Şimdi Ara

Imdaaat kurtarın beni!!!! Arıza var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sikintim 1 aydir devam ediyor ve aractan tiksindim
    Hyundai getz crdi vgt 2008 178000 km de dizel aracim var
    Arac, 65kmh ile 85 kmh arasinda zipliyor gibi on taraf
    4 teker rot balans bakildi sorun yok akslardanmi takozlardanmi bir iki ustaya gosterdim net birsey söylemedi varmi daha once boyle bir sıkıntısı olan yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 65-85 arası aracı boşa attığınızda zıplamayı kesiyorsa ve viteste giderken yapıyorsa %80 akslardan yapar. Boşa attığınızda bile zıplatma yapıyorsa o zaman ön takım ve amortisörlere bakılması gerekir. Vitesteyken gazı ani bıraktığınızda araç şanzumana bindiğinde yine yapıyorsa o zaman aksler de olabilir , ön takım da
    lastikler de.
  • Bosa attigimda kesiyor gaza yuklenince titreme başlıyor

Akslari komplemi degistirmem gerekiyor

• Bence hiç uğraşmayın, doğrudan yetkili servise götürün. Bu tür komplike arızaları aracı en iyi tanıyan onlar olduğu için daha kolay gideriyorlar. Biraz masraflı olur ama en azından uğraşmazsınız.
  • Aks arızası ise özellikle yokuş tırmanırken çoğalan ve tork aldığın 1500 devirlerden itibaren başlayıp 3000 devirlere kadar süren düşük viteste kısmen azalıp daha üst viteste artan ayrıca sadece zıplama şeklinde değil aracın sanayi tabiriyle kafa sallaması denen sarsıntıyı yapıyorsa akslar arızalıdır. Çok pahalı değilse orijinali ile değiştirin. Pahalı ise ve istanbuldaysanız bostancıdaki tamaks ile görüşmenizi tavsiye ederim.
  • Sonucu yazacağım teşekkürler

• Sag sol akslar 560 tl 40 tl sanziman yağı 100 tl işçilik

Sorun gitti cok şükür de 700 tl girdi
    Bide absnin okuyucunun altinda cark gibi birsey var onu takmamis israr ediyor taktim diye cihaza bagladi sildi
    Ama tekrar yandi abs lambasi
    Sonuc yine dediğim çıktı cahil zannetti usta bizi
    Bahaneside cumaya gec kaliyorduk oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasan.12 -- 20 Şubat 2018; 11:17:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni Şu Dertten Kurtarin LüTfeN
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jantlar degistimi? bilezikte sikinti olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.