Şimdi Ara

İmzası 'Mclaren-Mercedes Team' olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 yıl kadar önce falan böyle bir team vardı dh de. ben de F1 i ilk izlediğim andan beri mclaren i tuttuğum içim hemen atmıştım imzamı. 1,5 yıl önce o kadar iyi değildik yine de mclaren team de birçok kişi vardı şimdi süper bir takım süper pilotlar. Hakkinen'i ilk izlediğim de hastası olmuştum gerek mclarenin gerek hakkinen in. kimler var o eski dh mclaren team den arkadaşlar görelim. artık en iyisi biziz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 19 Haziran 2007; 0:02:56 >

• Neden "team" yerine "grubu" demiyorsunuz? Türkçe kullanmak çok mu banal geliyor?
  • Geçen sene hiçbir mclarencinin sesi çıkmıyordu bu sene maşallahı var herkesin ee tabi takımda işler yolunda olunca ister istemez böyle oluyor (bu arada bende McLaren ciyim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Geçen sene hiçbir mclarencinin sesi çıkmıyordu bu sene maşallahı var herkesin ee tabi takımda işler yolunda olunca ister istemez böyle oluyor (bu arada bende McLaren ciyim)

yok be kardes.gecen senede az kavga etmemıstık

her zaman McLAREN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Neden "team" yerine "grubu" demiyorsunuz? Türkçe kullanmak çok mu banal geliyor?

bu takımı oluşturan arkadaş Mclaren-Mercedes Team diye yazmış. Türkçeye ben de dikkat ediyorum elimden geldiği kadar kapasitemin yettiği kadar. Burda grubun isminde "Team" olduğu için yazdım. Yoksa ben de sevmem bu tür kelimeler kullanmayı. İnşallah bu duyarlılığını herkese her yerde gösterirsin ama sanmıyorum. sen de isminin ve imzanın yerine türkçe bişeyler yazabilirsin. bu kadar duyarlısın madem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 18 Haziran 2007; 16:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Geçen sene hiçbir mclarencinin sesi çıkmıyordu bu sene maşallahı var herkesin ee tabi takımda işler yolunda olunca ister istemez böyle oluyor (bu arada bende McLaren ciyim)

her zaman McLAREN

Her zaman tuttum mclareni. Ben de az kavga etmedim Ferraricilerle. Hakkinen gibisi gelmese de her zaman Mclaren. ama herkes tutmasın bu takımı istemiyorum. Kötü giderken de tutanlar şimdi daha çok seviniyorlar bugünkü haline takımın.

• quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

1,5 yıl kadar önce falan böyle bir team vardı dh de. ben de F1 i ilk izlediğim andan beri mclaren i tuttuğum içim hemen atmıştım imzamı.

Şu konu sanırım. Etusch orda bile Alonso demiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_4038843/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 18 Haziran 2007; 17:15:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tugtim ve MMX 166
    Takım tutmak ve kavga etmek? Hımm.
  • quote:

quote:

her zaman McLAREN

ALLAH muhabbetimizi arttırsın ne diyim

Ayrıca @challenger adama team yazısı için fırça atıyorsun ama senin imzanda pek göze batıyor doğrusu

• quote:

Ayrıca @challenger adama team yazısı için fırça atıyorsun ama senin imzanda pek göze batıyor doğrusu

İyi de Challenger'ın imzası Türkçe değil ki veya Türkçe ingilizce karışımı değil.
    Mclarenciler buraya başlığında eski mclarenci gördüm sanki( sanctus)
  • pek sevmesemde ferrari ye karşı mclaren tarafındayım bende ama bmw sauberi tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 18 Haziran 2007; 21:08:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

Mclarenciler buraya başlığında eski mclarenci gördüm sanki( sanctus)
    sst ses etme.o hala bır mclaren cı
    sadece bıraz kızgın ama oda bılıyorkı kımı gıtmese hamılton u goremıyecektık
  • quote:

Öncelikle belirteyim, fırça atmak haddime değil, sadece eleştirdim.

Benim imzamdaki söz, orijinal hali. Yani sözü söyleyen bir yabancı, söz de yabancı dilde. Ama arkadaş Türkçe bir cümle içerisinde İngilizce kelime kullanmış.
  • quote:

quote:

Benim imzamdaki söz, orijinal hali. Yani sözü söyleyen bir yabancı, söz de yabancı dilde. Ama arkadaş Türkçe bir cümle içerisinde İngilizce kelime kullanmış.

sana pm attım hocam bi baksana.
  • quote:

quote:

Sen arkadaşı uyarınca benimde ''türkçe varken neden ingilizceye bu kadar özeniliyor''(ingilizce öğrenmek güzel şey ama sadece gerektiğinde kullanılmalı diye düşünüyorum) damarım tuttu.Herkes istediğini yazmakta özgürdür tabi ki.

• quote:

Sen arkadaşı uyarınca benimde ''türkçe varken neden ingilizceye bu kadar özeniliyor''(ingilizce öğrenmek güzel şey ama sadece gerektiğinde kullanılmalı diye düşünüyorum) damarım tuttu.Herkes istediğini yazmakta özgürdür tabi ki.

İyi de o sözde anlatılmak istenen şey Türkçe'ye çevrildiğinde aynı etkiyi yapmıyor. Hem Carl Sagan neden İngilizce'ye özensin ki? Carl Sagan Türkçe söyleseydi ben de Türkçe yazardım.
  • quote:

quote:

her zaman McLAREN

Aynen gayette burdaydık ve gayette sesimiz çıkıyordu. Eskiden forumda takım olarak Mclaren Ferrari taraftarları vardı birazda pilot taraftarları vardı ve Alonso taraftarı çoktu, Bu sene Alonso ile McLaren taraftarları birleşince biraz daha kalabalık olmuş olabiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

1,5 yıl kadar önce falan böyle bir team vardı dh de. ben de F1 i ilk izlediğim andan beri mclaren i tuttuğum içim hemen atmıştım imzamı. 1,5 yıl önce o kadar iyi değildik yine de mclaren team de birçok kişi vardı şimdi süper bir takım süper pilotlar. Hakkinen'i ilk izlediğim de hastası olmuştum gerek mclarenin gerek hakkinen in. kimler var o eski dh mclaren team den arkadaşlar görelim. artık en iyisi biziz

Ne imzası yahu, imzada neymiş benim avatarım McLaren yetmezmi

• quote:

quote:

İyi de o sözde anlatılmak istenen şey Türkçe'ye çevrildiğinde aynı etkiyi yapmıyor. Hem Carl Sagan neden İngilizce'ye özensin ki? Carl Sagan Türkçe söyleseydi ben de Türkçe yazardım.

Ben sagan denen adamdan bahsetmiyorum sadece yazdığın ingilizce cümleden bahsediyorum eğer ki dediğin gibi Türkçe ye çevrildiğinde aynı etkiyi yapmıyorsa sorun yok ama adam ingilizce konuşuyor diye ingilizce yazıyorsan o zaman bu dediğine katılmam.

• ALONSO nerede ben orada....

forza Alonso forza Mclaren....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.