Şimdi Ara

imkansız aşkla nasıl baş edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olması için zorlamak mı mantıklı unutmaya çalışmak mı? imkansız aşk için ne yapmalı

• Hayat filmlerdeki değil.Unutmaya çalışmak daha mantıklı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını koymuşsun bile delikanlı, imkansız diyorsun. Olmaya zorlasanda olmayacak, zorlamasanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Adını koymuşsun bile delikanlı, imkansız diyorsun. Olmaya zorlasanda olmayacak, zorlamasanda.
    sen nerden bilecen la yan mahalle trolü
  • Baska kiza asikmis rolu yap aga belki zamanla sende inanirsin

• Zorlamanın bir manası olmuyor . Kendini küçük durumuna düşürüyorsun . Kız zaten olmayacağını söylemişse sana , sen ağzınla kuş da tutsan bu iş olmaz . O yüzden onurunu ayaklar altına almadan geri çekilmek en mantıklısı .

• Bende beni asla sevmeyecek birine karşılıksız sevgi besliyorum uzun süredir. Friendzone yiyorum ama son zamanlarda işin arkadaş kısmı bile kalmadı çünkü yazmıyor hiç bende yazıp rahatsız etmek istemiyorum zaten yazsam da geçiştirici cevaplar verip konu kapanıyor.

Fark ettiğim şey ise kabullenmek gerekiyor. Zor da olsa kendini ikna edeceksin evet belki hayatının kadını o ama tek taraflı olmuyormuş karşı taraf istemeden herhangi bir ilişki kuramazsın fizik kuralları kadar gerçek bir şey bu

Zorlama, başka yelkenler aç açamıyorsan da onu unut yapabileceğin en iyi şey bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8CD1EC3F

Bende beni asla sevmeyecek birine karşılıksız sevgi besliyorum uzun süredir. Friendzone yiyorum ama son zamanlarda işin arkadaş kısmı bile kalmadı çünkü yazmıyor hiç bende yazıp rahatsız etmek istemiyorum zaten yazsam da geçiştirici cevaplar verip konu kapanıyor.

Fark ettiğim şey ise kabullenmek gerekiyor. Zor da olsa kendini ikna edeceksin evet belki hayatının kadını o ama tek taraflı olmuyormuş karşı taraf istemeden herhangi bir ilişki kuramazsın fizik kuralları kadar gerçek bir şey bu

Zorlama, başka yelkenler aç açamıyorsan da onu unut yapabileceğin en iyi şey bu.
    Seninle aynı durumdayım bende ki fark sadece artık kolay kolay kimseyi sevemem gönül besleyemem kaderimizde friendzone konumunda olmak varmış daha da zorlamanın alemi yok hayata bıraktığımız yerden devam

• quote:

Orijinalden alıntı: standartlarabidesi

Seninle aynı durumdayım bende ki fark sadece artık kolay kolay kimseyi sevemem gönül besleyemem kaderimizde friendzone konumunda olmak varmış daha da zorlamanın alemi yok hayata bıraktığımız yerden devam

Alıntıları Göster
    Devam hocam yapacak bir şey yok ne yazık ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.