Şimdi Ara

İmperia Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu oyniyan,oynayip birakmiş olan,oynamiyan fakat icerigini bilen,insanlar araniyor ...

Eger warsa lutfen burda kendini belirtsin Bir kac sorum olucak kendisine ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeNGaBoYS -- 7 Temmuz 2006; 4:36:17 >

• kimsecikler yok mu :(
  • link ne
  • iMPeRia oNLiNe Nı eSKiDeN oYNuoDuM BiLDiiM KaDaRıYLa YaRDıM eDeRiM
  • adres www.imperiaonline.org

yardim ederim diyen arkadasa da sormak istedigim

birine savas nasil acariz,neye dikaat ederiz,savasin smilatoru war midir (o game deki gibi ) Savaşta karsi tarafin ne kadar malini aliyoruz yada aliyormuyuz ?algidimiz malllari taşimak icin bişi gondermek gerekiyor mu yoksa savasi kazandiginda otomatik senin hane ne yaziliyor mu

simdilik bu kadar yeter sanirim =) eger wakit bulabilirde cwpliya bilirsen bildigin kadarini cok sevinirim,

Bu oyunla alakali bir forum bilen warsada lutfen bilgilendirsin burdan ...
  • VaLLa BiLDiiM Bi FoRuM YoK oLSaDa YaBaNCıDıR ZaTeN BoSuNa VaKiT KaYBeTMe aRaMaKLa SiMDi SoRuLaRa GeCeLiM:

BiRiNe uYe aDıNı BuLuP SaVaS aCaBiLiRSiN YaLNıZ SaLDıRMaK iCiN eN aZ 500 aYNı aDaMDaN oLMaSı GeReKiR

DiKKaT eDeCeGiN SeY oLaRaK oYuNCuLaRıN HaReKeTLeRiDiR SiNSiCe SaNa YaKLaSıP Bi SaLDıRıDa SeNi YıKaBiLiRLeR SiNSiCe

SiMiLaToR VaR

MaL KoNuSu iSe SeN Ne KaDaR KuVVeTLi YeNeRSeN MaL o KaDaR DeiSR MaLLaRı TaSıMaK iCİN BiSİ YoLLaMıoZ KeNDiSi TıBıS TıBıS GeLio

Ve saVaS KaZaNıLDııNDa oToMaTiK HaNeNe YaZıLıR BaSKa SoRuLaR iCiN HeR ZaMaN BeKLeRiM
  • Bu oyunun turkce bir patch i yok mudur ?

Sinsice bana yaklaştiklarini solemissin ben bunu nasil anlarim nasil önlem alirim ? Smilator warsa nereden edinebilirim ? aklimdan mi hesaplamaliyim yoksa

simdiden tşşkler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    14 yıl önce açıldı
    Silkroad Online vs Cabal Online
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oYuNuN BiR PaTCH i YoK SiNSiCe YaKLaSTıKLaRıNı HaRiTaLaRDaN aNLaYaBiLiRSiN SMiLaToR SeN SaVaSTaN CıKTıKTaN SoNRa HaBeR YeRiNDeDiR
  • askerleri savaşa yollarken 3 secenek cikiyor 1. Pillage (yagmalamak 2.fortess siege (kusatmak ) 3.field battle (savas alani) bunlarin hangisini secip saldirmaliyiz Ve neden ?
  • bendede aynı sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail0808

bendede aynı sorun var
  • neyse kimsenin bisi bildigi yok cok sukur anladik bisiler kendi yagimizda kavruluyoruz =)
  • oyunu bende oynuyorum arkadaşlar ve bir guide hazırlanmasını istiyorum bilen oyuncular tarafından..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.