Şimdi Ara

IMAGE NE İŞE YARAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca image almanın ne olduğunu , ne işe yaradığını , nasıl yapıldığını falan yazarmısınız??

Tabi yaraları ve zararlarıyla..

• sistemi en sağlam şekliyle kurdukdan sonra imaj alıyosun. İlerde virus yada xp nin çökmesi gibi durumlarda imajdan geri çağırıyoruz 10 dk içinde ilk haline geliyo xp kurma driver kurma guncelleme program kurma derdi olmuyo

norton ghost ile yapıyoruz.
  • Teşekkürler... peki bügünkü haliyle imagesini alsam?? yani bi sürü oyun-program-dosya falan yüklü...
  • mesela C (partion yada disk ) XP nin kurulu olduğu imajını alıcaksın diyelim.

ben XP + SP2+ Driverlar+ Ofice + netten windows ve office güncellemeleri + 7-8 tane çok kullandığım güncel program kurup öyle imaj alıyorum.
    (antivirus tavsiye etmem bunların içinde sürekli değişiyo iyi olanları memnun kalmassan eski sistemi geri çağırıp başkasını deniyorum malum antivirusler uninstall olunca bazı makineler sapıtıyo)
    yaklaşık 1 gb tutuyo.

tabi sen mesela 2 tane de oyun varken imaj aldın o zmn imaj dosyasının boyutu artıyo. Sana tavsiyem bu şekilde temel haliyle imaj alman hem az yer kaplar.
  • benim bildiğim imaj cdnin imajını alırsın nero alcohol fantom cd vb..
    oyun oynamak için falan..

windowsun imajını almayı pek anlamadım nasıl olacak bu iş bi anlatırmısınız..
  • Eğer sistemin şu anki halini image yapmak istersen çok fazla yer tutacaktır.. En mantıklısı 2189'un söylediği gibi.. Bende en çok kullandığım şeyleri yükleyip driverleri güncelledikten sonra image aliyorum.. Oyunlar falan gereksiz bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    RAID Card nedir, ne işe yarar!
    17 yıl önce açıldı
    winflash ne işe yarar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ghost imajı alırken sadece c: sürücüsünün imajını d ye alıyorum.sistemimi kurduktan sonra mumkun olan herseyi d sürücüsüne kurdugum için fazla yer işgal etmiyo ve uzun sürmüyor.yaklasık 3 dakikada bitiriyorum.
  • sanal CD oluşturursun CD siz oyun oynayabilirsin.
  • İmaj alma olayında bence dvd ye yazmak hem yedek hdd hemde zaman konusunda tasarruf demek 4.7 gb. lık imajı dvd ye sıdırmak güzel.sırf bunun için dvd yazıcı aldım diyebilirim.Gerçekten imaj almak güzel herkese tavsiye ederim...
  • Imaj Konusunda hicbir fikrim yok,

Sizin demenize göre imaj bir nevi format gibi birsey. Harddiskinizin imajini aliyorsunuz ve daha sonra bir problem ciktiginda imaj CD si ile hallediyorsunuz. Yanlis mi anladim gercekten. Bana bu konuda yardimci olur musunuz en önemlisi IMAJ NASIL ALINIR? Imaji harddiskin d ye veya e alabilir miyiz? Yani bu konuda beni bilgilendirecek detaylari anlatacàk var mi? Imaj sadece Windowsun kuruldugu (örnegin C:de) oldugu bölüm mü Imaji aliniyor...?

Simdiden Tesekkürler...!!
  • Sistemin, programların ve oyunların imagını almak istersen bunla başa çıkamassın. Çok fazla yer tutar ve çok uzun sürer ...
  • Varsayalim Windowsu yeni yükledim. Servicepaclari felan hepsi okey. Ayrica Office programi. Bunlari nasil Imaje alacagim bir yardim edermisiniz..
  • Cd-rw gereklimi peki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: elinter

Cd-rw gereklimi peki??

hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 52 Memoli

Varsayalim Windowsu yeni yükledim. Servicepaclari felan hepsi okey. Ayrica Office programi. Bunlari nasil Imaje alacagim bir yardim edermisiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_2484040/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.