Şimdi Ara

İMAMOĞLU Pideyi 1 TL Yapamaz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katılıyorum, İmamoğlu ve yazdıklarına tepki gösterecek olan arkadaşlar tanzim satışlarına tepki gösteriyolardı şimdi bu olay pek etik olmadı. Serbest ekonomiyle yürütülen bi ülkeyiz ne tanzim satışı ne de halk ekmeği denen bir şey olmamalı fırıncılar zaten zor çeviriyor çarkı halk ekmeğe veya tanzim satışa harcanacak bütçeyi fırıncıya esnafa pazarcıya ayırmaları lazım olması gereken bu. Ama tanzim de halk ekmek de oy toplama aracı olduğu için siyasetçilerimiz ülkenin sorunlarından çok koltuk peşindeler.(sağdan sola topla koy çuvala salla salla vur duvara)…:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aykut3535

İmamoğlu nun yediği balık kac bin TL idi
    Yazık ,çok yazık pekde gençsin

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Ahbr : İmamoğlu pideye 1 lira değer görerek nimete saygısızlık etti.

Akp istanbul meclis üyeleri : Biz zaten 50 kuruş yapacaktık

ve final (Bursa belediyesi) : Bu yıl Pide 10 lira oldu
    İnanırım değil 5 lira olmasını gerçekten bekliyorum Bursa'da,bu akşam görücez.İstanbul'da otobüs ücretleri ucuzladı Bursa'da dan dun zamı yapıştırdılar.
  • devletin hele bu zamanda ucuz yollu ürün satması, o ürünü üretecek kişilere üretmeyin demektir. devlet ihtiyacı olana sosyal yardımını yapsın ama kontrollü bir şekilde.

2 pide satan yer; bir halk ekmek, diğeri normal fırın. hangisinden alırsın? aynı pideyse tabiki ucuz olandan. sonuçta herkes kendi kesesini düşünecek. o zaman fırıncı ne yapsın? nasıl satsın, neyle geçinsin?

biraz konu dışı oldu, konu pide diye pideden örnekler verdim ancak bu her konuda böyle.
    sosyal devlet olmak, üretim yapacak kişilerin önünü kapatmakla olmaz.
  • Ne alaka halk ekmek her zaman daha ucuza sattı ekmekleri fırıncılara göre, sadece beyaz ekmek değil envai çeşit ekmeği de uygun fiyata satıyor, üstelik sağlıklı el değmeden üretiyorlar. Kısacası halk ekmek hep ucuzdu arkadaşım

son olarak belli bir saatten sonra halk ekmek bayilerin de ekmek bitiyor, halbuki fırınlar sürekli çalışıyor.

Arkadaşım ben halk ekmek yeni geldi demedim zaten hep vardı ben imamoğlunun Tükürdüğünü yalamasına tepki verdim ayrıca Halk ekmek doğru birsey değil serbest ekonomi de. Durumu olmayan ailelere tabiki yardım yapılsın ama kontrollü birşekilde. Örneğin halk ekmek belli bir maaşın altında geçinen aileler icin olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da 2.5 olan pide İstanbul'da ne kadara satılacak acaba?

Orijinalden alıntı: aslanakbey55

Arkadaşım ben halk ekmek yeni geldi demedim zaten hep vardı ben imamoğlunun Tükürdüğünü yalamasına tepki verdim ayrıca Halk ekmek doğru birsey değil serbest ekonomi de. Durumu olmayan ailelere tabiki yardım yapılsın ama kontrollü birşekilde. Örneğin halk ekmek belli bir maaşın altında geçinen aileler icin olmalı
    Bende yeni geldi diye idda etmedim ancak haklısınız bu açıdan bakmamıştım, halk ekmeğin çok eski olması fırıncı esnafına haksız rekabet yaratmadığı anlamına gelmiyor. Bu da tanzim itirazlarını yapmacık hale getiriyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.