Şimdi Ara

İmzadaki sisteme 500 TL ye kadar ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapphire HD5850 ekran kartım var O.C. yapmak için olabildiğince kaynak okudum, izledim. Akabinde yaptım ve gayet güzel stabil bir şekilde kullandım. Ancak saçma bi problem yaşadım ve çözümünü bulamayarak stok haline geri döndürdüm.

Bunun akabinde başka bir ekran kartı alarak bu O.C. işini bi kenara bırakıp rahat bi nefes alır mıyım diye düşünüyorum.

Başlıkta da yazdığım gibi imzamdaki sisteme 500 TL ye kadar bi ekran kartı tavsiyesi istiyorum.

Herhangi bir uyum sorunu yaşamamak, şu ekran kartını alırsan işlemcin yetmez, darboğaz yapar veya sadece ekran kartı almak işine yaramaz gibi sonuçlara tam manasıyla varamadığım için sizlere soruyorum.

Yardımlar için teşekkürler.

• Bütçeni biraz daha arttırıp 270x almanı tavsiye ederim.
  • Asortik kullanıcısına yanıt
    SAPPHIRE DUAL-X R9 270 2GB GDDR5 WITH BOOST & OC
    http://sinerji.gen.tr/sapphire-r9-270-oc-boost-2gb-256bit-gddr5-16x-pmu42742
  • 5850 sana nerde yetersiz geliyor dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

5850 sana nerde yetersiz geliyor dostum?

Aslında HD 5850 harika bir kart ancak ben Battlefield 4 oynuyorum sadece ve okumadığım bakmadığım şey kalmamış olmasına rağmen çözemediğim bi takılma problemim var. Bunun için karta O.C. yaptım CC 950 ve MC 1200Mhz i 1150mV ta stabil olarak aldım ve gayet güzel kullandım fps artışı vs. çok iyiydi fakat aynı sorun devam etti. Herneyse ben bu problemin ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum ve bu yüzden HD 5850 nin bana yetmediğini düşündüm.

Ayrıca R9 270x ve 270 OC üzerine yoğunlaşmış tavsiyeler görüyorum. Öncelikle teşekkür ederek ATI değil de NVidia olsa olmaz mı diyor ve ekliyorum;

http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX660DC2O2GD5/

Bu kartı gözüme kestirmiştim acaba nedir izlenimleriniz?

Nvidia olabilirde ama bence bu bütçeye Amd alın.

270x Gtx660'den daha performanslıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    madem nvidia istiyordun dün vatan'da %30'la alsaydın keşke; önerdiğim modeli bugün indirimde olduğu için önermiştim. tahminen performansın bu kartlara denk olması için gtx 660 ti olması gerekir.
    Bnede o kartı kullanıyorum(gtx660) ama söz konusu Bf4 olunca mantle ile amd kart alman daha doğru olur Hem ilerisi için çoğu oyun amd destekli gelecek
    270x mantle sayesinde kendinden çok daha performanslı olan gtx770 i kıskandıran fps veriyor oyunda o yüzden kesinlikle amd kart al
    r9 270 te fena kart değil ve x modeli ile arasında fark çok yok bütçene göre r9270 yada 270x almanı tavsiye ederim
  • 500 tlye kadarsa limitin ekran kartini degistirme bence hd5850 performansi uzerine asiri derecede cikamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Bnede o kartı kullanıyorum(gtx660) ama söz konusu Bf4 olunca mantle ile amd kart alman daha doğru olur Hem ilerisi için çoğu oyun amd destekli gelecek
    270x mantle sayesinde kendinden çok daha performanslı olan gtx770 i kıskandıran fps veriyor oyunda o yüzden kesinlikle amd kart al
    r9 270 te fena kart değil ve x modeli ile arasında fark çok yok bütçene göre r9270 yada 270x almanı tavsiye ederim

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilecek kartlar fiyat/performans sıralamasıyla

Sapphire 6670>Sapphire 7790>PowerColor R9 270 TurboDuo>PowerColor R9 270X TurboDuo>PowerColor R9 270X Devil = Sapphire R9 270X Toxic'tir.

Bütçene göre bunlardan birini seç al bunun dışında almayı düşünüyorsan bana mesaj at, takıldığın herhangi bir yer olursa cevaplamaya çalışırım.

R9 270X Devil kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 10 Mart 2014; 16:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

madem nvidia istiyordun dün vatan'da %30'la alsaydın keşke; önerdiğim modeli bugün indirimde olduğu için önermiştim. tahminen performansın bu kartlara denk olması için gtx 660 ti olması gerekir.

Vatan' da %30 indirim yakalamak zor bişey değil zaten sürekli yapıyorlar.

Yani bu cevaplardan anladığım R9 270x alırsam, şu anda ki sistemimde herhangi bir problem olmadan kullanıp iyi bir performans artışına sahip olacağım.

Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler arkadaşlar en azından bir fikrim olmuş oldu muhtemelen sizin söyledikleriniz doğrultusunda gideceğim.

İyi günler ve forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asortik

quote:

Aslında HD 5850 harika bir kart ancak ben Battlefield 4 oynuyorum sadece ve okumadığım bakmadığım şey kalmamış olmasına rağmen çözemediğim bi takılma problemim var. Bunun için karta O.C. yaptım CC 950 ve MC 1200Mhz i 1150mV ta stabil olarak aldım ve gayet güzel kullandım fps artışı vs. çok iyiydi fakat aynı sorun devam etti. Herneyse ben bu problemin ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum ve bu yüzden HD 5850 nin bana yetmediğini düşündüm.

Ayrıca R9 270x ve 270 OC üzerine yoğunlaşmış tavsiyeler görüyorum. Öncelikle teşekkür ederek ATI değil de NVidia olsa olmaz mı diyor ve ekliyorum;

Sana soruyu sorma sebebim aynı kartın Gigabyte oc versiyonunu kullandığım için. Ben senden farklı olarak daha kuvvetli işlemci ve ram kullanıyorum. Ancak SSD disk sahibiyim. Benim acizane tavsiyem ekran kartını yeni gelecek nvidia serisini bekleyerek alman. 750TI bende iyi baslangic izlenimi yarattı. Tabi ki son karar senin.

• GTX 660 alın süper performanslı bir karttır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

GTX 660 alın süper performanslı bir karttır

kankatree'nin ruh ikizi alert

270X düz olarak 660'dan daha iyi 680'e çok yakın bir performansı var Mantle ile kahrolsun nvidiaizim
    Performans artışın elbetteki olacak burası kesin en basiti hem gpu gücü hemde vram 2gb olması avantaj oluşturacak daha yukarı kart ise işlemcin için sıkıntı verebilir.Bütçen 270 ve ya 270x 'ten neye el veriyor ise tercih edebilirsin memnun edecektir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asortik

quote:

Sana soruyu sorma sebebim aynı kartın Gigabyte oc versiyonunu kullandığım için. Ben senden farklı olarak daha kuvvetli işlemci ve ram kullanıyorum. Ancak SSD disk sahibiyim. Benim acizane tavsiyem ekran kartını yeni gelecek nvidia serisini bekleyerek alman. 750TI bende iyi baslangic izlenimi yarattı. Tabi ki son karar senin.

Evet bu da farklı bir bakış açısı ve güzel bir tavsiye teşekkürler.

• =)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

GTX 660 alın süper performanslı bir karttır

kankatree'nin ruh ikizi alert

270X düz olarak 660'dan daha iyi 680'e çok yakın bir performansı var Mantle ile kahrolsun nvidiaizim

+1 kardesim herhangi bir 270x işini görcek imzama bak incelemem mevcut
    İkinci el bölümünde var 500 e asus top görmüştüm bi bak istersen oraya 500 e almış olursun hemde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 10 Mart 2014; 18:11:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.