Şimdi Ara

Imex syndet sabun ( sivilce için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hastaneye gıttım sıvılcılerım az oldugu ıcın ımex sabun onerdı kremıde varmıs onuda vercektıde almadım krem surmeyı sevmıyorum oda sabun daha etkılı kremınden zaten dedı. Cok guzel kokuyo 24 liraya aldım karsılamıyor sıgorta ws ws kokusuna hayran kaldım ınşallah gecırır ılkkez yıkadım yuzumu 1 saat once valla bı ıkı gun sonra bakcaz
    Aranızda ımex syndet sabun kullanan varmı
    Veya baska hafıf sıvılceler ıcın kullandıgınız yontemler varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip sonuclari yaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcam arkadasım merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: armetyo

Hastaneye gıttım sıvılcılerım az oldugu ıcın ımex sabun onerdı kremıde varmıs onuda vercektıde almadım krem surmeyı sevmıyorum oda sabun daha etkılı kremınden zaten dedı. Cok guzel kokuyo 24 liraya aldım karsılamıyor sıgorta ws ws kokusuna hayran kaldım ınşallah gecırır ılkkez yıkadım yuzumu 1 saat once valla bı ıkı gun sonra bakcaz
    Aranızda ımex syndet sabun kullanan varmı
    Veya baska hafıf sıvılceler ıcın kullandıgınız yontemler varmı

umutlanma yıkadıktan sonra yüzünü beyazlatır 1-2 saat içinde eski haline döner. ben de böyleydi ama inşallah sen de böyle olmaz.
  • Sabunu konuyu actıgım tarıhten berı kullanıyorum
    Gözlemlerim : arkadaşlar sabun çok guzel kokuyo oncelıkle bende kucuk sıvılceler cogunlukla olmak uzere bı 3 tanede buyuk sıvılcem vardı sabun sıvılceyı anında buyutumyanı kucık bı sıvılceyı buyutuyo yanı ucuna beyaz bır sıvı varya tam patlatmalık kıvama getırıyo azla oynamayın bende alışkanlık var oynamamaya gayret gosterıyorum ve o kıvama getırıp geçiriyo 1 aynır yuzumde olan buyuk sıvılcelerımı kucultu onlarda yavas yavas gecıyo kısacası işe yarıyor ama kesin çözüm degil ama gercekten kucuk sıvılcelerı gecırıyor hızlı bır bıcımde ıyı forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    14 yıl önce açıldı
    Traş Losyonu benzer koku
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.