Şimdi Ara

İmmergaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar immergaz cift esanjorlu mikro islemcili kombi almayi dusunuyorum bu konuda bilgisi olan varmi yada baska iyi bir kombi tavsiyesi 1400 liraya kadar butcem var
    Ama immergaz nasil bir kombidir

çift eşanjörlü immergas yeni mini modeli minimum ısıl güçte bitermik eşanjörlü modeline göre tüketim değeri biraz fazladır

bitermik eşanjörlü ;immergas eolo star modelini araştırın:modülasyon aralığı daha geniştir

alternatif olarak ferroli domitech öneririm

fiyatı 1250lira civarında 5 yıl garantilidir
    modülasyon aralığı %30 - %100 dür
    bu oran her kombide olmaz.normal kombilerde genelde %35 veya %37 civarındadır
    ayrıca opsiyonel olarak oda sıcaklığında modülasyon yapabilir: modülasyonlu termostat ile
    ferroli patentli bitermik eşanjörlüdür
    sıcak su verimi 3 yıldız dır

1350-1400liraya kadar ayrıca:yoğuşmalı kombi olarak
    baymak lambert attivo öneririm: condens yoğuşmalı ve 3 eşanjörlüdür.
    ayrıca 7 yıl garantilidir

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • yogusmalı olarak tavsıye ettıgınız Baymak Lambert ATTIVO Yoğuşmalı Kombi (24 Kw - 20640 Kcal/h bu kombi feena degıl
    bunu tavsıye edrmısınız evım 120 metree kare
    baska tavsıye edeceegınız kombi var mı acaba

İmmergaz

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • İmmergaz kombiye gore baymak karsilastirirsak artimiz be eksimiz nedir acaba

Birde dedigiziz gibi immergas eolo star modelini arastirdim kendime gore cift esanjorlu olmasi daha iyi olur diye dusundum ama siz tam tersi soylediniz bi kombi iyi ise bunu almak istiyorum immergas eolo star modelini

kendi evim net 85 m2,izmirdeyim.yoğuşmalı kombi taktırdım,kombim de çatır çatır yoğuşma yapıyor
    yoğuşmalı kombiler daha verimlidir
    avrupada artık normal kombiler yasaklanmaya başlandı
    tuzağa düşmeyin.yoğuşmalı kombi alın derim

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    viessmann - demirdöküm
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmmergaz in immergas eolo star modelini nasil tek esanjorlu olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: musakilic

Viesman kombi nasul ustam

viessmann vitopend önermem
    verimsiz sorunlu bir kombi
    minimum ısıl güçte gaz tüketimi fazla

• _____________________________
  • Arkadaşlar Bu Lambert Attivo kombiye modülasyonlu oda termostatı kullanarak alev modülasyonu yaptırabiliyormuyuz? Honeywell marka modülasyonlu oda termostatı almayı düşünüyorum, ona göre alayım..

Orijinalden alıntı: oktard

Arkadaşlar Bu Lambert Attivo kombiye modülasyonlu oda termostatı kullanarak alev modülasyonu yaptırabiliyormuyuz? Honeywell marka modülasyonlu oda termostatı almayı düşünüyorum, ona göre alayım..

baymak lambert attivo , oda sıcaklığına göre modülasyon yapamıyor

• Immergas Victrix Superior 32 Kw X E Top 27.000 Kcal/H Kombi,
    Immergas Victrix Zeus Superior 32 Kw E 27.000 Kcal/H Kombi

Arkadaşlar bu iki kombi arasındaki fark nedir. birde kendinden boylerli olmasının ne gibi bir avantajı vardır.

TODAY TOMORROW TOYOTA
    2008 AURİS 1.6 M/M COMFORT G.GRİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmete

Immergas Victrix Superior 32 Kw X E Top 27.000 Kcal/H Kombi,

Arkadaşlar bu iki kombi arasındaki fark nedir. birde kendinden boylerli olmasının ne gibi bir avantajı vardır.

Immergas Victrix Superior 32 Kw X E Top 27.000 Kcal/H Kombi ; http://immergas.com.tr/media/static/products/victrix-superior-32-kw.pdf

Immergas Victrix Zeus Superior 32 Kw E 27.000 Kcal/H Kombi ;http://immergas.com.tr/urunler/yogusmali-boylerli-kombiler/victrix-zeus-superior-32-kw-2/

• quote:

Orijinalden alıntı: immergaszile

quote:

Immergas Victrix Superior 32 Kw X E Top 27.000 Kcal/H Kombi ; http://immergas.com.tr/media/static/products/victrix-superior-32-kw.pdf

Immergas Victrix Zeus Superior 32 Kw E 27.000 Kcal/H Kombi ;http://immergas.com.tr/urunler/yogusmali-boylerli-kombiler/victrix-zeus-superior-32-kw-2/

immergaszile victrix kombinin parametreleri varmı sende..

• quote:

X' li olan model "kombi" değil, "kat kaloriferi" veya "ısıtma cihazı" denen tipte ekipman. kullanım için sıcak su üretmiyor, daha basit tek çıkışlı bir cihaz.
    Bu ekipmanın amacı ayrı olarak harici bir boyler ile beraber kullanmak. Mesela çift serpantinli bir boyler alırsın, bir serpantine bu cihazı, diğerine güneş enerjisi devridaim sistemi kurarsın, yazın güneş enerjisiyle sıcak su üretilir, güneş enerjisinin yetmediği zamanlarda ısıtma cihazı istenen sıcaklığa getirir.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.