Şimdi Ara

Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olursa çok sevinirim, bak şimdi aklıma, Nemesis geldi, inşallah olurda kaliteli bir yapım kazanır konsollar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bunlar eger oyun ici olursa oynanmaz bu oyun.Beni oyunlarda ve filmlerde en cok Japon hayalet modellemeleri korkutur zaten bu oyundada bolca var gibi gozukuyor birde grafikler boyle olursa paranoyak oluruz valla

bende acaip korkarım oynarken yanımıza birini buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Tşkler Oğuz haber için

Oğuz mu ? Başkası ile karıştırdın sanırım arkadaşım ben değilim isim batu bu arada

o yüzden profilinde murat emrikan yazıyor değil mi?
  • Resimler çok güzel gerçekten,insanın içi kararıyor bakınca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 9 Ağustos 2007; 0:56:16 >
  • ben bu oyunu gece evde tek başımayken sabaha karşı 4 te oynamak isityorum..pencereler açık olacak arkadan fiuuuv die ruzgar sırtıma vuracak aynı esanada pencereler çarpıcak arasıra..sonra 7+1 ses sitemi sonuna kadar koklucem ve oyuna başlıcam..sonrada playstation 3 un ustunde bir ıslkalık meydana gelcek ve öakina yanacak:)
  • Psikolojimizi bozacak böyle oyunlar walla..
    Eskiden korku oyunları çok etkilemezdi. Oyundu adı üstünde...
    Artık gerçeğe yaklaştıkça iş ciddiye binmeye başladı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iKSBAKs

Psikolojimizi bozacak böyle oyunlar walla..
    Eskiden korku oyunları çok etkilemezdi. Oyundu adı üstünde...
    Artık gerçeğe yaklaştıkça iş ciddiye binmeye başladı..

walla beni eskidende undying ve silent hill etkilemiştir doğrusu..
  • Bu görüntüler oyun içimi bilmem ama bu oyunun bizleri baya korkutacağı kesin gibi gözüküyor. Ruh hastası olma yolunda ilerlemeye devam...
  • gt5 den sonra insanın acaba dıyesı gelıyorr ama ps2 forbıdden sıren 2 dıye korku oyunun vardı(yıne capon)karekterlerının yuzunu bırcesıt scan ederek oyuna aktarmıslar acacıp gercekcıydı... ama dıyeryerler berbattı ..
  • Ps 2'nin en onemli kozlarından biri Survival Horror türündeki oyunlardı ve Sony aynısını Ps 3'tede uygulamak istiyor ve cok dogru bir karar bu.Bu oyunda Japon hayalet unsurları saglam sekilde oyuna lanse edilebilirse Next Gen grafiklerle ortaya gercektende cok ama cok ürkütücü bir oyun cıkabilir
  • yazdıgım oyunun acılısı bıle tırstırıyordu adamın bırı bı bagıryordu hatta kurt gıbı uluyordu nerdeyse yusuf yusuf zombılerle dovusmeyı gectım mekanda durmak bıle cok korkutucu hep kosarak ılerlıyordum bıran once bolum bıtsın dıye dua edıyordum
  • İlk başta görünce wallpaper sandım.
    Ben bu oyunu oynayamam tek başıma.
  • yuzlere dıkkat!!!!!!

Imabi Kisou - KORKU ( +18 ! ) ( PS3 Exclusive )

• Forbidden Siren kaliteli bir yapımdı,Japon ogelerini cok iyi barındıran ve oyuncuyu geren bir yapımdı ama bir türlü aralardan sıyrılamadı.Ps 3'te iyi bir reklam ve pazarlama ile Forbidden Siren cok konusulan bir oyun olabilir tabi eger Ps 3 icin yaparlarsa
  • http://www.youtube.com/watch?v=f7-vpo1Qqvw bu youtubedan bı vıdeo yaaa ben daha vıdeo nun sonlarına dogru olan yerlere gıtmedım cehenneme benzıyor guya oyuna devam edecektım vazgectım 3.5 3.5
  • görüntüler böle olsun pc mi hemen bi arkadaşıma bağışlayacağım ve hemen borca girip sony bayiine gidip tr ilk çıkış fiyatına ps3 alıcam... söz
  • Sega'nın Muhteşem PLAYSTATION 3 ( EX ) oyunu [ Imabikisou ] dan ilk Trailer yayınlandı . GAREZ gibi HALKA gibi tırsttım valla
    I LOVE U SONY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_Force -- 8 Ağustos 2007; 21:04:11 >
  • Çok güzel bir oyun gelebilir.Böyle korku oyunları çoğalsın gerçekten.Zevkle korka korka oynarız valla
  • en erken 2008 ortasi gibi cikabilir bence korku oyunlari da favorimdir
  • Ne 2008 ortası ?! Oyunumuzun çıkış tarihi ==> ( 10/25/2007 ) Yani 2 ay sonra
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.