ülkede akıl sağlığımızı korumak gün geçtikçe zorlaşıyor |
IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! (20. sayfa)
-
-
Çıldırıyorum hocam ya, şu düşündüğümüz şeylere bakar mısın ? Yani altı üstü bi telefon kullanacaz, çektiğimiz ıstırap iş değil .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Kasım'da yürürlüğe girecekmis. Ülkeye kamyon kasası ile sığınmacı doldurup istediğin gibi vergisiz sigortasız çalıştırırsın ama kıçı kırık bir cep telefonu için devlet tüm organlarını seferber eder.
Geri sayfalardaki davarlar çok olduğu sürece sizi daha coook düzer bu devlet.
Dünyada cep telefonlarına uzay mekiği muamelesi yapıp peşine bu denli düşen başka devlet yoktur
Ayıp lan vallahi ayıp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Ekim 2022; 12:54:21 >
Tımarhanede bugün!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boynumuza bi nefes ölçer taksın, onun da vergisi alsın aw.
-
1 sene garajda/park halinde araç bekletenin de olmadı plakasını söküp hurdaya ayırsınlar araçlarını. Bu zihniyetle bakıldığında araç trafiğe çıkmıyor o araçların da plakası klonlanabilir değil mi..
Bu zihniyet yakında bunu da yapar.. Eski tuşlu telefonum var. Bir gün askere gidecek bir tanıdığım veya yakınıma kullansın diye vermeyeceğiz anlaşılan ona bile göz diktiler. Kaydı olan ve vergisi ödenerek alınmış telefonları ne hakla böyle bir uygulama ile çöp haline getirebiliyorlar hayret doğrusu.
IMEI klonlama varsa git klomlayanı bul ver cezasını. Tüm halka ceza kesememeleri lazım bu şekilde.
Aldıkları bu kararlar hep bize mübah.
-
benim evde yedek tuttuğum cihazıma arada sim kartı mı takacam ne saçma ve yanlış bi karar acil düzeltilmesi gerekiyor bunlarda vergi alacak diye ölüyor önce vergileri azaltında millet kendi ülkesinden alsın cihazları sağdan soldan cihaz alma işine girmesin
-
4-5 ay kayıtsız kullanabiliyor her yılın başındada bu süre sıfırlanır. Yurtdışından gelen turistler vs için onun ayrımını yapamaz.
-
Hocam güme giden şey telefon değil mi? Hat niye gidiyor? Ben tam anlamamışım sanırım.
Telefon garantisini de 6 ay yapın da tam olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mağazadan imei yürütürler. Olan yine vatandaşa olur. Yazık bir telefonumuz var ona da göz diktiler. Eskiden köprü girişinde zenci vardı sonra çıkışa da kondu sonra ortaya şimdi ise adım başı, ama halk durumdan memnun sıra olması harici. Anlayan fıkrayı anladı.
2005 yılında 5 liraya kayıt çıktı, 5 lira karşılığında anayasal hakkımızı sattık.
Maliyenin dini imanı yok.
CHP işe yarar bir şey yapsa da AYM'ye götürse, Kayıt zorunluluğu komple iptal olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 22 Ekim 2022; 10:48:41 > -
onu demek istemedim. bizde eski bir tuşlu telefon var. gerektiğinde yedek telefon gibi ona sim kartı takıp kullanıyorduk. misafir vs.. gibi... şimdi 1 yıl kullanmasan o telefonu, o telefon çöp mü olacak?
-
beyler merak etmeyen imei atan telefoncu abilerimizin kafasında 40 tilki dönüyor onlar bir çözümünü bulurlar :D :D şu zamana kadar çözemedikleri durum göremedim
-
sağol bn de iyiyim reis
eve geçince atayim
Dual cihazların kimlik bilgileri sim başına ayrı olsada kayıt yapılırken tek cihaz görünüyor zaten . Onun için sıkıntı olmaz.
-
Elimde çocukların kullandığı xperia z2 cihazlara ait yedekte 2 tane anakart var.Şimdi ben vergisi ödenip alınan cihazın anakartlarını birileri mutlu olsun diye cihazı söküp söküp takacak mıyım )
-
Çift simli cihazlarda iki kere harç ödenmez. Tek harçla cihaza ait tüm imeiler kaydedebilebilir. Harç cihaz başına alınır, cihazın isterse on tane hattı olsun tek harçla hepsi kaydedilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X