Şimdi Ara

İmamoğlu 1 Yılda İstanbul'a Ne Yaptı? İşte İmamoğlu'nun 1 Yıllık İcraatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her taraftan baltalıyolar adam nabsın İmamoğlu 1 Yılda İstanbul'a Ne Yaptı? İşte İmamoğlu'nun 1 Yıllık İcraatları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzgünüm ama İMAMOĞLU PİŞMANLIKTIR.

Güç hala hükümette iken yaptıkları benim için AKP den farkı yoktur.

Süreci o kadar iyi yönetemediğini düşünüyorum.

• Akp baştayken ve Tayyip baştayken yapmak istesede yapamaz durumda. Göz göre göre icraat yaptırmayacağız dediklerinide biliyoruz. Şöyle düşün para istiyorsun kim verecek ? Devlet devletten istiyorsun vermiyor. Kredi çekmek istiyorsun çekiyor ama çektiğin paraya el koyuyor. Aynısını adana belediyesi içinde yaptılar. Yada parayı çekmek için meclise sunuyorsun kabul etmiyorlar. 500 milyonsa 150 veririz yaparsan diyorlar (akp-mhp grubu sebebiyle)

Şuanda yıldırma politikası izliyorlar. Bu yüzden herhangi bir projeyi yapması bile çok zor. Aynı şekilde ankara belediyesinin meclis görüntülerini ve ibb meclis görüntülerini izleyince insan hayret ediyor. Çünkü altyapı çalışması yapılacakken 500 milyon TL gerekiyorsa bu kredinin çekilmesi için meclis içinde oylanıyor. Çok ilginçtir ki CHP ve İyi parti evet oyu veriyor. AKP ve MHP sürekli olarak hayır oyu veriyor. Ben şuana kadar AKP'nin çıkıpta herhangi bir projeye belediye meclisinde evet oyu verdiklerini görmedim. Bu yüzden sizde meclis içindeki bu ahlaksız iki parti ve Başta bulunan tek adam rejimi sebebiyle sürekli proje görmeyeceksiniz. Ben bunu en başında seçildiğinde dahi biliyordum. Tahmin ettiğimide yapıyolar zaten.

• Itarilde kullanıcısına yanıt

mansur bence tayyip ve akp yokmuçasına performans gösteriyor.

• İmamoğlu 1 Yılda İstanbul'a Ne Yaptı? İşte İmamoğlu'nun 1 Yıllık İcraatları

İmamoğlu 1 Yılda İstanbul'a Ne Yaptı? İşte İmamoğlu'nun 1 Yıllık İcraatları 

• quote:

Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

mansur bence tayyip ve akp yokmuçasına performans gösteriyor.

Akp'nin istediği asıl yer ankara değil ki. İstanbulu istiyorlar o yüzden ankara umurlarında değil. Bütün kaynaklar istanbulda. İkinci olarakta ankara meclisininde canlı yayınlarını en azından videolarını izleyince yine akp'nin ne kadar yan çizdiğini, yola taş koyduğunu partizanlık yaptığını tek parti tek adam kafasında iş yaptığını görebilirsiniz. Tek fark mansur yavaş daha iyi fiske vuruyor İmamoğlu 1 Yılda İstanbul'a Ne Yaptı? İşte İmamoğlu'nun 1 Yıllık İcraatları . Yani aynı şeyleri oda yaşıyor ama eminim ki istanbul kadar ankarada gözü olmadıkları için mansur yavaş biraz daha rahattır. İstanbul gözbebeği onlar için. Bu yüzden mega projelerin hepsi (köprüler, hava limanları, alttan üsten geçitler marmaray vs ) hep istanbulda. Ankarada mega proje olarakta ankapark (çürüyen) var. Bide giriş çıkışa kapı koymuşlar İmamoğlu 1 Yılda İstanbul'a Ne Yaptı? İşte İmamoğlu'nun 1 Yıllık İcraatları 

• rte'nin tüm engellemelerine rağmen tek başına iyi mücadele ediyor

topal ördek açıklamasını hatırlayanlar adamın nelerle uğraştığını bilecek kapasitededir zaten

• Itarilde kullanıcısına yanıt

benim için

mansur>ekrem dir.

• Trollerin nefret ve iftiralarına ortak olmayın cevap vermeyin arkadaşlar,onların kullandığı nefret dili bize yakışmaz bırakın kendi kendilerine konuşsunlar dursunlar. Onlara cevap vermeyerek en büyük cevabı vermiş olursunuz emin olun. Artık toplumda ki bu nefret ve ayrımcı dili bırakmamız lazım.

• Atasehir metrosunu baslatti o bile yeter.Insallah acilirda 5 senedir bekliyoruz eve 200 metre yakinda durak acilsa her yere o kadar rahat gidecegiz ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Bir belediye başkanını cumhurbaşkanı/başbakan yetkilerine sahip mi sanıyorsunuz acaba?

Alıntıları Göster

O zaman kardeşim sizde belediye başkanıyla koskoca Cumhurbaşkanını karşılaştırmayı kesin artık olurmu ?

• Yaw bırakın boş duyar kasmayı . Yok devlet yaptırmıyormuş meclis engel oluyormuş. Hadi öyle diyelim madem bunları biliyordunuz belediye meclisini de seçtirseydiniz. Çoğunluk olsaydınız. 1-2 ilçeye HDP ile yüklenirsen seçimlerde İBB meclisinde donla kalırsınız. Bu çok basit bir mantık. CHP nin zihniyeti bu plansız programsız seçim planı yaparlar. tek amaç seçimi kazanmaktır. Sonra ne olursa olsun.

Çalmıyormuş ba ba ba :

Süt dağıtıyormuş 3 tlik sütü 8 den alıp dağıtan

60 kuruşluk maskeyi 2,5 alıp dağıtan

6 mılyonluk sahte tablo alan

300 milyonluk yemek veren ve bu ihaleyi verdikten 3 gün sonra şirket haline gelen taşeron :D Ya kimi yiyorsunuz zeki insanlar oldugunuz varsayıyorum. Bu ihalelerdeki aradaki tutarları kim yiyor benmi yıyorum. Yada belediye salak 3 tllik sütü 8 tlye alıyor. bu daha vahim :D

Futbol takımı tutar gibi parti tutmayın. Ülke olarak en büyük sorunumuz bu. Benim için kim bir çivi çakarsa bu ülkeye gözümde değeri vardır. Ama İmamoğlu ve icraatleri boş şu ana kadar. Gitmiş belediyenin asli görevlerini şişirip şişirip icraatlerimiz diye sunuyor insana. Vizyon sıfır. Geçmiş olsun İstanbul 5 sene gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itarilde

Akp baştayken ve Tayyip baştayken yapmak istesede yapamaz durumda. Göz göre göre icraat yaptırmayacağız dediklerinide biliyoruz. Şöyle düşün para istiyorsun kim verecek ? Devlet devletten istiyorsun vermiyor. Kredi çekmek istiyorsun çekiyor ama çektiğin paraya el koyuyor. Aynısını adana belediyesi içinde yaptılar. Yada parayı çekmek için meclise sunuyorsun kabul etmiyorlar. 500 milyonsa 150 veririz yaparsan diyorlar (akp-mhp grubu sebebiyle)

Şuanda yıldırma politikası izliyorlar. Bu yüzden herhangi bir projeyi yapması bile çok zor. Aynı şekilde ankara belediyesinin meclis görüntülerini ve ibb meclis görüntülerini izleyince insan hayret ediyor. Çünkü altyapı çalışması yapılacakken 500 milyon TL gerekiyorsa bu kredinin çekilmesi için meclis içinde oylanıyor. Çok ilginçtir ki CHP ve İyi parti evet oyu veriyor. AKP ve MHP sürekli olarak hayır oyu veriyor. Ben şuana kadar AKP'nin çıkıpta herhangi bir projeye belediye meclisinde evet oyu verdiklerini görmedim. Bu yüzden sizde meclis içindeki bu ahlaksız iki parti ve Başta bulunan tek adam rejimi sebebiyle sürekli proje görmeyeceksiniz. Ben bunu en başında seçildiğinde dahi biliyordum. Tahmin ettiğimide yapıyolar zaten.

CHP ve İYİ parti farklımı yapıyor ? komiksiniz. Adamlar yetkisini kullanıyor. Kazanmışlar gelmişler meclise. kim ne diyebilir. Seçimi kazanayımda nasıl olursa olsun derse chp . Belediye meclisine önem vermezse olacağı o. Hiç sızlanmaya gerek yok. Olan halka olacak her zaman.

• + 41 olarak Şov da yaptı şimdi eksik yazıp hakkını yemeyelim ne dedi İmamoğlu

Kimsenin hakkını yemem ama kendi hakkımı da yedirtmem !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

CHP ve İYİ parti farklımı yapıyor ? komiksiniz. Adamlar yetkisini kullanıyor. Kazanmışlar gelmişler meclise. kim ne diyebilir. Seçimi kazanayımda nasıl olursa olsun derse chp . Belediye meclisine önem vermezse olacağı o. Hiç sızlanmaya gerek yok. Olan halka olacak her zaman.

Alıntıları Göster

Biraz chp'ye ait belediye meclislerinin canlı yayınlarını izlemenizi öneririm. O zaman anlayabilirsiniz ne anlatmaya çalıştığımı. Kazanıp gelenler yetkisini kötüye kullanıyorsa o zaman ayrımcılık yapılmaktadır. (akparti ve mhp tarafının oy kullanımını ve meclisteki konumudan bahsediyorum). 500 milyon bütçesi olan bir projeyi 250 milyon veririz 500 milyona hayır deriz dersen ordaki suçlu halk yada CHP değil, halkı düşünmeyen, iş yapılmaması tek amaçları olan, iş yaptırmayıp sonraki seçimlerde bu adam ne yaptı bakın getirdiniz demek için uğraşan ve kendilerini tek güç sanarak herşeye olumsuzluk ve biz yaptıkçılık yapmak isteyen tarafı sizde suçlarsınız. Tüm chp belediye meclislerini izledim. Maşallah akp ve mhp hiçbirşeyi uygun görmüyorlar. Sanırım hepsi yüksek lisans ve doktora mezun ki herşeyin en iyisini kedileri bilip itiraz ediyorlar. Zaten bu yüzden damat bey ekonomi bakanı değil mi. Kendileri en iyisini bildikleri için.

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    Sizinkiler tekrarlanan seçimde belediye meclisini neden tekrar seçtirmedi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 2 Eylül 2020; 2:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itarilde

Biraz chp'ye ait belediye meclislerinin canlı yayınlarını izlemenizi öneririm. O zaman anlayabilirsiniz ne anlatmaya çalıştığımı. Kazanıp gelenler yetkisini kötüye kullanıyorsa o zaman ayrımcılık yapılmaktadır. (akparti ve mhp tarafının oy kullanımını ve meclisteki konumudan bahsediyorum). 500 milyon bütçesi olan bir projeyi 250 milyon veririz 500 milyona hayır deriz dersen ordaki suçlu halk yada CHP değil, halkı düşünmeyen, iş yapılmaması tek amaçları olan, iş yaptırmayıp sonraki seçimlerde bu adam ne yaptı bakın getirdiniz demek için uğraşan ve kendilerini tek güç sanarak herşeye olumsuzluk ve biz yaptıkçılık yapmak isteyen tarafı sizde suçlarsınız. Tüm chp belediye meclislerini izledim. Maşallah akp ve mhp hiçbirşeyi uygun görmüyorlar. Sanırım hepsi yüksek lisans ve doktora mezun ki herşeyin en iyisini kedileri bilip itiraz ediyorlar. Zaten bu yüzden damat bey ekonomi bakanı değil mi. Kendileri en iyisini bildikleri için.

Alıntıları Göster

Canım kardeşim bak. Meclis üyesi oraya halk tarafından seçilerek geliyor. Önerilen komisyonlara red ve onay verme yetkisi tamamen Özgür bir haktır. Siz partizan oldugunuz için karşınıza red veren herkesi öyle göruyorsunuz . TBMM de sanki AKP nin kanun oylamalarını CHP-HDP-İYİ parti güle oynaya evet oyu eriyor değil mi ? Güldürtmeyin artık kendinizi.Lütfen. İBB nin ordan onay almadan yapabileceği tonlarca hizmet var.En basiti devam eden projeleri kapatacaklarına , yok bütçemiz yok diyeceklerine adam gibi bitirsinler. Sırf AKP başlattı diye o proyeji sonladırmak iptal etmek görevi kötüye kullanmaktır. Onları görelim hadi hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Sizinkiler tekrarlanan seçimde belediye meclisini neden tekrar seçtirmedi :)

Sizin çok akıllı partiniz neden itiraz etmedi tekrar seçtirmedi ? Tutanmı vardı ? :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.