Şimdi Ara

İllunumate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi illunumate.org kapandı ama yeni sitelerini buldumhttp://www.7december.org/
    ilk başta sadece bir QR kodu gibi gözüküyor sayfayı tamamını seçerseniz bir not çıkıyor mouse de sağa tıkladığınızda bir not çıkıyor ve yazan:
    are you ready for the challenge do not thınk you are know you are googleden çeviriye baktım anlamı:
    Eğer meydan okuma için hazır sen olduğunu biliyorsun olduğunu sanmıyorum

şimdi kelimleri yazıyorum:
    we are loading the new version companions be updated do not be analog in a digital world we save all of our ideas and will load after we die the biggest idea and dream is the peace peace all over the world (QR kodun üzerinde yazıyor çevirisi):
    Biz yeni sürümü yoldaşları fikirlerimizi tüm kaydetmek ve biz öldükten sonra en büyük fikir ve hayali tüm dünyada barış huzur yükleyecek bir dijital dünyada analog olmak istemiyorum güncellenecektir yüklüyorsunuz

Bu ne demek oluyor yardım edin

• Bu sitede ki adam bişeyler saçmalıyor ve ceviri le sayfaya baktığında bölüm 4 yazıp yanına üstteki sayfyı paylaşıyor 7december olanı bu adam kim böyle?
    http://twitter.com/hemisferland çeviri ile sayfayı incceleyin
    Proje Adı: Ölü İnsanlar Uyanıyor diğer adı ile Ölümsüzlük Serumu.
    Bu adamı bir süre izleyeceğim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.