Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.578.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla benimkide kayıtsız çıktı neyse 5 YTL veririz n'apalım
  • Sacmalıga bak! Benim hepsiburadadan aldığım garantili KVK etiketli alet de kayıtsızmıs! Hay ben boyle işe
  • fatura warsa odemezsinnn
  • spot kaçak tlf kayıtlı cıkmaz ne zaman almış olursanız alın faturalılar kayıtlı cıkar bazı faturalılar kayıtlı cıkmazsa faturanızla gidersiniz para ödemezsiniz kayıt yapılır ama anlaşılan oki daha cogu insan anlamamış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

spot kaçak tlf kayıtlı cıkmaz ne zaman almış olursanız alın faturalılar kayıtlı cıkar bazı faturalılar kayıtlı cıkmazsa faturanızla gidersiniz para ödemezsiniz kayıt yapılır ama anlaşılan oki daha cogu insan anlamamış...

Ben de aynen senin gibi söylemiştim ama bazı arkadaşlar 3 farklı sonuç var diyor : KAYITLI, KAYIT DIŞI, BULUNAMADI şeklinde.

Bu durumda KAYIT DIŞI ile BULUNAMADI arasındaki farkı açıklayamıyoruz.
  • fatura türkiyede kesilecek zaten tlf. ithal edildiginde gümrükte imeı noları bildiriliyor menşei ile beraber sonra firma yasal yollardan getirdigi için piyasaya faturası ile satıyor imei+fatura ürünle birleşiyor siz satın alıp sim card takınca sistem tanıyor veri tabanına yazıyor iş bitiyor...aslında ilk zamanlar dogubank tarzı yerlerde ilk önceleri spot yapılıyordu spot=firmaların malını yüksek adetlerde nakit karşılıgı satması dogu bank böyle işini devam ettirdi sonra baktılar takip yok servis saglayıcılardan bu sefer iş kaçak işine döndü spot masum adı olarak kaldı....ve dogu bank esnafı gene voleyi vurdu orda görünenler buz dagının üstü tabi iş içinde iş döndü bügüne gelindi....
  • bnm 4 ayönce ideefixe den aldığım d500 kayıtlı göründü ve evdeki diğer bütün telefonları tarattırdım (Kulanılan Kullanılmayan Eski Yeni Toplam 13 Tlf.) 1 tek 2003 yılında ankara-kızılay da genpa garantili diye aldığm 6610 kayıtsız çıktı genpa yı aradım böle böle telefon sizde kayıtlımı diye yok kayıtlı değil dediler telefon garantisiz çıktı spot telefona fatura kesip sahte kutuya koymuş ş.refsizler !....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

bnm 4 ayönce ideefixe den aldığım d500 kayıtlı göründü ve evdeki diğer bütün telefonları tarattırdım (Kulanılan Kullanılmayan Eski Yeni Toplam 13 Tlf.) 1 tek 2003 yılında ankara-kızılay da genpa garantili diye aldığm 6610 kayıtsız çıktı genpa yı aradım böle böle telefon sizde kayıtlımı diye yok kayıtlı değil dediler telefon garantisiz çıktı spot telefona fatura kesip sahte kutuya koymuş ş.refsizler !....
    ne pislikler cıkıyor bizden vergi almayı düşünecegine bunların kafasını koparsın resmen naylon fatura olayı...kdv milleti zengin etti gitti ....
  • Haha 3 senedir kullandığım MEP İLETİŞİM logolu kendi elimle açtığım kutudan kullandığım t310 KAYITSIZ çıktı..

Güler misin ağlar mısın?

Daha da eski bir S868'i sordum, ona KAYITLI dedi.:) Onu kullanırım artık..

FATURASI bulunan bir telefon nasıl KAYITSIZ olur onu anlamadım ben? Burada bizim tüketici olarak hakkımız vs. yok mu? MEP İLETİŞİME dava açarak hak talep etmemiz falan gerekmiyor mu? Telefonu satsan 50 milyon etmeyecek ama ben alışığım telefona. Ayrıca kimden 50 milyon istesen verir:)

edit: Telefon hediye gelmişti, acaba yanlış mı hatırlıyorum diye kutuya baktım!!! Ekte...
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 26 Temmuz 2005, 15:26:29 >

• dogukan_karabay siz faturanızla gitme mecburiyetiniz var çünkü kayıt yok diyor degilmi faturayı ibraz edim üçretsiz kayıt yaptıracaksınız gerisinin takibi onlarda maliye devreye girecek onları fatura kesenleri cezalandıracak tahminim....ama sizin sorununuz ortada kalmıyor ozaman...
  • ya ben 1 sene evvel telefonu ikinci el almıştım şimdi sorgulattım kayıtlı dedi
    ee??
  • quote:

Orjinalden alıntı: berden

ya ben 1 sene evvel telefonu ikinci el almıştım şimdi sorgulattım kayıtlı dedi
    ee??
    faturalı tlf.muş...sorun yok devam...5ytl kardasın parası dert degilde işlemler ne kadar sürer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 26 Temmuz 2005, 19:52:54 >
  • Tamam ya giderim faturayla.. Bakalım ne işmiş..
  • kayıtlı diilse nası kayıt ettircez anlamadım yaaaawwaw
  • benim anlamadığım bir yer var ben yılbaşında almıştım telimi de hani 14 temmuzdan sonra alanlar cezalandırılacak diyor ya peki nereden bilecek 14 temmuzda aldığını hiçbir belge bir şey yokki spot tellerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: .nnaazzoo.

benim anlamadığım bir yer var ben yılbaşında almıştım telimi de hani 14 temmuzdan sonra alanlar cezalandırılacak diyor ya peki nereden bilecek 14 temmuzda aldığını hiçbir belge bir şey yokki spot tellerde
    sim kart taktıgında servisi sana veren senin tlf imeı kayıt yapıyor veri tabanına...
  • 14 temmuzdan önce alınıp kart takıldığı anda telefonun imei numarası GSM şebekesi tarafından kayda alınmış oluyor. 14 temmuzdan önce yada sonra olup olmadığı bu şekilde. Umarım telekom böyle bir çalışma yapmamıştır (14 temmuzdan önceki imeilerin tespiti).
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoo

kayıtlı diilse nası kayıt ettircez anlamadım yaaaawwaw
    mesajla yönlendirecekler bekle agustos ayı sonlarında.
  • Visualize, senin fikrin nedir? 14 temmuzdan sonra alanlarda telefonlarını kayıt ettirebilecekmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Visualize, senin fikrin nedir? 14 temmuzdan sonra alanlarda telefonlarını kayıt ettirebilecekmi.
    benim kişisel tahminim kabul edecek belki biraz hafife almak gibi size gelir ama devlet vatandaşını magdur etmez kaçak satışı önlemek onun görevi
    vatandaşın degil ,bir ufak ihtimal az bir fark olabilir 5ytl degilde X ceza ama diyorum az bir ihtimal ...sorumluluk almam bu tahminimden aaa...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.