Şimdi Ara

İmamoğlu’na atılan bir iftira daha çöktü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
32.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben it demedim basitlik dedim diye açıklamaya yaptı herkez Bi tarafı ile gülüyor
    Donanım haber üyeside hala savunmaya çalışıyor garibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makinist61 M kullanıcısına yanıt
    "Rte nin o kadar hakaret ve ağır ithamlarına alışık insanlarımızın, imamaoğlunun bir kelimesine takılıp linç etmeleri o kadarda abes ve yersizdir"

doğru söylüyorsun hocam, yinede imamoğlunun daha dikkatli olması gerekirdi.
  • Ölüm yıldızını yapan şerefsiz, Jedi'lar için "Işın kılıcı çok tehlikeli, çoluğumuz çocuğumuz var bir tarafını kesebilir!" diyor resmen :)
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Bu dünyada görülmese bile hesaplar büyük mahkeme beklemede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biri bana sorsa"sana itlik mi yoksa adamlık mı yakışır" derse adam gibi adamım elbette adamlık yakışır der geçerim! Ama bu adamların gocunacağı çok konu olacak ki "bize it dedi" diyorlar!
  • Herşeyin hayırlısı

• konu başlığana ithafen

hiçbir iftira çürütülmedi, bu akplilerin tek söylediği şey valiye "it" demesiydi ve söylemişte.

imamoğlunun bu konu hakkında geç cevap vermesi, ve videodan herşey belli oluyor zaten.

valinin yaptığı doğrudur yanlıştır burda ondan bahsetmiyorum, imamoğlu gibi bir adama yakışmayacak bir harekettir bu. hadi akp yi biliyoruz çirkefler, e güzel kardeşim sende böyle yapma.

halen daha türkiyedeki siyasetçiler al birini vur ötekine.
  • Hocam dur tahmin edeyim bütün aile CHP’liydi bu zamana kadar CHP ye oy veriyordunuz ama bu hareketinden sonra vermeyeceksiniz 😊

• Broon kullanıcısına yanıt
    Bunların hepsi kel kafaya şimşir tarak. Dikkate aldığına değmez.

• Şu solcuların koyunları hiç çekilmiyor arkadaş. Valiye söyle itlik mi yakışır diyor adam. Yani demiş. Ama bunu demek adama ne kaybettiriyor anlamadım. Ahlaksız mı oldu şimdi?

Oyum olsa İstanbul'da imamoğluna verirdim. AKP'nin mağdur edebiyatı da sıktı artık.

İnşallah kazanır. Şu Akkoyun ve okkoyunlara karşı durur.

• Hadi ordan. Herif gelmiş devletin temsizlcisi valiye it diyor hem de üatüne basa basa diyor sanra iftira atıldı. Bu gün hiçbir hakkı olmadan valiye it diyen yarın tüm Türkiye nin burnundan getirir.

• Devletin valisine it dedikten sonra 3 gün ortadan kayboldu dahası fatih portakal'ın kameramanı oradaydı. Kendisi o görüntüleri belliki izlemiş, yayınlayamadı. Sadece devletin valisine bu şekilde hakaret edemezsin diye bir cümleyle it dediğini doğrulamış oldu. Boşuna koyun olmayın millet iftira mı gerçek mi herşeyi biliyor. Hakettiği cevabı seçimde alacak
  • Broon kullanıcısına yanıt
    yanlış tahmin, oy kullanmıyorum çünkü hiçbirinin oyumu hak ettiğini düşünmüyorum.

amerikada yaşayan bir türkün lafıdır,

"ülkeyi kurtarabiliyorsanız kurtarın, kurtaramıyorsanız kendinizi kurtarın"

bizim ülke kurtarılabilecek seviyeyi geçeli çok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 11 Haziran 2019; 5:28:47 >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    yav he he, burda ya akplisin ya chpli değil mi?

lanet olsun partilerinizede, cıvık siyasetinizede, militanlıktan başka birşey bilmeyen boş beleş adamlarsınız, sizinde koyun dediğiniz adamlardan hiçbir farkınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 11 Haziran 2019; 5:31:25 >
  • Aman yılanıma dokunulmasın devri geçeli çok oldu, bunların başında da Sayın Soylu'nun DP'den kovulduktan sonra kapağı AKP'ye atması yatıyor. Kazın ayağı öyle olsaymış, AKP'ye dişli rakip olabilirlermiş. Akp bile artık yılan beslemiyor ama vaktiyle sokulduğu yer çoktan kangrenleşti. Herkes ayağını çizmesine göre uzatıyor zaten, geride kalanlardan kel başa şimşir tarak havasında çalan bir tek siz kaldınız. Herkes durumun farkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 11 Haziran 2019; 5:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Fatih bile çıktı bizde var paylaşmıyoruz diyor burda troller neymiş iftira çürümüşmüş. Burda çürümüş bişey varsa sizin zihniyetiniz. Vali itlik yapmayacak adam olacak diyor heryerde var video daha ne hala kıvırıyorsunuz adam olun adam
    fazla cilalama sonucu bunlar hep kardeş.kk piyasada yok meydan buna kaldı ben kk İstanbul bbb olmasını istiyorum .zeki akıllı ve İstanbul'u en iyi idare edecek kişi kendisidir.

• 1938-2019 siyasi geçmişimizde okuduklarım ve insanlardaki para hırsı ile yüksek ihtimal olacakları söylüyorum. Herkes benim gibi olsa dünya mükemmel bir yer olurdu. Malesef bizim gibiler siyasette tutunamaz.

Başa getirenlere istediklerini vermezsen onlarda istediklerini yapacakları başa getirirler... Umarım siz haklı çıkarsınız
  • Birden fazla video izledim. aleni şekilde duydum kelimeleri.söyledim dese konu kapanırdı. Geçen röportajınıda izledim bir türlü yalanlayamadı. Savcılığa intikal eden tutanaklardada görünüyor olaylar.

KK ortada yok büyük ihtimal İnsanoğlunun erimesini ve seçimi kaybetmesini istiyor. Ha cananda yok. akılsız kaldı garibim. yanlışlar yapıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlbozkurt -- 11 Haziran 2019; 8:49:14 >
  • Ekrem İ.oğlu, Bas-itlik dedim diyerek dediğini kabul etmiştir.
    Valiye hakaret cezasız kalmamalıdır.
    Silivri ne güzeldir şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 11 Haziran 2019; 8:48:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.