beyler herkeze selamlar benim sorunum bi crack yaptım sonra sildim pc 3 gündür sildiğim dosyaları geri getiriyor bazılarını siliyor delirdi yardımcı olursanız sevinirim
karşılaştığın bir hata mesajı yokmu neyin crackini yaptın bunuda açıklarsan yardımcı olabiliriz
deep freeze falan kullanmıyorsun dimi??
quote:
Orjinalden alıntı: myth1907
deep freeze falan kullanmıyorsun dimi??
deep freeze bazılarını goturup bazılarını getirmez arkadasım.deep freeze dediğin programı calıstırdıgında pc ayarların nasılsa program ne kadar calısırsa ayar hep o seviyede devam eder. yukleme yapamazsın.silme yapamassın.budur olay.arkadasın deep freeze kullandıgını sanmıyorum
ya beyler deepfreeze fln yüklü değil okadar cahal değiliz virtual dj programın crack ını yaptım sonra programı sildim crack ınıda sonra pcde örneğin belgerime atttığım doc dosyasını siliyorum pc açıyom kapatıyom yine geri geliyor
virütük bi vaka. güncellemeleri yapılmış bir av ile tarat, bişeyler çıkacaktır kanımca.
önerdiğiniz bi anti virüs varmı kaspersky kullansam olurmu?
nod32 yi bu konuda tek geçerim
avast ı öneririm bende,
ama nod32 de çok iyi program
BUNU İNDİR VE TARA ARKADAŞIM sonra BLOGumada GLARY UTİLİTİES ve REGİSTRY WASHER yazılımları var GLARY İle disk ve kayı temizliği yap. WASHER ile kayıt hatalarını arat bulunanlar için FIX e tıkla tamam
bende kaspersky kullanmıştım daha önceleri tabi 1 yıldır anti virüs kullanmıyorum ondan dolayı bi teredütte kaldım bütün teşşekürler
beyler network bölümde millet nod 32 ile antivir dio ben antivir i indirdim bakalım bişiler olacakmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme