Şimdi Ara

Eİ 'ye oy verdiğim için çok pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstabuldayım , 20 yıllık akp hükümdarlığı bitsin diye bu arkadaşa 2 kez oy verdim. Yetmedi hakkı yenmesin diye gönüllü sandık müşahiti oldum, ne kadarda safmışım.

Sokağa çıkma yasağı getirsin diye rte ye yalvardığı günleri unutmadım. Belediye çalışanlarına pcr ve vatandaşlarına hes kodu istabul kart fişleme ve itakside vatandaşın rızası olmadan kayıt altına alınmasını unutmadım. Kendisi mobeseye yakalanınca özel hayatın gizliğini hatırladı.

İşe alımlar şeffaf olacak dedi , ittifak partilerinin elemanları belediyeye arka kapıdan dolduruldu. CV gönderdim 3 yıldır tek bir kez aranmadım.

Ulaşım çok pahalı oldu , yol kenarlarında ispark değnekcileri vatandaşa göz açtırmıyor. İspark olmayan yerlere park yasağı tabelası yerleştirmişler. Çekici arabanı çalıyor. İstanbul yaşanmaz hale geldi.

Mahkeme diyorlar hukuk diyorlar. Ama danıştayın yol kenarından park ücreti alınamaz kararına uymuyorlar.

Pandemi bahanesi ile ismek kursları kapatıldı. Vatandaş hem orada birşeyler öğreniyor hemde sosyalleşip yeni insanlar tanıyordu .

Pervin buldanla ağaç ekip ,ertesi gün şehitliğe gitmesi. Vatandaştan tepki görünce , seni araştırır bulurum diye gözdağı vermesi.

İngiliz büyükelçi ile gizlice akşam yemeği yemesi , bu ortaya çıkınca ilk başta yalanlanması. Mobese kamerası görüntüleri ile öğrenmemiz.

İstanbul belediye başkanı olmasına rağmen hala trabzon mikro milliyetçilik peşinde koşması artık gına getirdi. Bundan sonra bizim mahalleye muhtar adayı olsa oy vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 4 Mayıs 2022; 16:10:48 >

• 30 litre mi  

Yok 10 ltire yakıyor. Ekrem kendini zengin ediyor kanka yanlışın var. Trollüğünün yanı sıra en büyük sorununun isparkla anlaşılan. Onu bilemiyorum bişi diyemem

edit: Bir de ''pandemi bahanesiyle'' demiş qpqwğwqpğdwq, dalga geçiyor eleman bizle resmen. Kapasa laf atarlar, kapamasa laf atarlar. Her türlü laf yicek yani.

trollerin en çekindiği isim ekrem imamoğlu... çünkü 2023 te yapılacağı söylenen seçimin küçük bir provası 2019 da yapıldı zaten...yani aslında istanbul seçimlerinde binali yıldırımı değil, mitingleri bizzat yapan seçim çalışmalarını yöneten halktan oy isteyen cumhurbaşkanını yendi.üstelik ülkede kriz bile yoktu..

imamoğlu her kesimin oyunu alan birisiydi ve en azından ekrem imamoğlunun muhafazakar seçmenle arasındaki bağın koparılması lazımdı.

3 yıldır viski-rakı içen bir adamın kafasına montaj yapılıyor.. iş yapılan dernek ve şirketlerle beraber toplam 90 bin kişilik İBB personelinin içinde terörist çıkarma çabası bu yüzden

kim olursa olsun ama ekrem imamoğlu aday olmamalı

• Hes kodunu sağlık bakanlığı getirdi.

Ulaşım pahalı olacak ne bekliyorsun yakıt bu haldeyken dalga filan geçiyorsun heralde ?

• AMC kullanıcısına yanıt

Bir otobüs 100 kmde 30 litre mazot yakar. İett otobüslerini güzergahları taş çatlaşa 15-20km. Yani 6 litre :120 TL mazot yakar. Otobüslerde ise indi bindi dahil 150 kişi seyahat ediyor.

Yani otobüs 120 lira mazot harcayıp , 1100 tl bilet ücreti kesiyor.

İstanbul kartın maliteyi 3 tl olmasına rağmen , 25 liradan vatandaş satılıyor. mifare nfc kartlar toptan alışta 2 tl ye bile düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 1 Mayıs 2022; 11:40:1 >
  • Kim değil ki, bir sonraki seçimde halk tekrar Ak partiye dönecektir ve şehri emin ellere teslim edecektir.

• O yakıt tüketimini hesaplarken taşınan kişi sayısı ağırlığını ve yolun eğimini falan hesaba kattın mı?

Her dur kalkta yakıt tüketiminin artmasını peki?

Kattı iseniz hesabı detaylı görmek isterim.

Şoför maaşı, gişe memuru, durak güvenliği, gişe cihazlarının bakım masrafı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 1 Mayıs 2022; 11:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NASIL YANİ 15-20 KM? HANGİ GÜZERGAH 15-20 KM? MESELA MECİDİYEKÖY BEYLİKDÜZÜ DE Mİ 15-20 KM?

• 30 litre mi Eİ 'ye oy verdiğim için çok pişmanım 

Yok 10 ltire yakıyor. Ekrem kendini zengin ediyor kanka yanlışın var. Trollüğünün yanı sıra en büyük sorununun isparkla anlaşılan. Onu bilemiyorum bişi diyemem

edit: Bir de ''pandemi bahanesiyle'' demiş qpqwğwqpğdwq, dalga geçiyor eleman bizle resmen. Kapasa laf atarlar, kapamasa laf atarlar. Her türlü laf yicek yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen Angel by A.C -- 1 Mayıs 2022; 11:47:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi cevap yazıyordum da sonra sildim. Tamam sen oy verme

• Günlük zafer konusuna hoşgeldiniz.

• İstanbuldayım her gün 20dk otobüs bekliyorum metrolarda sürekli yürüyen merdivenler bakımda niyeyse asansörleri de bakımda anlamadık gitti tasarruf için heralde :d

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Offfff yaaaa Eİ ve MY yüzünden euro 15 benzin 20 tl oldu offfffff.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek derdin bu mu.?
    Ulaşım pahalı olmuş muş. Vay beeeee.
    Pahalı olmayan ne var.
    Söyle bilelim.

Ayrıca Ülkenin elden gitmesinin yanında. Bunlar ne ki.

Ülke elden gittikten sonra hiç böyle dertleriniz olmayacak
    Emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 1 Mayıs 2022; 11:52:14 >
  • Akpye artık oy moy yok. Akpye oy verenlerin çoğu vermeyecek. Şikayet ediyorlar birde, vermeseydiniz deyip geçiyorum

• Eİ 'ye oy verdiğim için çok pişmanım

trollerin en çekindiği isim ekrem imamoğlu... çünkü 2023 te yapılacağı söylenen seçimin küçük bir provası 2019 da yapıldı zaten...yani aslında istanbul seçimlerinde binali yıldırımı değil, mitingleri bizzat yapan seçim çalışmalarını yöneten halktan oy isteyen cumhurbaşkanını yendi.üstelik ülkede kriz bile yoktu..

imamoğlu her kesimin oyunu alan birisiydi ve en azından ekrem imamoğlunun muhafazakar seçmenle arasındaki bağın koparılması lazımdı.

3 yıldır viski-rakı içen bir adamın kafasına montaj yapılıyor.. iş yapılan dernek ve şirketlerle beraber toplam 90 bin kişilik İBB personelinin içinde terörist çıkarma çabası bu yüzden

kim olursa olsun ama ekrem imamoğlu aday olmamalı

• Yaw hehe git nereye veriyorsan ver, kimse sana zorla verdirmedi oyunu. Herkes oy verdiği partiyle ilgili konu açsa vay halimize.

• Niye insanlar 3 yıl içinde bu adamın istanbulda yaptığı "büyük" işlerden bahsetmiyor?

• bende çok memnun değilim ama karşısındaki rakibi bu ülkeyi batırma eşiğine getirip, ülkeye milyonlarca mülteciyle dolduran akp'den daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor

değil imamoğlu tuvalet terliği aday olsa akp karşısında ona oy veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Mayıs 2022; 12:40:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.