Şimdi Ara

İmamoğlu Medya Patronu Aileleri Tek Tek Sayıp Eleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kartal'da vatandaşlara hitap eden Ekrem İmamoğlu, medya patronu Şahenk, Ciner ve Demirören ailelerine yüklendi. "Bizi dünyaya daha fazla rezil etmeyin" diyen İmamoğlu'nun bu sözleri bu ailelerin sahibi olduğu NTV, Habertürk, CNN Türk, Hürriyet ve Milliyet internet sitelerinde sansürlendi.
    MEDYA PATRONU AİLELERE YÜKLENDİ
    Kampanya sürecinde medyanın yanlı tavır takındığını ve kendisine cevap verme şansı tanımadığını dile getiren İmamoğlu, önemli medya kuruluşlarının isimlerini tek tek sayarak bu şirketleri yöneten ailelere yüklendi.
    İmamoğlu şunları söyledi:
    Buradan sesimi duyurmak istiyorum. Medya insanları bilgi alma haklarını korumak zorundadır. Bazı medya kanallarını anladık, onları bir kenara koyuyorum. Anadolu Ajansı da dahil. Ama bazı aileler, bazı iş insanları var ki onlarca yıl ailelerinin büyüklerinin kurduğu, bugüne getirip taşıdıkları soyadlarıyla Türkiye'ye örnek olmuş iş insanları var. Ben onların patronluğunu yaptığı medya kanallarında sesimin kısılmasını, onlar adına değil, geçmişleri adına, aileleri adına, üzüntüyle takip ediyorum.

Rakibimiz adına 10 kişi konuşuyor, her birini naklen veriyorlar. Benim de onlara cevabım var, beni neden göstermiyorsunuz? Ben basın açıklaması yapıyorum, rakibimiz adına konuşanların cevabını yayınlıyor benimkini yayınlamıyor. Benim söylediğimi insanlar duymazsa o insanın bana verdiği cevaptan ne anlayabilir? Böyle adalet olur mu? İsim veriyorum; NTV'yi Şahenk ailesini, Habertürk'ü Ciner ailesini, CNN Türk'ü, Demirören ailesini takip ediyorum... İş dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı kendilerini uyarmayı kendime hak gördüğüm için uyarıyorum. Gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim. Bizi daha fazla dünyaya rezil etmeyin.
    SÖZLERİ SANSÜRLENDİ
    İmamoğlu'nun bu sözleri sonrası söz konusu ailelere ait haber siteleri, İmamoğlu'nun kendilerini eleştiren sözlerini sansürledi, Diğer sözleri yayınlandı, bu sözler yayınlanmadı.
    https://www.haberler.com/imamoglu-medya-patronu-aileleri-tek-tek-sayip-11928483-haberi/

• Ülkede "Medya Diktatörlüğü" devri başladı. Ulusal kanalların tamamına yakını TRT devlet televizyonu da dahil muhalefetin ya yayını keser yada hiç yayınlamaz. O yüzden TV yi artık hayatınızdan çıkarın. Doğru bilgiye internetten çok rahat ulaşabilirsiniz (Lakin internette sansürlenecek kısa zamanda, VPN vs tek tek kullanılamaz hale geliyor)

Özellikle TRT yi Tüm Türkiye besliyor, ödediği vergilerle. Onların yaptığı sansürleme yayın kesme hareketleriyle toplumun haber alma haklarını engellemeleri AKP taraflı yayınlarını dikta etmeleri bunun yapanların Allah katında yerlerinin olmadığını gösteren bir durum.

İstedikleri kadar müslümanım desinler, gidecekleri yeri Allah-u Teala biliyor.

Selamınız ve duanız ile..
  • Ülkede "Medya Diktatörlüğü" devri başladı. Ulusal kanalların tamamına yakını TRT devlet televizyonu da dahil muhalefetin ya yayını keser yada hiç yayınlamaz. O yüzden TV yi artık hayatınızdan çıkarın. Doğru bilgiye internetten çok rahat ulaşabilirsiniz (Lakin internette sansürlenecek kısa zamanda, VPN vs tek tek kullanılamaz hale geliyor)

Özellikle TRT yi Tüm Türkiye besliyor, ödediği vergilerle. Onların yaptığı sansürleme yayın kesme hareketleriyle toplumun haber alma haklarını engellemeleri AKP taraflı yayınlarını dikta etmeleri bunun yapanların Allah katında yerlerinin olmadığını gösteren bir durum.

İstedikleri kadar müslümanım desinler, gidecekleri yeri Allah-u Teala biliyor.

Selamınız ve duanız ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 8 Nisan 2019; 21:22:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F6FD1EC5A

Bu mesaj silindi.
    Sen ne diyon ya huahahahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramelizeYogurt -- 8 Nisan 2019; 14:59:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ne zamanlarmış acaba? Şimdi chp iktidarı desen chp iktidardayken bir tek trt-1 vardı ikinci kanal bile yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Ne zamanlarmış acaba? Şimdi chp iktidarı desen chp iktidardayken bir tek trt-1 vardı ikinci kanal bile yoktu.

Alıntıları Göster
    Arkadaşı uyandırmayalım o mağdur mağdur mutlu.
  • Bu paranın köpekleri şu an böyle davranıyorlar.
    Bir gün o tasmanın ipi elbet hakka hukuka dikkat eden birinin eline geçecek.
    O gün ilk iş eski sahiplerine saldıracaklar. Bu doğanın kanunu.
  • Ya arkadaş sen belediye başkanısın ya. Ne kadar çok konuştun. Senin ağababan bu kadar konuşmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Susma İmamoğlu. Susarsan tepene binerler. Yardır hergün böyle. Helal olsun.
  • İmamoğlu Medya Patronu Aileleri Tek Tek Sayıp Eleştirdi
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/imamoglunun-medyayi-tehdidini-uzuntuyle-takip-ediyoruz-41176298

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 8 Nisan 2019; 16:54:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Aynen televizyon olmadığı dönemlerdeydi sanırsam.
  • Gazeteninde yazıları okunuyor , diğer haberler görünmeyecek sekilde kesilmis.
    Tarih vb görünmüyor.
    Enterasan.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O zamanlar chp iktidarda değil ki 1970'li yıllardan birşeyler bul anca olur.
    Sen önce türk siyasi tarihini öğren sonra gel bunları yaz.
    Şu chp nasıl bir partiyse iktidarda olmasa bile eli herşeye uzuyor değil mi Aklınca herşeyi iktidarda olmayan bir partiye iteleyeceksin ve o zamanlar ülkede hangi hükümet vardı kimse bilmeyecek.

• İnsanları doğru ve tarafsız haberlerden mahrum edenleri ve bunu savunanları Allah bin belasını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan önceki Aydın doğan da aynı naneydi medya patronu sadece medya patronu olmalı ileride böyle bi medya yasası çıkması şart.
  • Bu adam sözde belediye başkanı şimdiden bukadar tehditler savuruyor yarın bigun CHP nin başına getirilecek ozaman neler yapar kim bilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçimden geçenleri söylemiş. Aklıselim vatandaşları, taraflı yayınları ile bıktırmışlardı...Bu türü tanırım, güç dengesi değişince, hemen taraf değiştirirler, işte o zaman tekmeyi basacaksın..Yeni nesile acıyorum, 17 yılda yapılan bozulma, ancak birkaç nesil sonra düzelir.
  • İşin içinde diş mihraklar var
    İmamoğlu Medya Patronu Aileleri Tek Tek Sayıp Eleştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 10 Nisan 2019; 11:35:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.