Şimdi Ara

Imac Almak kararsızlık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mac almak için para biriktiriyordum hemen hemen bir imac alabilcek paraya ulaştım
    ama almak ve almamak konusunda çok kararsız kaldım durumu şöyle açıklayayım
    telefon da almam lazım nokia 5800 kullanıyorum biraz eski :) dediğim gibi telefonada ihtiyacım var imac yerine
    iphone6 mı alsamki diye kararsızlığa düştüm ve laptop'um var Asus K55vd modeli geçen yıl almıştım gayet yeterli özellikleri var
    8gb ram i7işlemci 2.4ghz 1tb hdd gibi özellikleride sağlam web tasarım ve programlama işleriyle uğraşıyorum o yüzden bir imac alayım diye düşünmüştüm
    ama dediğim gibi telefon alma fikride var hangisini alacağıma kararveremedim şimdi telefonu alsam 5ay içerisinde imac'i anca alabilirim diye düşünüyorum
    maci alsam yine telefonu 5ay içinde anca alırım diye düşünüyorum yani akıllıbir telefonda kullnmak istiyorum mac ve telefonun bana getireceği + ve - lerini düşünmeye çalışıyorum ama onlarda yok. imac alırsam laptop evde yatacak yada mac de yatabilir :) iphone6 alırsam telefona o kadar para vermekde istemiyorum ama almışken iibişiler alayım diye düşünüyorum birde mesela iphone7çıktı diyelim 6 yı satıp üzerine ne kadar koymam lazım 7 almak için yani çok zarara girermiyim? telefon modelini yükseltirken 5 den 6 ya geçenler illaki biliyorlardır birde telefon cebimde çok dikkat etmiyorum yani düşürme olasılığı var cebimdeyken sağa sola çarpma olasılığım falan var daha önce bilek güreşi yaparken telefonun ekranı kırılmıştı 5800'ın :) durumlar böyle arkadaşlar fikirvermenizi bekliyorum teşekkür ederim.

• Senin bu iMac dedigin ne oluyor ? Ve kac para ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imac kullanıyorum ben gayet memnunum
  • imac alma şimdi zaten , retina 21.5" gelmesi bekleniyor bu sene içinde, almışken tam olsun, iphone pahalı bir lüks, 7 çıkıncı ortalama 1000-1100 TL edecek i6 16gb, i7 2700TL den girse 1.600 TL daha ödemen gerekecek, ama iphone 3 yıl temiz gidiyor.
    Ayrıca öyle bir laptopun yanına imac deli lüks , yani laptopu satacaksın imac alacaksan, yoksa param ona yetiyor , buna yetmiyor dememelisin.
    Hangisi daha önemli ona karar vermen lazım, imac mi, iphone mu? Ben olsam f/p android telefon alır , imac alırım.
  • ugur@ kullanıcısına yanıt
    hocam mac dediğim imachttp://store.apple.com/tr/buy-mac/imac 21.5inclik ortadaki ni almayı düşünüyoum yani 3.799tl gibi bişi ama laptopumda var i7 2.4ghz 8gbram 1tb hdd şeklinde geçenyıl aldığım laptopum yani imac alırsam laptop evde yatcak ama telefonu dediğim gibi 5800 taka bi telefon ..
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    hocam 21.5'' retina ekran ne zaman çıkacak baktımda öyle bi çıkcacak diye bir haber duymadım birde onun fiyatları ortalama ne olur yani eğer 4den fazla ise zaten yanına yaklaşmam birde imac'in piyasası varmı alsam satabilirmiyim ve iphone 6 alıcak olursam 2.el temiz bişimi almalıyım yoksa sıfırmı?
  • bence laptop yatacaksa satın gelen paranın üstüne ekler telefon alırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

hocam 21.5'' retina ekran ne zaman çıkacak baktımda öyle bi çıkcacak diye bir haber duymadım birde onun fiyatları ortalama ne olur yani eğer 4den fazla ise zaten yanına yaklaşmam birde imac'in piyasası varmı alsam satabilirmiyim ve iphone 6 alıcak olursam 2.el temiz bişimi almalıyım yoksa sıfırmı?

Bu yıl çıkabilir 21.5" dedikodu haberlerine göre yabancı sitelerde , bence iphone u güzel temiz 2. El al derim o kadar yaygın bir telefon ki illa bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

hocam mac dediğim imachttp://store.apple.com/tr/buy-mac/imac 21.5inclik ortadaki ni almayı düşünüyoum yani 3.799tl gibi bişi ama laptopumda var i7 2.4ghz 8gbram 1tb hdd şeklinde geçenyıl aldığım laptopum yani imac alırsam laptop evde yatcak ama telefonu dediğim gibi 5800 taka bi telefon ..

ilk mesajında laptop evde yatacak yada mac de yatabilir yazmışsın da. o yüzden sordum. ben olsam . ihtiyacım buysa. bu bilgisayarı alır. eğer notebook lazım değilse. onu satardım. telefonuda satardım. üstüne biraz koyar ikince el temiz. iphone 4s yada 5s alırdım. bitti.

ikince el bir iphone 4s yada 5s kaç para bi bak ona göre hesap yap.
    illa 2400tl vermek zorunda değilsin telefona.

bende iphone 4s 32gb var hala memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

imac alma şimdi zaten , retina 21.5" gelmesi bekleniyor bu sene içinde, almışken tam olsun, iphone pahalı bir lüks, 7 çıkıncı ortalama 1000-1100 TL edecek i6 16gb, i7 2700TL den girse 1.600 TL daha ödemen gerekecek, ama iphone 3 yıl temiz gidiyor.
    Ayrıca öyle bir laptopun yanına imac deli lüks , yani laptopu satacaksın imac alacaksan, yoksa param ona yetiyor , buna yetmiyor dememelisin.
    Hangisi daha önemli ona karar vermen lazım, imac mi, iphone mu? Ben olsam f/p android telefon alır , imac alırım.

Hic gulesim yoktu. Suan bile 2. el 5s ler 1500den giderken daha pahali satilan bir cihazin 2. eli 1100 lira olamaz seneye. iPhone kolay kolay deger kaybetmez.

Soruya gelirsek telefon alin derim, suanki bilgisayariniz yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zordion kullanıcısına yanıt
    Hesabınızı doğru yapın, seneye değil iphone 7 çıkıncayı konuşuyoruz. Boşa gülmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.