beyler 1 haftadır kullanıyorum 1 haftadır sivilce cıkmıyor .sürmeden 1 ggun önce sivilce vardı 1-2 tane suratımda büyük olan ertesi gun sıvılceler inmişti .dedigim gibi 1 haftadır rahatım sorumsa şu :bu krem izleri geçirirmi ve ne kadar süre kullanmam gerekır bu kremi
Kalıcı geçirmek istiyorsan ruankutan veya zoretanin
ömrunde görmeyecegin sivilceden tek iz yok su an.. imez sivex yalan onlar
Bende imexin sabunu vardı. Baya guzeldı yeniden alıcam. Kremini ne kadara aldınız ?
İmex in hicbir faydasini gormedim
zoretanin diyorum ötesini demiyorum..bana koymaz gardas biz mermiye kafa atarız diyorsan ruankutan..hadi iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: thebancally
Kalıcı geçirmek istiyorsan ruankutan veya zoretanin
ömrunde görmeyecegin sivilceden tek iz yok su an.. imez sivex yalan onlar
bi türlü yazdıramadım her doktor vermiyor onu
Ben de imex kullandım azitro diye bir antibiyotik ile birlikte kullandıgım zamanlar tamamen geçmişti ama antibiyotik belli bir sayıda kullanılıyor o bittiginde imexe devam ettim ve yine sivilceler çıktı kesin çözüm değil yani.Roaccutane kullanacagım
Gibi ilaçlardan kullanmalısın tabiki doktor kontrolünde ve unutmadan bunlar 4-7 ay süreli tedavilerdir.
Bir doktorun roaccutane yada zoretanin yazması için 2 yol vardır. Ya doktora izin vereceksiniz 2-3 tedavi yöntemi deneyecek ( monodox isotrexin gibi en az 3 ay süren tedaviler) yada tanıdık vasıtasıyla işinizi hallettireceksiniz.
Yanlız olayın diğer boyutu da var ki; ilaçlar kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Yani ben kullandım feleğim şaştı diyeni de var, yine ben kullandım ama o kadar yan etki göstermedi diyende. Bunlara rağmen fena etki ediyormuş diye öğrendim. Öldürmez süründürür ama gerekliyse kullanılmalı sonuçta söz konusu yüzümüz olunca her yol mübah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme