Şimdi Ara

imPARAtor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Parayla alakası yok. Emir kulu sadece

4 macta 4 kaleci
    Mehmet topal stoper! ?
    Biz cok iyi biliriz fatih dayinin icatlarini kimse kafasini yormasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da burda en az suçu olan kişi Fatih Terimdir.
    Ona o paraları vermeye eli titremeyen vicdansızların suçudur bu. 80 milyonluk ülkeden sporcu ve antrenör çıkaramayan ülkenin suçudur bu. Her seferinde sığınacak tek bir adam buluyorsan bu ülkede suç onun değil senindir.
  • Fatih hocayı en çok sevenlerden birisiydim ama o kazığı bize atıpta saklandığı gün gözümde bitmiştir ben hala unutamıyorum Mersin,Ordu maçı sonrasında sövüp kaydığı federasyonun kucağına gitmesini...Onca Galatasaray'lının ahını aldı üzerine insanlar aptal değil herşeyi görüyor.
  • Ülkenin tüm sorunları, ama tümü iktidar kaynaklı. Her şeyin içinde oldukları için herşey bu kadar berbat.
  • Beyler, Letonya'yı yenmek için M.Topal'ı orta sahaya koymaya veya Ersan'ı stoper'e koymaya veya kaleye Tolga'yı Mert'i koymaya gerek yok.
    Lütfen olaya hala kadro üzerinden bakmayın,

Sorun; T.Direktörde değil, Beşiktaş'ı batırmış bir adamın Tff başkanı olması ve o kişiyi Tff başkanı yapan sistemin çöküşüdür.

• adam başarısız olunca yine çıktınız piyasaya nedir sizde ki bu kin bu nefret bir türlü anlamıyorum.

türkiyede futbol bitmiş siz daha TD eleştirin TD'ye gelene kadar neler neler var ama insan kör olmasın, umarım FT istifa eder başkası gelir aynı şeyler olunca yine görüşürüz bu takımın başına kim gelirse gelsin aynısı olur çünkü takımda sorumluluk alıcak bir kişi yok eskiden rüştü, tümer, nihat falan vardı ama artık o tarz takımı sahiplenen oyuncu kitlesi malesef yok. emre b.'nin hırsını arar olduk keşke semihi falan alsaydı eskisi gibi FT

hiddink zamanından beri bir düşüş var gerçi şimdi hollandaya gitti orayıda batırdı herif

• Vaybe nerden nereye...

• quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Vaybe nerden nereye...

Terim her zaman böyleydi...işine gelmeyince yine bizi yüz üstü bıraktı...Şimdi

gitsin sonuncu olsun Milli takımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.