Şimdi Ara

İmdat imdat yardım edin Ra alien musallatı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fetva hattına anlattım konuyu dinlemek isterseniz :

"Ra alien musallatı yaşıyorum , Stargate filiminde bahsedilen uzaylı"

İmdat imdat yardım edin Ra alien musallatı yaşıyorumvocaroo.com
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/1glUY0hokU4K

Ateistim ve ateizmle uyumlu din kurdum yani dini olan ateist oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 29 Mayıs 2026; 18:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşhis koyuyorum

youtube
    Meraklı Köfteci Türk Filmi | Zühtü, Akıl Hastanesine Düşüyor!
    https://m.youtube.com/watch?v=bZkcCfSHpzU&pp=ygUXesO8aHTDvCBrw7ZmdGVjaSBkb2t0b3I%3D

patron ne yapıyor.

abimizin kumburgaz da yazlığı var bir şükür demek zor geliyor insan ya ne kadar beslenirse o kadar inkar ediyor

bizimkiler de din bölümüne bol kadınlı reklamlar almış bol bol para hırsı işte düşünen mi var

buyrun ümmet i müslimin kitapta yazanlar bunlar işte

görevli de anlatmaya çalışıyor buna

halbuki kitapta onlar anlamazlar diyor görev işte iyilikten de anlamazlar bunlar

neyse ciddi olursak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 27 Mayıs 2026; 1:56:21 >

• ayaklarınız yere bassın siz varsanız sizi var eden de var aynaya bakınca veya çevresine bakıpta tesadüf gören neden her insan farklı böyle tesadüf mü olur diyen

okuyun doğru anlayın ki kurtulasınız

o kadar zekiler ki yolda gördükleri aciz tek bir adamdan korkan bu arkadaşlar tek bir emir ile katrilyonlarca tonluk katrilyonca kütleyi sonsuz boşlukta katrilyonlarca sene döndüren sonsuz güç sahibine sözler söyleyebiliyor

buna cesaret mi denir yoksa akılsızlık mı

ya ilerisi

düşünen yok.

çok zekisiniz çok

biz yine de hatırlatalım da

ister anlayın ister anlamayın kendinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 27 Mayıs 2026; 1:58:42 >

• hatırlatalım

bize milyarlarca göktaşı bulunan kuiper kuşağından çok daha yakın bir kuşak daha var onu da yazalım bu kuşak asteroid kuşağı burada da milyonlarcası var bunları tutan jupiter in çekim gücü kibarlık yapmadan yazalım bu taşlar mevki olarak tam kıçımızın dibinde mars ın tam arkasındalar jupiterin o boyda orada olması da tesadüf mü güneş sistemi dışından veya içinden dünyaya gelen meteorları mıknatıs gibi tutuyor.

milyonlarca yıl önce küçük bir tanesi kurtulup dünyaya çarpıveriyor evet sadece bir tanesi

bir

youtube
    What Happened Immediately After the Dinosaurs Went Extinct?
    https://m.youtube.com/watch?v=c7nyan0wnkQ

biliyorsunuz gerisini

sadece tek bir taş.

hem de küçüklerden bir tane

bunun gibi milyarlarcası var

onları tutan hangi güç

sizi yaradana ve besleyip koruyana saygı duyun

çok şey değil bu.

nankörlüğün sonu pişmanlıktır ama çok geç olur.

o taşlar kötülüğe atılan taşlara dönüşmeden insan şeytanlaşmadan başka bir canlı bizim yerimize tercih edilmeden önce fark edin o merhameti

insan anlamadan insanların sonu da hayra alamet değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 28 Mayıs 2026; 3:10:11 >

• ATROMITOS kullanıcısına yanıt

Bana musallat olanlar İslam tanrısı veya İslam cini,meleği,zebanisi,şeytanı değil, bana musallat olan teknolojik elektronik uydusu olan Ra isimli uzaylı sınırlı güçleri olan bir varlık. Ben zaten ateistim Allah'ın var olduğuna inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Mayıs 2026; 0:28:17 >

ve olmasaydı sen zembille inmiş olsaydın kar daydın varsa ki var o zaman yandın işte

neyse takıl bakalım nasıl olsa herkes bir gün kesin olarak öğrenecek

senin mısırlıya gelince o kendini kurtaramadı..

o da ra derdi re re re ra ra ra gassay gassay cimbom bom olup gitti.

raaaaa yı aldı şimdi herkes te onu görüyor müzede eğilmiş şekilde.

yani Allah kesin yok diyorsun da nasıl bu arkadaş kesin var deyip uydusuna kadar yemin ediyorsun hayret

sınırsız güce değil sınırlı güce yorum yapıyorsun

körlük mü nankörlük mü bu şey uydusuz kıpırdayamıyor mu yoksa ona bakarsan musk ın 10 000 uydusu var ama adam hiç bir işe yaramıyor sadece adı var aynı senin cimbomlu gibi.

boş ver en iyisi uyan uyanmazsan işin zor

uzayda bir şeyler varsa bile her şey gibi onlar da Allah ın eseridir.

fazla açılmaya gerek yok.

özetlersek

her şeyi bir yere bırak

seni var eden ve besleyen bir güç var işte sen ona inan saygı göster bu yeterli tek gerçek bu.

şirk i de bırak kafan rahat eder.

her su içtiğinde karnını doyurduğunda düşün doğruyu bulursun.

o kafandaki düşünceler de sınav

ya doğruyu bulursun ya da akıl hastanesinde kendine bir yer orada da alien den süpermen den rambo dan pele den geçilmiyormuş.

beynin gerçeği biliyor ama sen ısrarla inkar ediyorsun.

kafandaki boşluğa başka şeyler sıkıştırıyorsun bu kadar zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 31 Mayıs 2026; 1:25:27 >

Setepenre (Ra'dan seçilen-Ra'nın seçtiği kişi) 2. Ramses (Ozymandias) firavun 90 yıl yaşadı 100 civarı çocuğu var , boğularak ölmedi, firavunu elimizin altında yani Musa'nın denizde açtığı suda boğulmadı. Senin Musa'nın varlığının ne ispatı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 1 Haziran 2026; 16:58:40 >

bir kahve iç ve sana onu bahşedene şükret çok film izleme geçer

musallatında başarılar.

hem sana musallat bize değil

bunun içinde şükürler olsun

mutluyuz biz bay.

bu cesedin kendine hayrı yok sana nasıl olacak.

ibret alan mı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 31 Mayıs 2026; 1:45:40 >

Peygamber mucizelerinin hangisinin bilimsel olarak ispatı var ? Hiçbir peygamber mucizesinin bilimsel ispatı yok. Musa'nın denizi yardığına inandığım yok (çünkü teist değilim yani deli değilim) Musa'nın firavunla hikayesi öyle işte gördüğün gibi firavunun mumyası,kimliği,ölüm nedeni hayatının önemli detayları gibi olan herşey ortada firavun 2. Ramses denizde boğulmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Mayıs 2026; 7:46:11 >

kalp işi bu zorlama boş yere zorlamayla olmaz.

zaten yazar boş yere uğraşma inanmayanları inandırmaya inanmazlar diye ileride tekrar denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 31 Mayıs 2026; 15:42:16 >

Sen diyorsun ki Evren+canlılar kendi kendine var olamaz, peki senin kusursuz ve sonsuz güçlü Allah'ın nasıl kendi kendine var oldu ? Uzaylı Ra'nın en azından elektronik tip bilgisayarlı Göktürk-2, Voyager-1 ve Türksat 7A gibi yapay uzay uydusu varda Ra kendini gösterebiliyor. Senin Allah'ının varlığının bir tek bilimsel ispatı var mı ?

Ra'nın ufosunun ispatı istediğin yerde incelettir görüntüler gerçek ufo :

İmdat imdat yardım edin Ra alien musallatı yaşıyorumZxxyoutube
    % 100 Real Ra Aliens UFO Antalya Teos Hotel 1
    https://youtu.be/2pCFuMht7pU?si=ZO8pLZVhHxQOsR3F

Real alien gerçek uzaylı görüntüsü 2
    https://youtu.be/2mnI8gywxxI?si=Y4vvDlAqL1RjcTEv

Real alien gerçek uzaylı görüntüsü
    https://youtu.be/PESa34aUNus?si=IHT4ZzPr3niCItCT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Mayıs 2026; 16:58:13 >

• her sorunun cevabını bu bölüme yazdık bul ve okuher şeyi başlatan ın bir başlatıcıya ihtiyacı yoktur insan ancak beyni kadar düşünebilir ve görebilir bilmediğin milyonlarca şey ve kavram varken sınırlı veriyle göreceğin de sınırlı şeylerdir ne sonsuz u anlarsın ne de başlatan ı.

gözünün önünde uçuşan beyaz noktaları takip et sen yapabileceğin de sadece bu kadar.

güneş nasıl milyarlarca yıldır yanarak dönüyor da hiç enerjisi tükenmiyor milyarlarca tonluk cisimler milyar senedir nasıl boşlukta dönüyor da düşmüyor sen önce bu soruları anla da gerisi kolay bir ipucu aklın bu kavramları çözemez bu yüzden kalp ile görmen gerekir işin zor çok zor.insan henüz yeni daha bu küreden bile yeni çıktı gördüğü bildiği hiç bir şey yokken nasıl çözecek uzaylılar varsa da O nun yarattıklarıdır yaratılanlara tapma belki bir gün gelecekler belki de aha geldiler diyecekler koca evren bomboş değil siz bu kavramları anlayınca neye tapacağınızı da bulursunuz anlamadığınız sürece de böyle dolanır durursunuz.
    anlayacaksın bir gün ama çok geç olacak.şu içinde bulunduğun durum bile yeterince ibretlik varsın olanı görüyorsun yiyiyorsun içiyorsun O inkar ettiğin güç de seni var eden güç ağzında ekmek önünde su ağzın açık havaya bakıyor ne kendini görüyorsun ne önündekileri ama görmediğin şeylere yemin ediyorsun sana musallat olan varsa onu eden de O güç sapacakmısın yoksa bu sınavı anlayacakmısın durum bu ama gidişin yokuş yukarı çıka çıka bir gün yorulacaksın işte o gün beni kurtar dediğin güç senin anlayamadığın O güçtür.

yukarıda uzaylı gören peki yanıp sönen ampuller gören drone veya başka bir şey bir sır vermek gerekirse bir şey görmek istiyorsan kızıl ötesi kamera kullan bir şey varsa led ampul kullanmıyorlar ama dedik kendine zarar.

varsa var yoksa yok sen seni yaradanı göremiyorsun daha ampulü yanıp sönen drone lar senin neyine boş ver hayat kısa yaşamana bak ve doğruyu bul ama korkun aklını aşmasın gerek yok burası dünya herkes sınavda ve sen bu sınavı kaybediyorsun.varlarsa ve gelirlerse o zaman hep beraber düşünürüz ama bırak şimdi o ampüller yerinde dursun.

gözünün gördüğü kulağının duyduğundan korkma asıl cevap zaten içinde ileride mutlaka bulursun şimdiki halinin ise kimseye faydası yok takma hayat boş eğlen durma coş aklın başına gelince bekleme sen de yaradanına koş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 1 Haziran 2026; 1:31:25 >

• pek uymasa da iyi anlatıyor

sonunda bulacağın cevabı

evet insanlığın büyük sınavı yakın size uydulardan ışıklar yansımalar gösterip ahanda geldiler diyecekler siz de sizi var edeni unutup ne denilirse yapacaksınız ancak henüz erken

uyanık olun ki sizi aldatıp bu hale düşürmesinler sizi var eden ve besleyenden korkun diğerlerinden size hiç bir yarar gelmez zaten henüz erken uyanık olun bu yeterli dünyanın çöp sorunu bitti de yunanlıları gözleyen dronelar ışık yansıtan starlink uyduları kaldı tek sorunumuz boş işler bunlar siz ibadetinizi doğru yöne yapın ki sınavı kaybetmeyin.
    bu dünyaya gelecek musallatlar üstüne acele de etmeyin

evet insan nankördür ileride bunu deneyecekler ancak daha erken seninki sadece psikolojik.

insanın böyle acaip fikirleri her zaman vardı

sonuç

bu tür şirk içerikli düşünen topluluklar yaradanları tarafından her zaman yok edilmişlerdir.tarih böyle yazar.

en iyisi rahatla ve o zamana kadar biraz hayatı yaşamaya başla.yarının kimse için bir garantisi yok hesap yakın.

TAM ŞU AN İTİBARİ İLE KIRMIZI BEYAZ YANIP SÖNEN O ŞEYİ GÖRDÜM BURADA O ŞEY UÇAKLARIN HER GÜN İZLEDİĞİ ROTADA İLERLİYOR GÖRÜNDÜ VE DÜZ UZAKLAŞIP KAYBOLDU BU BİR DRONE OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BİR CİSİM ÇÜNKÜ DÜZ BİR ROTASI VAR .
    yazarken heyecanlı mı oluyor zerre kadar da heyecanlı değildi belirteyim denizin üzerini turluyor bizimkilerin iha sihalarından bir demet anaaa kaybolduuuu ışığını söndürdü ışığını bu kadar basit.

edit ÇÖZÜLDÜ uçakların güzergahında uçak uzaklaştığında sesi gelmiyor ama ışıkları görülüyor tamamen uzaklaştığında ise ışıkları da görülmüyor hafif yan açıdan da böyle hele sabah veya akşam sesi gelmeyen ama ışıkları görülen bu uçakları birden bire görenler onları alien sanıyor gece karanlıkta görünmeyen bulutlara giren uçak karşıdan kaybolmuş gibi görünüyor buluttan çıkınca birden bire görünmüş gibi oluyor perspektif olayı durum bu çok zeki arkadaşlara duyurulur.

havada yanıp sönen her cisimde dinden çıkarsanız işte asıl o zaman yandı bu dünya işte.aha ateş böcüüüü

secaaattin abiiii bak lo yanıyo sönüyooooo
    anaaaa ufo mu la o
    bence ra lı uydulu alien geldi abi
    tapalım mı
    yok ampulünü söndürsün o zaman
    aha söndüüüüü
    demek ki bu o yeni din bulduk lan
    ya tayyibin damadının dronuysa o
    ampül mesac mı
    olabilir bekleyelim öyle taparız seco

insanoğlu acaip bir musibette sinecek ama vardır bildiği yaradanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 2 Haziran 2026; 1:26:31 >

• sizin anlamadığınız şu

neredeyse sonsuz uzayda yaşam hiç boyutlu bir noktaya mı sıkışmış

bu da mantıklı değil var veya yok

asıl olan ileride parlayan ışıklar uçuşan diskler görürseniz de onların yaratıcısı da aynı olacak

sakın unutmayın ve size ileride uydulardan ışık gösterip te kandıracak olanlara karşı da uyanık olun sizi yaradanı ve besleyeni asla unutmayın insanın büyük sınavı çok uzakta değil.doğru olanı bir tek Allah bilir.
    insan O nun yarattıkları içinde uzaydaki nokta gibi kalır sakın aldanmayın.

yıl 2001 den.

onlar şeytanın uşaklarıdır gariptir ama siz hiç şeytan ı inkar edeni gördünüz mü insanın içi pis içi nankör.

youtube
    Blue beam (mavi ışık) projesi mutlaka izleyin!
    https://m.youtube.com/watch?v=nsUfCokU2fk

sınav ağır
    havada bir ışık parlasa yaradanı unutacaksınız O isteyince tek bir ışık parlayıp geçmez bütün uzay tuz ile buz olur.

bakalım bu sınavı nasıl geçeceksiniz.

haklı gazap çok uzakta değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 1 Haziran 2026; 18:34:38 >

• gelelim beyni etkileme durumlarına

diyorlar ki böyle bir görsel dizide yer almadı

zaten kimse bilinmeyeni bilemez fakat bir yer atlanıyor

bu da bir teknik

önce küfürbaz yetişkinlere yönelik bir dizi yaparsın

bu arkadaşların karakterleri zaten belli sonra o diziyle ilgili olmayan görseller yayarsın ve bu küfürbaz dizi meraklısı topluluğu bu görsellerle telkin edersin bu bölüme sokulan reklamlar gibi

kısaca dizide yer almış almamış önemli değil önemli olan o kitlenin kafasına bu fikri sokmak

bu klasik şeytan taktiğidir

hani eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi

bu görsellerden sonra bunu deneyen kaç kişi oldu buna bakın siz

o yüzden tv de internette ne izlediğinize dikkat edin

yok vazgeçmezse adam türkiyeye geliyor da ilk defa kazasız belasız atlatalım netanyahu ya basmış fırçayı iran ın da dibi

resimle video ile beyni etkilemek deyince çocuklara dikkat

yoksa onlar da trump amcalarını tek bir resimle uydulu ra alien ile anlaşma yapmış sanabilirler.

biz koruruz ya kafalarına sokulmuşsa bazı aklı evveller de deneyip duracaktır kafalarında karpuz kabuğu

kim soktu ulan bizim aklımıza bunu diye sormadan.

adamlar üç bin yıldır bekliyor çok sabırsızlar görevi bitirebilse bari

yaş olmuş seksen hala para peşinde adam.

kimisi hiç akıllanmaz.

yani kafanıza bir fikir sokulmuşsa internetten girmiştir.

aklı korumak şart.

zelenski de ha bire rusyayı kışkırtıyor iki milyon insan ölmüş adamın umrunda mı adam aslen yahudi takar mı ukraynayı kitabında yazıyor rusyayı üstüme saldırtacağım diye boşuna mı uyarı var bu kafalara karşı.

ve evet bu sahne de dizide yok ama artık kafanızda ve gerçekte var.

yani zayıf iradeleri etkilemek zor değil

seksi banka elemanlarına imza atmadan önce on kere düşünün.İmdat imdat yardım edin Ra alien musallatı yaşıyorum 

aşağıda yazdıkları gibi hezekiel in kitabı nın aslında tevrat ile bağlantısı yok işte onlar insanların kafasına bu fikirleri böyle soktular.

önce ukrayna başkanı konulu bir dizi yaptılar herkese seytettirdiler insanların aklında bu fikir ve ardından bir seçim ukraynalı yahudi başkan hazır.

iki milyon insan ölmüş umurunda mı ha bire rusyaya gel gel diyor

abd Avrupa'ya nükleer silah yığıyor

adamlar vaz geçmiyor.

bu kafalara uyarsak er geç nükleer savaş insanlığı yer

yani bu kafada insanları başa geçirmekten vaz geçin.

insanlık er geç o düğmelere basacak.

yahudi kafası veya kendi kafası fark etmez.

beyni etkilemek aklınızı koruyun.

şeytan boş durmuyor.

yani bu amcalar kutsal kitaba ekledikleri yöneltmelerle kitlesel bir savaş başlatmaya çalışıyorlar

milyonlarca insan öldü akıllanmazlarsa milyonlarcası da da ölecek

kur an daki uyarılar işte bunlara karşıdır.

kutsal kitapları değiştirmeye teşebbüs etmek insana gazap getirir ispatını her gün seyrediyorsunuz.

türkiye farkında

şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 4 Haziran 2026; 11:23:16 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.