Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
0
Favori
1.577.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • link ölü 404 veriyo
  • Buyrun : IMEI Sorgulama
  • iphone 5 çıktı BU KALİTEDE BİR ÜRÜNE GERÇEKTEN ÇOK UCUZA SAHİP OLABİLİRSİNİZ... BU ÜRÜN NORMALDE PİYASA DA - 400 ila 600, CİVARINDA SATILMAKTADIR. ayırt edilmesi imkansız tek hatlı ve multitouch ekran özelliği cabası..Normalde200$toplu alımda sattığımız fiyattır
    Ürün, kendi ithalatımız olan birinci sınıf kalitede cihazdır.8 şubatta türkiyeye giren bu ürün stoklarla sınırlıdır ilk sizde olcak teknoloji harikasını beğenmezseniz mağazamız 3gün içinde çizmez ve jelatini çıkartmazsanz geri alıyor Diğer kalitesiz ürünler ile lütfen karıştırmayın... Farkı cihazı elinize aldığınızda zaten göreceksiniz v
    Cihazın içerisinde bir çok JAVA uygulaması mevcut (En bililenleri Facebook , Google Navigasyon ,cihaz içerisinde yüklüdür.) ve istenilen her türlü JAVA uygulaması da yüklenebilmektedir. Bu uygulamalar ile cihazı daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz :)

    Piyasada 100 ile 300 TL`ye satılan çok çeşitli ürünler var. Sizi temin ederim ki bu ürün kadar kaliteli değiller.Dokunmatik ekranları kısa bir süre içerisinde işlevini yitiriyor ve dokunmatik ekranı değiştiği zaman da fabrika çıkışı kadar hassas olmuyor ve kullanılamayıp satın alınan fiyatların çok altında tekrar satılmaya çalışlıyor ama kullanılmış olduğu için alıcı bulmanız da bir hayli zor oluyor...Ayrıca Java uygulamaları da yüklenemiyor.Genelde elde kalıyor bu tarz ürünler. O yüzden dolayı eğer bu ürünlerden almayı düşünüyorsanız ilk başta alırken biraz daha fazla ödeyip daha kaliteli ürün almanızı tavsiye ediyoruz...
    İş Dünyasını Ünlü bir isminin de dediği gibi `` ucuz mal alacak kadar zengin olmadığınızı düşünüyoruz`` :)

    BU ÜRÜNÜN FİYATI SADECE VE SADECE
    **350 +10tl ptt kargo
    05427140561




  • teşekkür ederim!
     ::::IMEI SORGULAMA::::
     ::::IMEI SORGULAMA::::
  • aldığımız orjinal telefonlar da bile IMEI numarasını kaçak diyor. Garantili telefon aldım ve telefonum uyarı verdi IMEI numarasınız sahtedir diye faturam ile aldığım yere gittim yapacak bişey yok bu herkezin başına geliyor dedi gidip telefonunu kırdırman gerekiyor dedi var mı böyle saçmalık ?
  • Bişey sorucam. Benim 2 hafta önce telefonum çalındı. Haliyle IMEI numarasını da bir yere not etmeyi akıl etmedim..
    Ben bu telefonun IMEI numarasını satın aldığım yerden öğrenebilir miyim ?

    Şimdiden tşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Restart_

    Bişey sorucam. Benim 2 hafta önce telefonum çalındı. Haliyle IMEI numarasını da bir yere not etmeyi akıl etmedim..
    Ben bu telefonun IMEI numarasını satın aldığım yerden öğrenebilir miyim ?

    Şimdiden tşekkürler..


    faturasında olması gerekır sende yoksa aldıgın yerdede wardır belkı bı sorman lazım bence dene..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cimbomcem

    quote:

    Orijinalden alıntı: Restart_

    Bişey sorucam. Benim 2 hafta önce telefonum çalındı. Haliyle IMEI numarasını da bir yere not etmeyi akıl etmedim..
    Ben bu telefonun IMEI numarasını satın aldığım yerden öğrenebilir miyim ?

    Şimdiden tşekkürler..


    faturasında olması gerekır sende yoksa aldıgın yerdede wardır belkı bı sorman lazım bence dene..

    Sagol hocam İMEİ numarası telefonun kutusunun arkasında yazılıymış zaten.. Şikayette bulundum ama ne zaman bulunur Allah bilir..
  • Yararlı bilgi olmuş sağol
  • telefonum 20 gunluk ve imei sorgulatıgımda kayıt bulanamadı ne yapmam gerekıyor telefonu bımeks magzasından aldım model de note 3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7C21F93AF

    telefonum 20 gunluk ve imei sorgulatıgımda kayıt bulanamadı ne yapmam gerekıyor telefonu bımeks magzasından aldım model de note 3
    slm
    konuyla ilgisiz ama bir arkadaşım geçenlerde yurt dışından bir gsmli ev alarm sistemi getirdi . gsm kart takıldığında kapanacak die bu özelliğini kullanamıyorum ancak bunu nasıl kaydettirebilirim . ?
  • Arkadaşlar benim eski bir Nokia 6600 telefonum var.Daha önceden kullanırken imei kontrolü yaptırmıştım.Kayıtlı çıkmıştı.bir sorun yoktu.Bugün bir deneme yapayım diye btk nın sitesine girdim ama imei sorgulama yaptıramadım.Telefonun imei si 14 haneli site 15 haneli imei istiyor.Bir türlü çözemedim.Bilgisi olan var mı acaba?Nasıl kontrol edebilirim.
  • imei sorgulayan arkadaşlar numarayı çok dikkatli yazsınlar.

    Ben şimdi kontrol ediyim dedim, kayıt bulunamadı dedi. Baktım marka model herşeyiyle aynı. Şüphelendim tabii.
    Onca sayfa yazı okuduktan sonra nedense yazdığım numarayı tekrar bir kontrol edeyim dedim, tam ortalarda 2 yerine 3 yazmışım.

    Hala şaşkınım ki her ikisi de benim telefon modeli çıktı. Ancak bu kadar olur dedim, ... ve neyseki rahatladım, şimdi gidiyorum buralardan.
  • Arkadaşlar dün yurt içi garantili ve adıma faturalı bir cihaz satın aldım ama bugün imei sorgusunda her iki imei de kayıt bulunamadı durumunda firma henüz imei numarasını btk ya iletmemiş olabilir mi yapmam gereken birşey var mı?
  • Eşleşme bulunamamıştır diyor 1 haftalık cihaza. Ne yapacak!? Fatura ile başvursak mı??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemiletisim

    aldığımız orjinal telefonlar da bile IMEI numarasını kaçak diyor. Garantili telefon aldım ve telefonum uyarı verdi IMEI numarasınız sahtedir diye faturam ile aldığım yere gittim yapacak bişey yok bu herkezin başına geliyor dedi gidip telefonunu kırdırman gerekiyor dedi var mı böyle saçmalık ?

    Tüketici hakem heyetine başvurun hemen işlem başlatın. Aldığınız evrakları da aldığınız yere verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bir sorum olacaktı. Yurt dışından telefon geldi.Bana dediler ki eğer yurt dışında operatör vasıtasıyla alındıysa burada telefonu açılmaz.Fatura üzerine alınıp alınmadığını nereden öğrenebilirim.şimdiden saolun
  • Telefon imei Sorgulama yaptım ama kaçak çıktı ne yapmalıyım.

  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.