Şimdi Ara

İmzasına CTRL+W yazanlardan nefret edenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazanlara sesleniyorum!Elinize ne geçiyor ya da hala buna kanan varmıdır?Yorumlar..

• 1 kere gordum yaptım ve ogrenmis oldum allah yazandan razı olsun bi daha yemem :)
  • İlk çıktığında çok orjinal bir fikirdi ama baydı cidden
  • sende haklısın.
  • ilk gördüğümde bu forumda birinin imzasındaydı denemiştim daha sonra bütün geçe küfür ettim ona
    bir daha hiç yapmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

ilk gördüğümde bu forumda birinin imzasındaydı denemiştim daha sonra bütün gece küfür ettim ona
    bir daha hiç yapmadım

• Uff sanki sayfa kapanınca geri açamıcaksınız ? Neden bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamış değilim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONUYA 1 YAZIM YANLISI BIRAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ctrl + W olayını ilk çıkaranlardanım. Yabancı bir forumda görüp eklemiştim. Resim galerime ulaşmak için Ctrl + W yapın diyordu :S ben de onu 'Sakın Ctrl + W tuşlarına basma!' olarak imzama yazmıştım. E, bizim millet meraklıdır, basmasa olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Ctrl + W olayını ilk çıkaranlardanım. Yabancı bir forumda görüp eklemiştim. Resim galerime ulaşmak için Ctrl + W yapın diyordu :S ben de onu 'Sakın Ctrl + W tuşlarına basma!' olarak imzama yazmıştım. E, bizim millet meraklıdır, basmasa olmaz.

Ben senden görmüştüm galiba uzun süre geçti ama.
  • İlk başlarda iyiydi de şimdi herkes biliyor, kimse yemez artık...
  • ben bazen geceleri yapıyorum hep unutuyorum okul tatil olduğundan hala sabaha kadar oturuyorum 5 sularında görürsem eğer çok tehlikeli oluyo unutup yapıyorum sonra görüyorum ebemin çayırını
  • İlk olduğunda okkalı bi sövdüm.
  • Bana küfür etmemişsinizdir umarım. Ne de olsa ben basın değil basmayın diyordum. Bir nevi sizleri uyarıyordum.
  • Sakın reset tuşuna basma !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

Sakın reset tuşuna basma !!

Yemezler koçum!
  • Sakın kasanı camdan aşağı atma.

Yada resim galerime gitmek için kasanızı aşağı atınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.