Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.636
Cevap
208
Favori
1.804.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim alt dişlerim sıkıntılı, istanbuldan görüştüğüm bir doktor, 3 implant + all on four ile alt dişlerin komplesinin yerine diş yaparak çözüm önerdi, fiyat olarak ise en düşük 1100 tl ile 1600 tl arası fiyatlandırma sundu, net olarak yine muayene olduumda bilgi vereceklerdi, genelde ise okuduğum ve araşırdığım kadarı ile altta hiç diş yoksa 5 implant öneriliyor (min4), benim istanbula gitme şansım yok mersin'de bu konuda ücretsiz danışıp bilgi alabileceğim ve uygun fiyata implant yaptırabileceğim doktor veya hastane tavsiyesi istiyorum, Mersin de implant yaptıranlar varsa tavsiye ve görüşlerini yazarlarsa sevinirim.
  • Kayseri Erciyes üniversitesinde 8 adet implant yaptırdım.

2 sağ 2 sol alt üst 8 adet.

Genel anestezi ile yaptırdım.

Ameliyat sonrası yüzde, ağızda, dilde, dudakta şişlik oldu.

Bir hafta sonra dikiş aldiracagim.

Size tavsiyem bu işi bilmekten ziyade çene cerrahı uzmanına yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisinda ust ve alt ceneye 5 er adet implant vidalattim, Turkiyede sabit protez yaptirmak planliyorum, ama iki doktordan aldigim fiyatlar nedeniyle nerdeyse vazgececegim. Biri Zironyum icin 15400 ABD Dolari digeri 13000 ABD Dolari istiyor, ilginc yani biri net seramik icin 12000 dolar, digeri ayni is icin 5000 dolar istiyor. Herhalde yurtdisi lafini soylemem gerekiyor, gerek bu siteden gerekse akrabalardan edindigim bilgilere gore bunlarin yarisina yapmalari mumkun. Bu isi gerce fiyatina yapacak birini biliyorsaniz lutfen yazin. Tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polat333 kullanıcısına yanıt
    Benim Mersine gitme imkanim olsahttps://www.birkanozkanklinik.com.tr/implant-ustu-porselen-kopru/
    gierim, sansen tanimiyorum ama fiyatlari uygun gibi.

• implant diş ne kadar sağlam arkadaşlar ? mesala dilimlenmiş ayvayı rahat olarak implant diş çiğneyebiliyor mu ? veya eti rahat yiyebiliyormusunuz ?

• astortx kullanıcısına yanıt
    merhaba
    ben uzun zaman implant konusunu arastirdim yurtdisinda yasiyyorum tam istanbulda özel klinik diste karar kilmisken.üniversite hastanesinden bir taniddik araciligiyla teklif aldim.gittim yaptirdim 11 implant 18 porselen 5 kanal tedevi 1 dis cekme toplam 4500 eur ödedim.
    dis fakültesinde cok zorluk cektim.hijyen hic yok.dr un özel hastasi olmama ragmen cok sIkinti cektim .ögrenciler kanal tedavi ve dis cekme yapiyorlar ama finalde cok güzel is cikti cok kaliteli malzeme ve iscilik cikardi son finali yapan hoca.cünkü dikisi bile 3 farkli hoca yapabiliyor .kimin agzi aciksa ona rastgele dr oturuyor anlatilmaz yasanir.
    sonucta dis fakültesi tavsiye etmem .cünkü hijyen hic yok.40 kisinin agzina soktuklari tükürük cekme aletini baslik degistirmeden senin agzina sokuyorlar ve planlama yok.ama dr bana dedigi günde ortalama 35 implant yaptigi icin vallahi tahtaya civi ckar gibi implant cakiyorlar..isin ehli olmuslar
    sonucta cok memmunum ve cok mutluyum ordan hastalik kapmadan ciktigim icin
    hocanin bana söyledigi implant markasinin cokta önemli olmadigi önemli olan dr becerisi implant yerlestirmede.bana adin diye bir israil implanti yerlestirdiler tanesi 900 tl idi ve yillardir kullandiklari markaymis sonucta hepside titanyumdan yapiliyor dedi,benim almanyadaki dr 22 bin eur istemisti bu isler icin
    sizlere tavsiyem atkadaslar verecegim linkteki fiayatlari ortalama kendize baz alin sitanbul icin asagi yukari bu fiatlar.dr konusurken bu fiatlar üzerinden pazarlik yapin.ben kesinliklede bir yerin reklamini yapmiyorum üzun süre arastirdigim icin bu fiatlara karar kildimhttp://en.dentopol.com/price-list/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtun58 -- 9 Mart 2018; 11:19:13 >

astortx @ burada fiyat listesi var .bu fiatlar istanbulda ortalama ayni.normal porselen 85 eur zirkon 170 eur.1300 dolar ucmus bunlar
    http://en.dentopol.com/price-list/

• Karakartal_38 K kullanıcısına yanıt
    hocam lütfen biraz daha açıklayıcı bilgi sunar mısınız
    aynı tedavi sürecinde çok kafamız karıştı
    pm den iletişim bilğilerimi gönderdim
    hocam fiyat bilgisi alabilirmiyim ? sitesinde baktım fakat güncel bilgi bulamadım, hesaplama bölümüde sonuç vermedi , iletişim bilgisi girin diyor.
  • arkadaşlar selam burada ki fiyatlar beni şaşırttı biraz .
    dün dentgroup a gittim 14 nolu dişim için bego marka implant ve üstü zırkon kaplama 2800 tl fiyat aldım ..sizce nasıl
    birde bu implant sağlıklı mı yani yaptıracağım ama sanki sıkıntı yaşayanlar var .
    gittiğim yerde ki tüm doktorlr gencecik ne yapsam bilemedim şimdi..
  • Slm ben yeni 14 adet bego implant ve zirkonyum dis taktirdim bego alman mali arastirdim baya internet üzeri ve degisik doktorlarin fikriyle bego yaptirdim benim bütceme en uygunu buydu yerli implantlara güvenemedim

• aaahmet61 A kullanıcısına yanıt
    Iki hafta oldu implant üzeri disler takilali hic ana disim yok agizla komple implant ve elmayi ,et,findik akliniza ne gelirse hepsini yiyebiliyorsunuz ben simdilik cok menmunum ama 4 ay sürüyor sabir gerekiyor üstelik implant takilmasi hic birsey ama disler takilirken cok agri oluyor ölcü aliminda en azindan benim cok canim yandi aciya dayanikli oldugum halde eger yaptirmak istiyorsaniz imkaninizda varsa yaptirin derim ben 12 sene protezle gezdim hic birsey yiyemiyosun agiz tadiyla simdi hic sorunum yok cok sükür

Slm implant lari almanyada yaptirmisiniz disler türkiyede siz eminmisiniz sadece dislere o fiat isdediklerine cünkü ben 14 implant ve 24 adet zirkonyum dis komple 9 bin € verdim o fiati veren doktor nerdeki bence implanti nerde yaptirdiysaniz disleride orda yaptirin bende almanyadayim ama almanyaya bütcem olmadigi icin ankarada yaptirdim iki hafta oldu disler takilali cok menmunum

• avcı18 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir bilgi istiyorsunuz ?

• perSNN kullanıcısına yanıt
    Evet hocam siz doğrusunu söylemişsiniz. 2 adet implant yaptırdım.Bezmialem Hastanesinde Çene Cerrahı bi DOÇ.Doktora denk geldim. Elleri Okadar Hızlı Ve bi okadar tereddütsüzdü bi tedavi yaptı. Ağzımın içini İnşaat sahasına çevirdi :D sonra şişlik oldu 1 haftaya kadar şişlik gitdi. Ağrı yok implant hiç yokmuş gibi.4 Ay sonra implant diş kısmı yapılacakmış bekliyorum implantın tanesi 950+300 tl de porselen kaplama toplamda 1350 tl ye mal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

Evet hocam siz doğrusunu söylemişsiniz. 2 adet implant yaptırdım.Bezmialem Hastanesinde Çene Cerrahı bi DOÇ.Doktora denk geldim. Elleri Okadar Hızlı Ve bi okadar tereddütsüzdü bi tedavi yaptı. Ağzımın içini İnşaat sahasına çevirdi :D sonra şişlik oldu 1 haftaya kadar şişlik gitdi. Ağrı yok implant hiç yokmuş gibi.4 Ay sonra implant diş kısmı yapılacakmış bekliyorum implantın tanesi 950+300 tl de porselen kaplama toplamda 1350 tl ye mal oluyor

Ben de onu diyorum, Bu yazacaklarım sizin için geçerlideğil, yanlış anlamayın, diğer soru soran arkadaşlar için yazıyorum; sadece malzeme ücreti ödedikleri üniversitelerde bile 1350 lira öderken ve birçok şeyi sgk karşılarken hiçbir şeyi sgk'nın karşılamadığı ÖZEL'DE 2bin liranın altında implant yapacak yer aramaya çalışmak akıl karı bir iş değil(hatta biraz ahmaklık gibi), adam onca sene okul okumuş, bir dünya masrafa girmiş bir yer açmış, 5-6 ay uğraşacak, bir de özele gelen hastanın kahrını çekecek, riske girecek, sadece malzeme maliyeti 1350 lira masrafı olan bir şeyi bilgi ve tecrübesine göre 2bin ila 10bin arası bir rakama yapıyor olması normaldir(bu ülkede 25 kuruş maliyeti çaya 20 kafelerde gösteriş olsun diye 20 lira vermeye çalışan kitle iş sağlığına geldiğinde riske girmeyi tercih ediyor, aw 1 yılda kafelerde içtiğin çaya ve sigaraya harcadığın paradan daha azdır 2bin ile 10bin), ben de hekim olsam 6500 lira civarına yaparım(İsviçrede 6500 frank). Yok ama illa 2bin liranın altına özelde yaptırmaya çalışan kişi eh artık bi zahmet ucuz etin yahnisinin vereceği sıkıntılara da katlanacak. Sağlık bu şakaya gelmez, hele hele DH'deki ölücü timin oyunlarına hiç gelmez, bir bakmışlar ellerinden uçup gitmiş. tabi bu bahsettiğim kaliteli ithal bir implant için, yerli malı kaliteli bir implant için ÖZEL'de 2bin-3bin arası verilebilir(bu rakamların dışına yerli implant için çıkmak da altına da inse üstüne de çıksa kesinlikle akıl karı bir iş değil). Kimse size 10bine satılan telefonu 2bine satamaz bunu unutmayın, hatta bizzat yerine bile gitseniz o telefonu yine size 2bine vermezler, veriyorlarsa salatalık kargolanmasına hazırlıklı olun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 18 Mart 2018; 20:54:51 >

• Selam arkadaşlar. 15 yıl önce travma sonucu üst çenede 5 adet dişimi kaybetmiştim. Haliyle 4 diş daha kesilerek köprü yapıldı. Şuan ise gelinen noktada köprünün içindeki kesilen dişler malesef çürümüş ve çekilmesi gerekiyor. Planlamayı yapan hekimler üst çeneye toplam 6 adet implant yerleştirecekler. Sorun şu ki geçici protez kullanabilmek için ön dişimi çeker çekmez "geçici implant" uygulayıp 3 gün sonra geçici protez uygulanacak. Sorularıma gelecek olursak;

1- Diş çekilir çekilmez yerine implant uygulanabilir mi?

2- Geçici implant diye birşey var mı? (Daha önce hiç duymadım. Kimi hekimler öyle birşey yok diyorlar. Nedir bu geçici implant uygulaması)

3- Geçici implant tan sonra söküp kalıcı implant mı uygulayacaklar?

Kafamda daha nice sorular var ve açıkçası korkuyorum. Bu işten anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakartal_38

Nasıl bir bilgi istiyorsunuz ?

Memnun musunuz yapılan işlemden implant olarak size takılan implantlar yerli mi yoksa ithal mi takıldı alt ve üst damak protezler ne zaman takılır tarih verildi mi fiyat olarak size maliyeti ne oldu lütfen onlarıda paylaşırsanız sevinirim

• Merhabalar nobel marka implant için 1.000 euro üzerine konulacak porselen diş için ise 400 euro fiyat aldim. En iyi malzemeler kullanilacagi söylendi. 2 adet implant yaptıracağımdan 2.800 euro ödemem gerekecek. Sizce fiyat normal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fiona22

Merhabalar nobel marka implant için 1.000 euro üzerine konulacak porselen diş için ise 400 euro fiyat aldim. En iyi malzemeler kullanilacagi söylendi. 2 adet implant yaptıracağımdan 2.800 euro ödemem gerekecek. Sizce fiyat normal midir?

Aldığınız fiyat çok iyi hiç kaçırmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.