Şimdi Ara

imex (sivilce Kremi) kullananlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1 haftadır kullanıyorum 1 haftadır sivilce cıkmıyor .sürmeden 1 ggun önce sivilce vardı 1-2 tane suratımda büyük olan ertesi gun sıvılceler inmişti .dedigim gibi 1 haftadır rahatım sorumsa şu :bu krem izleri geçirirmi ve ne kadar süre kullanmam gerekır bu kremi

• Kalıcı geçirmek istiyorsan ruankutan veya zoretanin

ömrunde görmeyecegin sivilceden tek iz yok su an.. imez sivex yalan onlar
  • Bende imexin sabunu vardı. Baya guzeldı yeniden alıcam. Kremini ne kadara aldınız ?
  • İmex in hicbir faydasini gormedim
  • zoretanin diyorum ötesini demiyorum..bana koymaz gardas biz mermiye kafa atarız diyorsan ruankutan..hadi iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Kalıcı geçirmek istiyorsan ruankutan veya zoretanin

ömrunde görmeyecegin sivilceden tek iz yok su an.. imez sivex yalan onlar

bi türlü yazdıramadım her doktor vermiyor onu
  • Ben de imex kullandım azitro diye bir antibiyotik ile birlikte kullandıgım zamanlar tamamen geçmişti ama antibiyotik belli bir sayıda kullanılıyor o bittiginde imexe devam ettim ve yine sivilceler çıktı kesin çözüm değil yani.Roaccutane kullanacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesin çözüm istiyosan

-Roaccutane
    -Zoretanin
    -Aknetrent

Gibi ilaçlardan kullanmalısın tabiki doktor kontrolünde ve unutmadan bunlar 4-7 ay süreli tedavilerdir.
  • Bir doktorun roaccutane yada zoretanin yazması için 2 yol vardır. Ya doktora izin vereceksiniz 2-3 tedavi yöntemi deneyecek ( monodox isotrexin gibi en az 3 ay süren tedaviler) yada tanıdık vasıtasıyla işinizi hallettireceksiniz.

Yanlız olayın diğer boyutu da var ki; ilaçlar kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Yani ben kullandım feleğim şaştı diyeni de var, yine ben kullandım ama o kadar yan etki göstermedi diyende. Bunlara rağmen fena etki ediyormuş diye öğrendim. Öldürmez süründürür ama gerekliyse kullanılmalı sonuçta söz konusu yüzümüz olunca her yol mübah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.