Şimdi Ara

ımex sydnet sabun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün öncesinden doktorun tavsiyesiyle bu sabunu kullanmaya başladım yüzümdeki sivilceler ve yara izleri dolayısıyle. Ve son 2-3 gündür yüzümün belli kısımlarında kızarıklık ve şişkinlikler var ve sabunu kullanırken yüzümü yakıyor. Daha önce sebamed sabunuda kullanmıştımm ama hiç böyle olmamıştı. Doktorum da bu konudan fazla bahsetmedi. Cildim yenileniyo desem sabunun internetteki reklamında cildi tahriş etmeden vs. cildi yeniler diyor. Reklam yanlış mı yani? Neyse cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

ımex Sydney Sabunu: Cildiniz İçin Doğal ve Nazik Bir Temizlik

ımex Sydney Sabunu, cildinizi temizlerken nazikçe arındıran, tamamen doğal bir sabun markasıdır. Doğal yağlar ve özlerden elde edilen sabunlarımız, cildinizi yumuşak, pürüzsüz ve beslenmiş bırakmaya yardımcı olur.

Eğer hassas cildiniz varsa veya kimyasal içerikli sabunlardan kaçınmayı tercih ediyorsanız, ımex Sydney Sabunu tam size göre bir seçim olabilir. Sabunlarımız paraben, sülfat ve yapay renklendiriciler içermez ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

ımex Sabun Kullanıcılarının Görüşleri

ımex Sydney Sabunu'nu kullanan birçok kişi, cildindeki olumlu değişimleri bildirmiştir. Kullanıcılar, sabunlarımızın cildini derinlemesine temizlediğini ancak kurutmadığını belirterek, cildinin daha yumuşak, daha pürüzsüz ve daha sağlıklı göründüğünü söylemektedirler.

ımex Sydney Sabunu Çeşitleri

ımex Sydney Sabunu, çeşitli cilt tiplerine ve ihtiyaçlarına uygun geniş bir sabun yelpazesi sunmaktadır. En popüler sabunlarımızdan bazıları şunlardır:

• Lavanta Sabunu: Yatıştırıcı ve rahatlatıcı lavanta yağı ile cildinizi besler.
    • Manuka Balı Sabunu: Antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleriyle akne ve diğer cilt sorunlarına yardımcı olur.
    • Hindistan Cevizi Sabunu: Tropikal bir kokuya sahiptir ve cildinizi yumuşak ve pürüzsüz bırakır.
    • Çay Ağacı Sabunu: Mantar önleyici ve antiseptik özellikleriyle ayak mantarı ve diğer cilt enfeksiyonlarını tedavi etmeye yardımcı olur.

ımex Sydney Sabunu Nasıl Kullanılır

ımex Sydney Sabunu'nu kullanmak son derece kolaydır. Sadece sabunu ıslak cildinize sürün ve köpürtün. Ardından iyice durulayın ve cildinizi kurulayın. Sabunlarımızı yüzünüz, vücudunuz ve elleriniz de dahil olmak üzere tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz.

ımex Sydney Sabunu ile doğal ve nazik bir cilt temizliği deneyimi yaşayın. Cildinizin yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlamaya yardımcı olan sabunlarımızla cildinizin farkını hissedin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cevap verebilecek kimse yok mu?
  • Bilen kimse yok mu? Yoksa okuyup geçiyor musunuz? Bu konu önemli arkadaşlar yardımcı olailecek biri varsa lütfen yazsın. Daha önce biri sebamed ile ilgili bir konu açmış herkes cevap vermiş, eminim bu konu hakkında da bir bilgisi olan vardır? :S
  • Daha önce bende Imex sabun kullanıyordum ama dediğin gibi yüzümü yaktı,kıpkırmızı yaptı.Daha sonra bıraktım.Şu an kendiliğinden geçiyor bence en önemli şey zaman..
  • arkdaşım yaşını 17 18lerde olduğunu farzederek sana bunları söylürum bende o yaşlarda aynı hatayı yaptım ve pişman oldum yüzüne sakın ama sakın sabun jel felan kullanma o tahrişleride gidermek için eczanelerde 4 ytl ye satılan bepanthane nemlendirici al ve 5 -10 gün kullan tabi iki çeşidi vardır yağlı yada yağsız senin cildin büyük ihtimal yağzız kuru bir cilttir bunun için yağzız pabanthane nemlendirici alman gerekecektir. yağlı alırsan daha çok sivilce yapar cildini bence doktora yada eczanelere gideret analiz yaptır ne tür ürünler kullanmanı söyleceklerdir tekrar diyorum sabun vbşeyleri asla yüzüne sürme kısa süreli yararlı sonuçlar alabilirsin ama uzun sürede cildinde çatlaklıklar oluşturarak ciddi sorunlara sebebiyet verirsin
  • ımex jel kullanmıştım böyle bir sorunla karşılaşmnadım hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vicks Vapodry Şurup Alkol
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.