Şimdi Ara

İmamoğlu’na atılan bir iftira daha çöktü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
32.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gözlerine soksanda göremezler hatta yanında söylese yüzüne karşı söylese bile kabul etmezler :)
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    belki bankamatik memuru hocam bilemeyiz. AKP'nin halka sövüp saydığı yerlerde tekmelediği onlarca kayıt var hepsinde gözünü yuman bu insanlar bir anda nasıl çıkıp oo valiye it demiş yargılansın diyebiliyor detaylıca düşünmek lazım.
  • İlk seçimde kim hangi partiye oy verdiyse yine aynısını yaparlarsa binali alır. Ama dsp tkp ve diğer sol görüşlü partilerin Ekrem için çekilmesi nedeniyle ekrem kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharparrow

Bu mesaj silindi.
    Benim gibi ekonomik krizden etkilenen hatta rte kriz miriz yok dediği için sinir krizi geçirip binaliye oy vermeyecek olanlarda var.

• Sharparrow S kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım, 15 yıldır fetöye ne istedilerse verenlere mi oy atalım?

Arkasından ağıt yakan, ne olur dön diyenlere mi verelim?

Sümüklü peçetesini eline yüzüne sürüp, şefaat bekleyenlere mi oy verelim?

Fetö aslında Ekrem mekrem desteklemiyor, onların derdi AKP, fetöyü yarı yolda bıraktığınız için, sizin karşınızda kim varsa onu destekliyor.

Onların Saadeti, CHP'yi, İyi partiyi desteklemesi bu partileri fetöcü yapmıyor.

Anlamak çok zor değil ama işinize gelmiyor.
  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    şimdi "devletin valisi" mi oldu? "benim valim" diyordunuz düne kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Birden fazla video izledim. aleni şekilde duydum kelimeleri.söyledim dese konu kapanırdı. Geçen röportajınıda izledim bir türlü yalanlayamadı. Savcılığa intikal eden tutanaklardada görünüyor olaylar.

KK ortada yok büyük ihtimal İnsanoğlunun erimesini ve seçimi kaybetmesini istiyor. Ha cananda yok. akılsız kaldı garibim. yanlışlar yapıyor sürekli.
    daha kara çalmaya çalıştığın adamın adını bilmiyorsun.

• King Kong İstanbulda kullanıcısına yanıt
    anlaşılan silivri senin gözünde tütüyor. hasret kalmış gibisin.

lafımın arkasındayım kardeş, akpliler nasıl militansa yapılanları kabul etmiyorsa chpliler de aynısını yapıyor. bu kafayla gram ilerlemez bu ülke.

oy verenler bu şekilde boş beleş adamları desteklemeye devam ettiği sürece ne doğru düzgün siyasetçi gelir bu ülkeye ne parti.

zamanına ekran kartı sorduğum 15k mesajlı adamında bu kadar basit olmasıda komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 11 Haziran 2019; 14:23:44 >
  • O senin ayıbın o takdirde, birileri gibi ortalığa zehir saçma taktiği uygulayacak kadar düştüysen.

• Akplilerin yapılan yanlışları kabul etmediği de kuyruklu yalan. Utanma arlanma olmaksızın her yapılanı kabul ediyorlar. Nasıl mide ben hayret ediyorum. Timsah midesi herhalde, orda burda timsah gözyaşı da döktüklerine göre her seferinde sıkılmadan ağlayabildiklerine göre... kuyruklu birileri gibi...
    Not: artık siz anlayın diye çocuk şarkısı halinde söyleyeceğim;
    Küçük timsah, küçük timsah,
    Yılan kardeş nerede?
    Gözün yaşlı ağlıyorsun,
    Ne oldu derede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 11 Haziran 2019; 17:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

anlaşılan silivri senin gözünde tütüyor. hasret kalmış gibisin.
    Devletin valisine kufredene yakışır silivri'ye gitmek. Şöyle bir 3 ay gitsin yatsın, dinlensin diymi ama diymiiii diymiiii.

• King Kong İstanbulda kullanıcısına yanıt
    açıkçası suç işleyenlere yakışır cezaevleri . suç tanımı normale döndüğü , evrensel hukukla eşgüdüm içine girdiği anda sizin gibi troller büyük şok yaşar sanırım. alenen suç işleyen çok parti trolü oldu, oluyor. ama yazın yenilen hurmalar, kışın tırmalar mı, izleyip göreceğiz sanırım.

ben zehir falan saçmıyorum kardeşim, burda senin yaptığından bahsediyorum. bilmediğiniz adama hemen akp li damgası yapıştırmayın

parti militanısın diyorum reddetmiyorsun bile, biraz düşün derim.

hadi iyi forumlar.
  • Zehiri kim saçıyordu, peki? Bu soruma da yanıt ver, tarafsızlığını anlayalım. Çuvaldızı hep başkasından bekle bekle, bir yere kadar. Madem militan denmesinden hoşnut olmuyorsunuz, kendinizi saygı duyulacak şekilde sergileyin, özel ayrıcalık beklemeyin kefenciler gibi.

Militan sensin kardeş,ben sana diyorum militan diye. Parti militanisin diyorum, gözün o kadar dönmüş ki karşındaki herkesi akp li zannediyorsun diyorum.

Kime neyi anlatıyorsam....

Seviyeni belli etmiş oldun metehan kardeş.

Edit: bu kafaylada hiçbirşey olmaz sizden, zaten olmuyorda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 12 Haziran 2019; 2:5:31 >
  • İsmim, Mete Can.

• Tabi canım iftira atıyorlar, yok gitti demiş, yok basitlik demiş. Şu videodan sonra ne diyeceksiniz...

https://m.youtube.com/watch?v=5Li24lTmWwg&t=3s

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.