Şimdi Ara

İlyas Güneş - Selim Yüksel Fonksiyon yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikail ile gidecektim ama cidden 67+45=112 video çok uzun gibi geliyor. İlyas Güneş veya Selim Yüksel yeterli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınava kısıtlı bir süre kalmışken (5 ay) 30 saat fonksiyon izlemenin kimseye bir şey katacağını sanmıyorum. ilyas hoca veya selim hocadan izleyin ve 2 3 kaynaktan tarayın derim hocam. bu arada mikail hoca da efsanedir ama 30 saat olayı işi bozuyor

• Fonksiyon için dediğiniz gibi yapacağım Hocam. Türev İntegral Limit Parabol için Mikail hocadan gideceğim kalan sürede

• Hocam en önemli konulardan biri olan fonksiyon temelinin iyi atılması gerekmiyor mu? Daha önce hiç fonksiyon çalışmadım temelinde yok. Mikail hocadan ilerlemeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cube00

Hocam en önemli konulardan biri olan fonksiyon temelinin iyi atılması gerekmiyor mu? Daha önce hiç fonksiyon çalışmadım temelinde yok. Mikail hocadan ilerlemeyi düşünüyorum.
    Evet en önemli konu ama zaten 5 ay kalmış hocam 30 saat fonksiyon 40 saat türev 20 saat limit dinleyerek yetişmez. Realist olmak gerek. Maalesef bu sınava insanlar 9. sınıftan özel derslerle hazırlanıyorlar, 5 ayda her şeyi mükemmel bir şekilde öğrenebilecek olsak insanlar boşuna uğraşmaz. Tabii bu benim fikrim uymak zorunda değilsiniz
  • Günde 4 saat sadece matematik çalışmayi düşünüyordum aslında

• Tunç kurt tan izleyebilirsin İlyas güneş izlerken biraz eksik hissetmiştim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Mikail Hoca'nın 30 saatinin sizi bozacağını düşünmüyorum ben. x1 hızda mı izliyorsunuz?
    Öyle yapsanız bile bir haftadan kısa zamanda çok rahat biter. Ben fonksiyon temelim olmadıgı için ust duzey LTİ sorularında zorlanıyorum ve Mikail Hoca Plus ile calisacagim. Fonksiyonlar ve Polinomlar derslerini almayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam x1 de değil de x1. 5 veya x2 izliyorum genelde anlaşılıyor. Zaten şu an fonksiyon için 35. Dersteyim. Devam edeceğim gibi cidden sağlam sorular için sağlam temel şart. Mat 2 ye daha fazla yükleneceğim siz gibi Hocam

• karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    Hocam grafikleri ile vs yeterli oluyor mu acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.