Şimdi Ara

İMDATT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler herkeze selamlar benim sorunum bi crack yaptım sonra sildim pc 3 gündür sildiğim dosyaları geri getiriyor bazılarını siliyor delirdi yardımcı olursanız sevinirim

• karşılaştığın bir hata mesajı yokmu neyin crackini yaptın bunuda açıklarsan yardımcı olabiliriz
  • deep freeze falan kullanmıyorsun dimi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: myth1907

deep freeze falan kullanmıyorsun dimi??

deep freeze bazılarını goturup bazılarını getirmez arkadasım.deep freeze dediğin programı calıstırdıgında pc ayarların nasılsa program ne kadar calısırsa ayar hep o seviyede devam eder. yukleme yapamazsın.silme yapamassın.budur olay.arkadasın deep freeze kullandıgını sanmıyorum
  • ya beyler deepfreeze fln yüklü değil okadar cahal değiliz virtual dj programın crack ını yaptım sonra programı sildim crack ınıda sonra pcde örneğin belgerime atttığım doc dosyasını siliyorum pc açıyom kapatıyom yine geri geliyor
  • virütük bi vaka.
    güncellemeleri yapılmış bir av ile tarat, bişeyler çıkacaktır kanımca.
  • önerdiğiniz bi anti virüs varmı kaspersky kullansam olurmu?
  • nod32 yi bu konuda tek geçerim
  • avast ı öneririm bende,

ama nod32 de çok iyi program
  • BUNU İNDİR VE TARA ARKADAŞIM
    sonra
    BLOGumada GLARY UTİLİTİES ve REGİSTRY WASHER yazılımları var
    GLARY İle disk ve kayı temizliği yap. WASHER ile kayıt hatalarını arat bulunanlar için FIX e tıkla tamam
  • bende kaspersky kullanmıştım daha önceleri tabi 1 yıldır anti virüs kullanmıyorum ondan dolayı bi teredütte kaldım bütün teşşekürler
  • beyler network bölümde millet nod 32 ile antivir dio ben antivir i indirdim bakalım bişiler olacakmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.