Şimdi Ara

imleç kayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • imleç normal dururken ekranın en yukarısına kayıyor mause de düz dururken hiç kupırdamıyhor ama imleç yukarı gidiyor

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome
  • trojan olabilir. güvenli kipte tarattır derim.

sagılar

• Farklı Bir Maouse Takarak Deneme Fırsatınız Oldumu? Girişlerinizde Sorun Olabilir.
  • hemen viruse kaydırmayın olayı.sakin olun.kablosuz mouse kullanıosan pili zayıf olabilir,dizustu bilgisayar kullanıyorsan fn + num lock tuslarına bas bilgisayarı actıktan sonra.olmadı farenin suruculerini kaldırıp tekrardan kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

hemen viruse kaydırmayın olayı.sakin olun.kablosuz mouse kullanıosan pili zayıf olabilir,dizustu bilgisayar kullanıyorsan fn + num lock tuslarına bas bilgisayarı actıktan sonra.olmadı farenin suruculerini kaldırıp tekrardan kur

virüse kaydırmakla alakası yok sadece bir seçenek win32 serisinden bir trojanda benim kuzenimin başına gelmişti cursör ordan oraya gidiyordu. temizledikten sorun kalmadı.

tabi sizin dediğiniz gibi bir kablo , pil yada bağlantı girişlerindede sorun olabilir.

saygılar

• benimki kablolu mause ama bu sorun sanki ekran kartı driverını yüklüyünce oldu nasıl bişi yapabilirim ondan olabilirmi

• Mousun markasını öğrenebilirmiyiz?

• Bağlantısını farklı bir usb den yapmayı dene. Ben de kablosuz mause pil bitmeye yakın yapıyor bu dediğini.

• ne ypabilirim acaba bir yardım edin ekran kartı driverını mı siliyim başka mouse taktığımdada oldu
    acaba driverı yanlış yeremi kurdum c dikinde oem kısmına kurdum ama doğrumu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divane2 -- 15 Ağustos 2007; 22:35:31 >

• Cep telefonu vs.etkileyebiliyor.Radyo dalgalarından dolayı.

• Büyük ihtimalle mousdan kaynaklanıyor.Bazı adi optik mouselar bunu yapıyor.Zeminin düz olmasına dikkat edin.

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop
  • markası ne :) A4 tech mi :) arkadaşım kafana takacak bi sorun yok. titreyerek gidiyordur mutlaka. :) kağnı gibi... mousenin altına bi touchped koy hallolur. zeminden kaynaklanıor. pire altında deve aramayın yavv. :)

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • Mouse'u kullandığınız zemin parlaksa veya çok tırtıklı ise büyük ihtimalle kendi kendine hareket etmesi ve hatta sizin yaptığınız hareketleri kavrayamama gibi sorunlar olabilir. İlk olarak düz renkte (özellikle kumaş bulunabilirse) mousepad kullanmayı denemenizi öneririm. Düzelmezse mousepad ile, büyük ihtimalle ürünün lazerinde kayma vs. vardır, garantiye yollarsanız büyük ihtimalle sorunu giderip veya ürünü değiştirip geri iade ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underblood -- 16 Ağustos 2007; 5:12:41 >
  • zaten o a4 tech mouse elektrik alıp çalışmamaya başladı servise gönderdim imleş dönmüyordur şimdi microsoft mouse taktım buda yapıyor aynı sorunu arada yani zeminle alakas ıyok mouse padle felan denedim eskiden olmuyordu ekran kartının driverını yükleyince ortaya çıktı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divane2 -- 16 Ağustos 2007; 13:14:51 >

• kolay soru, kolay yanıt:

kablolu fareyse kablo içinde kırık var.

kablosuz ise pil değişecek ;)

denetim masası>fare>işaretçi seçenekleri>işaretçi hassasiyetini artır ı kaldır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.