Şimdi Ara

İm Por Ylem -- Old scholl server [yabancı ve farklı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır biliyordum bu serverı ama girip oynamak dün nasip oldu.

Reklam gibi olmasında tanıtım olsun bu sadece.

Runuo emülatorunu kullanmakta ama yok bodcuymuş, binlerce itemmiş, luckmış, fcr falanmış, artifact mış onların hiiiiiç biri yok. Tıpatıp sphere. Tek sorun her yere yürüyecek olmanız. Lag olmasın diye atları kaldırmışlar.yani hiç bir binek yok.

Ortalama 1000 ile 2000 arası oyuncu oluyor.

Türk guildi var. Ama hepsi bıraktığı için oyunu sadece guildin masterı duruyor. Adı sabri.

Türklerin şehri moonglow'dur.

Ph kolay. Skilleri kasma kolaydır. Ama şöyle bir durum var. Saatlerce anatomy- target self makrosuna bırakırsan bir zaman sonra gain alamazsın. Bu sistemi hala kavrayamadım.

Actionu falan acayip çok zevkli. Düşünün acc başına 3 char açılabiliyor. Ortalama 1000 playerı var. 1000 altına düştüğünü görmedim. Ama genelde her akşam 100 200 kişi bütün sosariada action yapıyor. ACtion merkezleri genelde cove ve bucs oluyor.

Servera girer girmez dexxer yani warrior kasmayın. Gereksiz. warlock kasın. daha mantıklı.

Kısacası herşeyiyle harika bir server. Ama 2 tane türkl zevki çıkmıyor. SAbrinin guildi var. İçinde yabancılar da var ama şöyle 5 6 tane türk daha olsa daha eğlenceli olur herşey.

Birde server enflasyonu şu şekilde. 100k sı olan serverın en zenginidir. Her yaratıkdan en basitinden headlesstan 2 gold çıkıyor. dragondan baldrondan 30 gold çıkıyor. Denizde hazine çıkartırken daha çok kazanırsınız ama çıkarmak içinde baya bi uğraşırsınız. Yani diyelim bir hazine çıkardınız içinde 30 40k gold oluyor. İtemler cabası

Serverda bir kaç tane daha türk var ama iletişimi kuramadım onlarla.

Girin deneyin. Hybridden kat ve kat daha iyi

Servera girince moognlowa gidin. LoL guildi üyelerini arayın. SAbriyi sorun.

Yadawww.inporylem.com sitesinden live chat'e basın. Orada Lost Control(ben) yada coolaple'ı bulun. Yardımcı oluruz.
    Ben daha skillerimi kasmadım. GEziyorum sadece.

Umarım şöye 3 4 kişi daha kalıcı olarak gelirde güzelce vakit geçiririz.

Türkiyenn durumu sıkıntılı.

Anasayfada bakın en aşağıda onlarca sphere server var. Bunların hepsi bayramdan sonra maksimum 1 ay daha açık kalır. Ardından okullar açılınca patır patır dökülür.

www.inporylem.com sunucusu hybridden demiseden daha ünlü. FAce book sayfasını 4bin kişi beğenmiş. Youtube da videolarını binlerce kişi izliyor. Düşünün yani. Bunlar kaliteyi belirlemez ama kaliteye yardımcı olan şeylerdir.

Kolay gelsin.

Bana ulaşmak için pm atın. MSN adresimi veririm size.

Yazı uo-developer.com'da Randall adlı kişiye aittir.Başlamak isteyenler group1448393@groupsim.com ekleyebilir

• Açıkcası başlamak istiyorum.Hiç sphere deneyimim olmadı ama runuo yani age of shadows ve sonrası ek paketlerdeki props olayı artık oyun zevkimin içine ediyor.Saatlerce günlerce aylarca item kovalamak yerine aksiyon yapmak,daha basit ve etkileyici oyun mantığı beni şu an daha çok cezbediyor.Sphere hakkında bana biraz bilgi verebilir misin?Grup msni de ekledim bu arada.
  • Peki büyüler runuo gibi mi shpere gibi mi?
    Bütün skiller açık mı?
    Server kaç x?
    MF'de armor ignore var mı?
    At yoksa nasıl yapılır yahu?
    At yoksa animal tamer skilli gereksiz
  • geliyorum.
  • Bende gelebilirim gerekli yardımlaşma ve destek sağlanırsa.Fakat ben sadece rpg oyuncusuyum asla pvp yapmam ve sevmem Yani Bard,Define,Craft benim işim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BDSM -- 20 Aralık 2011; 4:35:10 >
  • Bir süredir(2 hafta) gerekli vakiti bulamıyorum.Oyuna bağlandıktan sonra bankada birazcık vakit geçirirseniz illa ki bro loncasının üyelerinden göreceksiniz.Loncaya katılmak istediğinizi söyleyin böylece aradığınız ortamıda tamamlamış olursunuz ^^
  • selamlar,

ilk günlerin tadını almak imkansız olsa da bunu tekrar yaşayarak görmem gerekiyor. 12 sene önce başlayan uo kariyerimi burada devam ettirmek istiyorum :) benimle birlikte başlayacak en az 3-4 arkadaşım daha var, manevi desteğinizi bekliyoruz.

bu arada bilgisayarımda bulunan mondain's legacy versiyonunu yükledim, IPY Patch'i de yaptım ama bağlanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elemenopi

selamlar,

ilk günlerin tadını almak imkansız olsa da bunu tekrar yaşayarak görmem gerekiyor. 12 sene önce başlayan uo kariyerimi burada devam ettirmek istiyorum :) benimle birlikte başlayacak en az 3-4 arkadaşım daha var, manevi desteğinizi bekliyoruz.

bu arada bilgisayarımda bulunan mondain's legacy versiyonunu yükledim, IPY Patch'i de yaptım ama bağlanamıyorum.

Güncelleme sürümü 7.0.20 yi geçsin.Son sürüm buydu galiba bazen 5.x.x.x de takılabiliyor uopatch ^^
  • bi yandan patch yapıyorum bi yandan da classic client'ı indiriyorum bakalım nolcak :)
  • başladık servera da hiçbi destek göremedik henüz :) ?
  • selamlar.. yahu bi türk toplaşması olduysa geleyim bende :)
  • Beyler bende varım. Msn adreslerimizi paylaşalım ki daha rahat irtibat kuralım :)
  • Aranızda birlik istiyorsanız.İletişim manasında grup adresimiz de vardı group1448393@groupsim.com fakat bro guildine girerseniz buna gerek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 13 Ocak 2012; 14:08:08 >
  • uo-developer'daki randall benim. Açıkçası alıntı olarak belirttiğin için çok teşekkür ederim.

İpy patch yapmanıza gerek yok. Bazen ipy patch vista ve w7 de sorun yaratabiliyor. Onun yerine uoheral.comdan uo classic clientı indirin. Direk 7x patch olarak inmiş oluyor. Daha kısa süreli olur. Ardından razor ile oyuna bağlanın.

İpy clientmış parchmiş. Yormayın o konuda kendinizi.

@Remulda

İpy aslında t2a. Yani hala oynanılan The second age server ile tıpa tıp aynısı. Fakat spheredan güzel yanları alınmış. Runuodan 3 5 sistem alınmış o kadar.

Mount olayının olmamasının sebebi lag olmasıymış. Öyle duyduk gördük :P

skill gain ortalamanın altında. 1 haftada bir charı kasarsınız.

Beni en çok sıkan yönü stat kasmaydı. Nefret ettirdi. Alışkın olmadığımdan sanırım.

Oyunda pk olma hevesi gütmeyin. Eğer asosyalseniz, 24 saat ipy de takılıcam diyorsanız bol bol para biriktirin. Oyun enflasyonu zaten yerlerde. 10 goldun bile değeri var. Pk olduğunuzda eğer ölürseniz bir playera karşı 30k paranız gidiyor.( Tam hesabı kill x 6 ydı sanırım. 7 kill varsa 7 x 6=42k paranız gidiyor. İntihar sebebi yani)

Bütün skiller açık sanırım ama kasmak mesele olduğundan hepsini kasan varmıdır bilmiyorum.

Sunucu 7x
    225 stat cap. Böyle demişlerdi bana.
    Mfde armor ingnore olayı varmı bilmiyorum. Sunucu geneli sw warlock yada fenc warlock.

Önerim dexer kasmayın. Warlock yada Pure Mage.

At olmamasına alıştım ben. Zaten yürüme hızı artırıldı birazcık. Yani ata yakın hızda koşuyoruz. (atın hızı 100 ise bizimki 70 falan yani)

Arada sırada pvp etkinlikleri oluyor. Youtube'dan izleyin. Tavsiye ederim.

Sunucuda krallık sistemine benzer sistem var. Her şehrin kralları var. ŞEhir savaşları gibi bir event oluyor.

Bro guildinin eski adı LoL'dü. Moonglow vatandaşıydı( şehirlere girdiğinizde citizen falan soruyor. Ona evet derseniz o şehrin vatandaşı olursunuz.) İşi iyice ilerletip magincia falan derken sosaria kralı olmuşlardı bizim türkler :P

İpy forumlarına girin. Yukarıdan live chat seçin. Sağ taraftaki kişilerden coolaple 'ı bulun. Genelde online oluyor. O size benim aklıma gelmeyen birşeyler varsa anlatır. Yardımcı olur.

Kolay gelsin hepinize. Ben ultimayı bıraktım. Jubilenizi bu serverda yaparsınız umarım.

• ben geldimde ilk defa runuo oynucam yardım edebilecek varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.