Şimdi Ara

Imkanınız olsa başka bir ülkeye gitmek istermiydiniz ve neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedenleri ile birlikte yazın bakalım neler çıkacak ne var ne yok ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden diye soruyon la bide

• Turistik amaçla gidebilirim sadece. Onun dışında daha dil bilmiyorum, gidicek insan lazım, orada meslek lazım ve az maaşa asla çalışmam ,biraz garipseyecekler zaten türk olduğum icin. Herkes bize gelme derken gitmek kolay degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 27 Ağustos 2015; 23:54:39 >
  • Gitmem diyen -98 IQ'dur, net.
  • türkiyeye giderdim turistik amaçla esnafı dövebiliyormuşsun

• İskandinav ülkelerini görmek isterim.
  • Gezmeye giderim de kalmam gavur ellerinde.Ben Samsun'dan 55 km uzaktaki Bafra'ya geldim yapamadım.Her bi tarafını bildiğim Samsunu özledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Macaristan. Nedenini bilmiyorum Macarlar cana yakın geliyor.

• Japonya-->Teknoloji
    Kanada-->Farklı görüşlere duyulan saygı
  • İspanya ve İskandinav ulkeleri. İakandinavyada yasamam,sadece İspanyada yaşarım.

• 15 ulke 60 sehir gordum turistlik olarak keyifli tabiki

Yerlesmek icin soruyorsan Turkiye gibisi yok, degerler ve ahlak, aile kavrami, insana verilen deger (kimse kusura bakmasin 3 aydir Amerikada calisiyorum kapitalistler kimseye zerre kadar deger vermiyorlar), daha saygili falan degiller, bizim barzolardan daha abazalari mevcut sadece goze batmiyorlar

Ulkemi ozellikle Istanbul`u seviyorum
  • https://www.youtube.com/watch?v=dpu-Sq_yd28

ülkem çok iyi değil ama bir terslik olunca onu terk edecekler. yürüyün gidin.

norveç

• Alaska. Zaten yalnızız fazlasına gerek yok
  • İmkanım olursa elbette gideceğim. Şuan yurt dışında okuyorum. Okul bittikten sonrada yurt dışında ki hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Türkiye'de ki bitmez tükenmez siyaset olayları, cinayetler, tecavüz, taciz olayları gibi bir çok sebep var ülkeyi bırakıp gitmek için. Saygı kültür yerlerde maalesef. En küçük ama en küçük örnekten bahsedeceğim bir yolda karşıdan karşıya geçerken araba istediği kadar hızlı olsun yaya karşı tarafa geçmeye adımını attığı an o araba duruyor ve yayaya yol veriyor. Toplu taşıma araçların da büyüklere ve hanımefendilere büyük saygı var araç durmadan yaşlı bi insan biniyorsa veya bir bayan biniyorsa hemen ayağa kalkılır ve yer verilir. Türkiye'de karşıdan karşıya geçmek için adım atıldığında duymadığınız kadar küfür duymaya başlıyorsunuz karşılık verilince kavga ediyorsunuz. Yurt dışında gözlemlediğim için Türkiye'de İstanbul'da ve Antalya'da çok çabuk gözüme çarptı, toplu taşıma araçlarına saygı denen bi kavram yok maalesef herkes kendi rahatlığının peşinde. Sokak başlarında ipsiz sopsuz insanlar olmaz. Kızlara laf atan insanlar olmaz. İlk defa kız görülmüş gibi süzülmez. İnsanların kılık kıyafetine söz edilmez. Yani sadece bu kadar az bi sebep yeterli Türkiye'yi terk etmek için.

• Gittim zaten abd

He ama imkanım olsa isveç norveç gibi kuzey ülkelerinde yaşamak isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 28 Ağustos 2015; 1:32:37 >
  • aksaray
  • 10 sn düşünmem. Direk amerika direk. Türkiyede yaşamak demek saçmalık demek. Bide bazı insanlar var. Böyle gurur duyuyo türkiyede olduğundan felan. Ya ülkenin iyi yanı yok. 1 tane yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya 3 sebeb

1-Anime
    2-Kızları
    3-kızları

• Japonya olurdu galiba. Geçmişten gelen bir düşmanlığımız yok bildiğim kadarıyla. Adamların çalışma azmine ve gelişimine hayranım orda olup seyretmek isterdim bu serüveni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye aksiyon yeridir avrupada herkes anlayışlı sakin huzurlu kimse kimseye karşmaz özgürlük felanda patlar ulan adam burası kaos hergün pür dikkat olucaksın kavgası gürültüsü seviyorum lan ülkemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.