Şimdi Ara

IMO code mesajı geliyor yabancı numara arıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
17.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefona imo code diye mesajlar geldi 3 mesaj geldi böyle 2 dakika içinde
    Birşey felan olur diye kodları sildim.

Bir de aynı iki dakika içinde bu numara 2 defa aradı beni acmadım

Beyler bu nedir bilen duyan var mı? Aynı anda hem mesajlar aramalar felan gelince ürktüm biraz açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantilatör -- 22 Ağustos 2017; 23:6:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstenmeyen IMO Kod Mesajlarıyla İlgili Yardım

Son zamanlarda yabancı numaralardan "IMO doğrulama kodu", "IMO kodu" veya "your imo verification code" gibi mesajlar alıyorsanız, yalnız değilsiniz. Pek çok kişi benzer mesajlar aldığını bildirmektedir.

IMO Doğrulama Kodu Nedir?

IMO Doğrulama Kodu, Instant Messaging Over Internet Protocol (IMO) uygulamasıyla ilişkili bir doğrulama kodudur. Bu kod, genellikle yeni bir cihazda IMO uygulaması hesabı oluştururken veya hesabınıza erişmeye çalışırken gönderilir.

Bu Mesajlar Güvenli mi?

Bu mesajların güvenli olup olmadığını kesin olarak söylemek zordur. Bazı durumlarda, mesajlar meşru olabilir ve hesabınızı doğrulamanıza yardımcı olmak için gönderilmiş olabilir. Ancak, dolandırıcıların bu mesajları, hesaplarınıza erişmek için kullanabilecek doğrulama kodlarını çalmak için kullanması da mümkündür.

Ne Yapmalısın?

Bu mesajlardan birini aldıysanız, aşağıdaki adımları izlemeniz önerilir:

• Mesajı hemen silin.
    • Hiçbir bağlantıya tıklamayın veya ekleri indirmeyin.
    • IMO hesabınızın parolasını değiştirin.
    • IMO uygulamasını tüm cihazlarınızdan kaldırın ve yeniden yükleyin.
    • Hesabınıza yetkisiz erişim olup olmadığını kontrol edin.

Önemli Hatırlatma: Hiçbir zaman, güvenilir olmayan kaynaklardan gelen doğrulama kodlarını paylaşmamalısınız. IMO veya diğer uygulamalardan gelen meşru doğrulama kodları, doğrudan IMO uygulaması aracılığıyla gönderilecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne yukledin hangi sitelere girdin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Değişik birşeyler indirmedim, hiç bir siteye numaramı vermedim hiç. IMO görüntülü görüşme uygulamasıymış. Sanırım birisi benim numaram ile kaydolmaya çalışıyor. Acaba numaramı nereden buldu ve neden beni aradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.