Şimdi Ara

iMobileCode CepBilgi Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iMobileCode ekibinin yeni uygulaması CepBilgi önemli telefonlara,websitelerine ve telefon kodları gibi bilgilere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. Eczane uygulamasında kullanılan numaraya basınca direk arama özelliği burada da kullanılmış ve websiteleri için de eklenmiş. Uygulamadiki kategori başlıkları şimdilik şu şekilde:

Acil Telefonlar
    Bankalar
    Havayolu Şirketleri
    Kargo Şirketleri
    Konsolosluklar
    İller
    Otobüs Şirketleri
    Sigorta Şirketleri
    Ülkeler

App storedaki açıklamada dinamik güncelleme sistemi sayesinde uygulama güncellemesi gerektirmeden ilerde yeni kategoriler ve bilgiler eklenebileceği belirtilmiş.
    Uygulamayı ilk çalıştırdığınızda bilgileri alması için internet bağlantınızın açık olması gerekiyor. Daha sonra güncelleme tuşuna basmadığınız sürece internet kullanmıyor.
    Diger iMobileCode uygulamarı gibi başarılı bir uygulama olmuş denemenizi tavsiye ederim.

iTunes Store Linki:http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=307328111&mt=8

iMobileCode Websitesi: http://www.iMobileCode.com

• iMobileCode çok başarılı ve yararlı programlar yapıyorlar.. Paylaşımın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

iMobileCode çok başarılı ve yararlı programlar yapıyorlar.. Paylaşımın için teşekkür ederim.

Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Asıl biz ilginize teşekkür ederiz.
  • powersearch programının aynısı appstorede var free...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

powersearch programının aynısı appstorede var free...

ilgine teşekkür ederiz, power search çok kullanışlı ve yararlı bir uygulama fakat CepBilgi'nin içeriğine dikkat edersiniz power searchteki içerikle pek bir alakası olmadığını göreceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigtiger1

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

powersearch programının aynısı appstorede var free...

ilgine teşekkür ederiz, power search çok kullanışlı ve yararlı bir uygulama fakat CepBilgi'nin içeriğine dikkat edersiniz power searchteki içerikle pek bir alakası olmadığını göreceksiniz.

rica ederim... sizinki gerçekten güzel bi program ilk önce aynı zannetmiştim.. yükledim kullanışlı bi pro...
  • teşekkürler indirdim.yararlı,hoş bir uygulama olmuş.herkese tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel program
  • Gerçekten güzel ve yararlı uygulamalar elinize sağlık. Yanlız programların içeriğinin biraz geliştirilmesi lazım, zamanla olacaktır tabiki bu. Eczane uygulamasında, adresler yetersiz bence daha net adresler olmalı. iMobilecode hep İstanbul, diğer iller yok mesela.
    Birde aslında bu uygulamalar, gps le birleştirilebilse süper olur, yolda gidiyoruz mesela bulunduğumuz yere en yakın nöbetçi ezcane yi, adres telefon bilgilerini gösterse gps den yer tespiti yapıp. Çok daha geliştirilebilir. Yanlış anlasılmasın ben sadece öneri olarak söylüyorum eleştiri falan değil, programlar bu haliyle bile çok yararlı yükledim kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Gerçekten güzel ve yararlı uygulamalar elinize sağlık. Yanlız programların içeriğinin biraz geliştirilmesi lazım, zamanla olacaktır tabiki bu. Eczane uygulamasında, adresler yetersiz bence daha net adresler olmalı. iMobilecode hep İstanbul, diğer iller yok mesela.
    Birde aslında bu uygulamalar, gps le birleştirilebilse süper olur, yolda gidiyoruz mesela bulunduğumuz yere en yakın nöbetçi ezcane yi, adres telefon bilgilerini gösterse gps den yer tespiti yapıp. Çok daha geliştirilebilir. Yanlış anlasılmasın ben sadece öneri olarak söylüyorum eleştiri falan değil, programlar bu haliyle bile çok yararlı yükledim kullanıyorum...

İlginize ve önerilerinize çok teşekkür ederiz.
    Söylediğiniz noktalar çok önemli ve size kesinlikle katılıyorum fakat özellikle eczane uygulaması için şunun altını özellikle çizmek isterim ki iMobileCode yayınlanan bilgilerin sağlayıcısı değildir. Uygulamada yayınlanan eczane bilgileri dış kaynaklardan temin edilmekte ve adres eksikliği, güncelleme gibi problemlerin tamamı dış kaynaklar nedeniyle olmaktadır.
    GPS konusunda ise bu özelliğin eklenebilmesi için belirtilen adreslerin coğrafik çözümlemesi yapılarak koordinatlarının bulunması gerekir google bu hizmeti yurtdışında çok sağlıklı bir şekilde sağlayabiliyorken Türkiyede çok yetersiz, testlerimizde aldığımız sonuç adresler farklı olmasına rağmen mahalle bazında bütün adresler için aynı noktayı gösteriyor olması. Eğer biz eczane uygulamasına gps özelliğini bu şekilde eklersek faydadan çok zarara neden olacağını düşünüyoruz çünkü kullanıcılar acil bir durumda doğruluğuna inanarak gösterilen noktaya ulaşmaya çalışacak ve çok büyük ihtimalle de o noktada eczane olmayacak. Sağlıklı bir coğrafik çözümleme yapana kadar bu özelliği eklemeyi düşünmüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.

Bilgilerinize

• gerçekten çok güzelbir program paylaştığınız için teşekkür ediyorum butarz başka değişik içerikli programların adreslerinide verirseniz çokmemnun oluruz
  • Cepbilgi uygulamasinin v1.2 guncellemesi yayinlanmistir
  • teşekkürler
  • Tanıtım için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.