Şimdi Ara

İmac 5K amerikadan getirtilirmi mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dayım uçakta host 2 ayda bir mutlaka amerikaya uçusu oluyor. bende üniversiteyi kazanayim bir mac aliyim diye düşünüyordum. amerikada 5k i macin fiyatı 2000 dolar sitesinde böyle yazıyor oraya gittiğimizde ayrı fiyat çekmezlerse tabi :)

bir kaç sorum olucak
    1- türkiyedekiyle amerikadakinin bir farkı varmı
    2- ordan alsam eksileri neler artıları neler
    3- dayım onu uçakla bavuluna felan koysa getirtebilirmi yani güvenlik vs. herhangi bir sıkıntı olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Imacı napcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bekle 5ks al

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Bence bekle 5ks al

• quote:

quote:

Bence bekle 5ks al

Şizofren misin anlamadım.
  • Neden kimse yardımcı olmuyor

• koca seyi adam nasil getirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    13 yıl önce açıldı
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    6 yıl önce açıldı
    sizce imac mi macbook mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorlar trollüyolar işte.tam olarak bilmiyorum ama getirdiği zaman pek sorun olmaz ama çok büyük ise belki geçişe izin vermezler.Oradaki ile burdakinin modelleri "aynı ise" fark olmaz.Model farklıysa tabiki de olur.Yerinden alacağın için ucuz olur.

Edit: az önce baktım 27 inç yazıyor.Çok büyük belki geçişe izin vermezler yinede tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORSCHESİNİ SATAN ADAM -- 18 Ağustos 2015; 7:57:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika sitesine gir bide türkiyeye gir aradaki farklara teknik özellikler sekmesinden bak

• quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

Bilmiyorlar trollüyolar işte.tam olarak bilmiyorum ama getirdiği zaman pek sorun olmaz ama çok büyük ise belki geçişe izin vermezler.Oradaki ile burdakinin modelleri "aynı ise" fark olmaz.Model farklıysa tabiki de olur.Yerinden alacağın için ucuz olur.

Edit: az önce baktım 27 inç yazıyor.Çok büyük belki geçişe izin vermezler yinede tam bilmiyorum.

27'' modeli çok rahat büyük bir bavula sığmazmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyas77

quote:

Bilmiyorlar trollüyolar işte.tam olarak bilmiyorum ama getirdiği zaman pek sorun olmaz ama çok büyük ise belki geçişe izin vermezler.Oradaki ile burdakinin modelleri "aynı ise" fark olmaz.Model farklıysa tabiki de olur.Yerinden alacağın için ucuz olur.

Bavulun büyüklüğe bağlı :D

• quote:

quote:

quote:

Sığdı diyelim acaba xraydan felan geçerken açıp baksalar birşey derlermi? Babam arabistandan ps4 getirmişti kutusunda bir sıkıntı olmamıştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sığdı diyelim acaba xraydan felan geçerken açıp baksalar birşey derlermi? Babam arabistandan ps4 getirmişti kutusunda bir sıkıntı olmamıştı.

Ps4 telefon böyle hep getirilen eşyalara birşey demezler.Ama belki imac 5k çok pahalı olduğundan ticaret manasında izin verilmez ama yinede bilmiyorum

• Kardeş 2000 dolar 5k yapmıyoki yaklaşık 5.6k yapıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: gibbs12

Kardeş 2000 dolar 5k yapmıyoki yaklaşık 5.6k yapıyo

Alın bunu burdan kuscak bu alın çabuk

• bir taneden birşey olmaz korgoya verir birde üstüne kırılır yazarsa o iş tamamdır korkun olmasın

not:i mac kutusunu başka bir koliye koysun aralarını köpükle kapatırsa kolay kolay kırılmaz

• öncelikle tahmin edebileceğin üzere klavyede ı,ş,ğ,ü,ç harfleri olmuyor. apple ürünlerinin laptop kutuları çok büyük oluyor. taşıma olarak sıkıntı çıkartabilir. bilgisayarın başına darbeden/uçak bagajı olmasından dolayı kendi bavulunun içinde bişey geleceğini sanmıyorum. haricinde bir sıkıntı olmaz.

bir de söylemeden edemedim, sırf amerika'dan geliyor diye o ürünü almak zorunda değilsin. gerçekten ihtiyaç olup olmadığına bak. sonuçta 2000 dolar dediğin 6 bin liraya yakın bir para. 6 bin lira da vatan bilgisayarın (msi hariç) en pahalı bilgisayarının fiyatı.
    apple'ın bu ürünün sağladığı hangi özelliklere ihtiyacın var onu düşün. amerika'dan geldi diye kulaklığa 800 dolar verip müzik dinlemeyen adam tanıyorum.
  • bence ibuypowerden toplama pc al

• Kardeşim bence türkiyeden al başın rahat olsun amerikadan getirtirsen garanti olmaz iphone gibi kolay tamir edilebilen bişey de değil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

öncelikle tahmin edebileceğin üzere klavyede ı,ş,ğ,ü,ç harfleri olmuyor. apple ürünlerinin laptop kutuları çok büyük oluyor. taşıma olarak sıkıntı çıkartabilir. bilgisayarın başına darbeden/uçak bagajı olmasından dolayı kendi bavulunun içinde bişey geleceğini sanmıyorum. haricinde bir sıkıntı olmaz.

bir de söylemeden edemedim, sırf amerika'dan geliyor diye o ürünü almak zorunda değilsin. gerçekten ihtiyaç olup olmadığına bak. sonuçta 2000 dolar dediğin 6 bin liraya yakın bir para. 6 bin lira da vatan bilgisayarın (msi hariç) en pahalı bilgisayarının fiyatı.
    apple'ın bu ürünün sağladığı hangi özelliklere ihtiyacın var onu düşün. amerika'dan geldi diye kulaklığa 800 dolar verip müzik dinlemeyen adam tanıyorum.

Benim amerikan hayranlığım yok benim apple hayranlığım var. Ve benim kullandığım tüm effeckt programlarının anlatım videolarını izliyorum hepsi apple kullanıyor ve hiç bir donma kasma yaşamadan istediği effectler yapabiliyorlar ki video effectlerinden bahsediyoruz. Ne hikmetse apple'ın düşük donanımlısı bile windowsun en iyi donanımına kafa tutuyor. Bence herşey yazılımdan kaynaklanıyor OS X çok iyi yazılmış olcak ki video montajlarda hiç takılmıyor. Amerikan yapımı fimlerin montaj yapım görüntülerinide izledim hepsi mac pc kullanıyor ki tanıdığım bir çok mimar ve mühendiste bu maclerden kullanıyor. O yüzden ben bunu almak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.