinalden alıntı: karaYILAN
herkese tşk ederim..
sen neyden bahsediyorsun citizenle görüştük ve ban ı kalkacağını söyledi bilip bilmeden konuşma.
tamam şimdi bunlar önemli değil.. sen topicin adını değiştir pls. ilk önce._____________________________ ?
-
quote:
Orjinalden alıntı: zeuspower
züperquote:
Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_42
quote:
Zuhahahah mütiş

Harika
_____________________________ Well done. Here come the test results: 'You are a horrible person.' That's what it says. We weren't even testing for that.
Benzer içerikler
- hollow knight indir
- knight online yeni server 2025
- knight online pvp server tavsiye
- knight online yeni server
- doğum tarihi bulma programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler