< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (201. sayfa)

-
-
all on 4 yaptıran var mı
-
Diş hekimliği fakültesinden aldığım fiyatlar.
struman sl active 7000
struman 6500
megagene 3150
Bilimimplant 1350
implance 1200
dyna 3450
asistan yaparsa 1800
hoca yaparsa 2800
ameliyat ücreti var üst yapılar dahil değil
özelden aldığım fiyat
struman 11.000 üst yapı 3000
medentika 7000 üst yapı 3000
biim iş yeri doktoru struman dışında yaptırma sakın diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DTI için 350€, Straumann 650€ denildi.
Protez için ise porselen tane başı 3bin, implant üstü 4bin denildi. Tecrübeli bir hekimin kendi kliniğinde verdiği fiyatlardır. Piyasayı bilenler ne söyler
Hocam Batı dental grubu aradım struman için 11/15 arası dedi struman implantlar. Diş hekimliği fakültesi daha hesaplı oluyor
Straumann Group bünyesinde yer alan Neodent İmplant var bir de bir onu sorun isterseniz. Bana 1 ay kadar önce tüm üst çenedeki dişlerin çekilip all on 4 yapalım dediler, yani çekim, cerrahi işlemler, 4 implant ve üstüne altyapı tek çene icin 60 bin dediler . Henüz birşey yapmadım, bir kaç doktora daha muayene olacagım, suan gittigi yere kadar saldım modundayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 30 Mayıs 2023; 15:16:1 > -
İmplnatlarım da enfeksiyon olunca per implnat olunca Türkiye’de bu işin piri birine ulaştım hoca implnat enfeksiyonu konusunda dişçilere ders veriyor adam dedi ki ben genelde struman yada megagen any ridge takıyorum dedi bana da bunlar dışında yaptırma dedi bir kaç doktora gittim onlarda onayladılar şu an enfeksiyondan dolayı 2 adet osstem söktürdüm doktorun hatasından dolayı. Struman mümessili ile konuştuk 11/15 arasına kadar yapan var dedi. Bu impnatlar konusunda doktorlar tutturduğu fiyatı söylüyor iyi araştırmak gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 30 Mayıs 2023; 15:25:54 >
aslında implanttan çok uygulama yapan hekimin tecrube ve kalitesi önemli, yoksa yerli taktırıp cok memnun olanlar oldugu gibi en pahalısını tercihb edip hekim hatasından şikayet edenler de çok.
-
İkisinin kesişim kümesini bulmak hiç mümkün değil sanırım. Adil fiyat veren ve hem de işini iyi yapan insan yok piyasada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmatac -- 30 Mayıs 2023; 16:11:19 >
Şunu net söylüyorum insanın canının değeri yok hocam adamların umrunda değil bana çekim sonrası 2 implnat yapıldı Kore malı çekmediğim eziyet kalmadı yapan randevu vermedi ilgilenmedi orsb. Neler çektim çocukluk arkadşaım implnat mümessili piyasaya güvenme dedi.
maalesef bu implant sektörü çok karlı oldugu için artık tedaviden çok eskiyi sök yeniyi tak modeline döndü sistem. Ozellikle her mahallede üçer beşer açılan ismi bilmem ne dent isimli klinklere maalesef hiç güvenemiyorum..
-
Hocam 3 ay geçmişti, dün doktora gittim kalıp için, dediklerini söyledim (multi üni ti base kısmi için cevap vermedi) tamam vidalı yapalım dedi, ama vidalının da yapışkanlının da avantaj dezavantajları falan var dedi. Vidalı gevşeme yapabilir dedi, sanki vidalı yapmak istemiyor gibiydi kaplamayı, sonradan zirkonyum vidalı da karar kıldık. İnşallah düzgün bişey çıkar.
4700-TL verdim. Kaplama için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 31 Mayıs 2023; 9:26:29 > -
Merhaba, dis konusundaki engin bilgilerinizden bende yararlanmak isterim. Ben yurt disinda yasayan 43 yasinda bir bayanim. Son iki yildir dislerimin görünümünden oldukca rahatsiz oluyordum. Yas ilerledikce dis sekli bozuluyor. Aslinda niyetim dislerimi cektirmek falan degildi ortodonti tedavisi yaptirip ve bir beyazlatma yaparim diyordum ama disciye gidince ögrendimki dis eti cekilmesi oldukce kötü durumda ve bu durumda dislerime tel takilamaz. Bulundugum ülkede tedaviye basladim önce dis temizligi icin bir kac seans gittim ama burda dis yaptirmaya hayli yüklü bir miktar gerek o yüzden tedavime Türkiye'de devam etmeye karar verdim. Tanidik tavsiyesiyle bir disciye gittim. 2022 temmuz ayinda basladim tedavime. Kontroll sonrasi ayni gün alt ve üst cenede arkalarda toplam sekiz dis cekildi ve alti implant vidasi yerlestirildi. Sanirim on gün sonra dikisler alindi ve ben yasadigin yere döndüm.
Ocak sonunda tekrar gittim ve küretaj tedavsi yapilip implant basliklari takildi. Temmuzda gittigimde tedavi tamamlanicak.
Planlanan tedavi su:Alt cenede ön dört dis cekilecek cünkü kökleri cok az kalmis sallaniyor. Bu dislere baglantili zirkonyum yapilip köpek dislerine tutturulacak. Implantlar basliklarindan ikisi düstü sanirim disler cekilince onlarda takilir ve iyilesme birlikte beklenir. Diger dislererde görünümünden dolayi zirkonyum kaplama yapilacak. Alt cenede yirmilik dislerde cekilecek.
Benim size sorum bana bilim implant takildi. Sizce iyi bir markamidir?
Sizce alt dislere baglantili kaplama yapilmasi nasil bir fikir?
Kaplamalar zirkonyum olacak ama ben nelere dikkat etmeliyim?
Ön dislere implant yapilirmi yapiliyorsa doktor neye göre karar verir? Aceba benim kemik yapim musait olmadigi icinmi baglantili kaplama yapacak?
Uzun oldu ama cevap verebilirseniz cok memnun olurum. Tesekkür ederim.
-
Bilim nucleous markaları etrafımda yaptırıp güvenle kullanan çok kişi var bu işte implnat kadar doktorda önemli 40 sene implnat kullanan biliyorum adam taktırmış 40 yıldır ağzında doktorlar şunu anlatmıyor implnatlarda per implant sorunu var kesinilkle ara yüz fırçası gargara kullanın sonra başınız ağrır.Ön dişlere implnat olur kemik erimesine dikkat edin süt peynir kelle paça bol yeyin kemik erimesi implnatın düşmanıdır hocam güle güle kullanın implantlarınızı.
-
Cok tesekkür ederim cevap icin, ara fircasi kullanmaya cok özen gösteriyorum, sigara vs de kullanmiyorum ama sanirim genetik sebeplerde dahil olmak üzere dis sagligini etkileyen bir cok faktör var.
-
PM ile 10-12 kadar doktorun ismini atıyorum hocam istanbul'dan.
@Ahmet_Es M. Kemal Ünsal hoca olacak ANkara'da, ben olsam ona giderim.
@alovera01 ben sana İnternetteki yorumlara inanma demiştim 7 ay önce, parayı bastıran yüzlerce olumlu yorum yaptırabilir, hatta ben olsam olumlu yorumu az olan yeritercih ederim. Çünkü hiçkimse memnun olduğu yere gidip de 5 yıldız vermez kolay kolay, sadece bir aksilik çıkınca basar 1 yıldızı, hoş o 1 yıldızların da çoğu gereksiz verilmiştir ve büyük ihtimal rakip yerler kıskandığına sahte hesaplarla vermişlerdir.
Ama yine de her türlü özel, üniversiteden iyidir bence, oradan aldığın rakamlar malzeme maliyeti, üniversiteelr yaptığı işlerden kar elde etmiyor.
@mmatac DTI için çok uygun fiyat almışsın, üstü de 3bin lira ama normalden biraz düşük gibi, üstünü okluzal vidalı isteyin hocam zirkonyum, hoş o zaman da sadece üst yapı 20bine mal oluyor.
@alovera01 yalnız peri-implantitis doktordan ziyade hastanın o bölgeye iyi bakmamasından kaynaklı olur.
@unpop kesinlikle haklısın; "aslında implanttan çok uygulama yapan hekimin tecrube ve kalitesi önemli, yoksa yerli taktırıp cok memnun olanlar oldugu gibi en pahalısını tercihb edip hekim hatasından şikayet edenler de çok." aynen dediğin gibi. Söylüyoruz burada ama kimse anlamıyor. İmplantın markasının pek bir önemi yok aslında, önemli olan iyi bir doktor bulmak. Malzemeye vereceğiniz parayı iyi bir doktora verin.
@mmatac ülkemizdeki en pahalı doktor ile bile şuan dünyada en ucuz olan ülke. Yani aslında, adil fiyat veren hekimden ziyade, sağlığna para harcamak istemeyen hasta sorunu olduğu için insanlar sıkıntı yaşıyor.
@unpop "bilmem ne dent isimli klinklere maalesef hiç güvenemiyorum.." derken kesinlikle haklısın, tabelada doktor ismi yazan yerler bence de daha güvenilir, 20 senedir orada duran hekimler her sene doktor değiştiren bilmemnedent bir olur mu?
@sinanx kaplamada adamı zarar ettirmişsin resmen, en az 700 euro hocam o vidalı zirkonyumun hekime maliyeti.
-
Banada cevap yazdiginiz icin coook tesekkür ederim.
-
Arkadaşlar on dişlere implant olmaz ön çene kemikleri çok dar dendi.
Normalde 1 dışım sıkıntılı iken 4 dişi çekip 2 dişi de torpuleyip köprü yapalim diyen doktor var.
Aynı fiyat için nucleus mu medigma mi?
Teşekkürler
YouTube da ön dişe implnat yapanları gördüm senin çenemi dar implnat olarak struman medentika bilim nucleous iyi bence ama imkan varsa ya megagen any ridge yada struman derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 5 Haziran 2023; 23:30:24 >
Benim çene için değil genel manada yorum geldi.
Cumartesi başka bir doktorla daha görüşeceğim bakalim.
Teşekkürler bu arada söylediğiniz implantlarin fiyatı baya yukarı yönlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X