Şimdi Ara

İlluminati hakkındaki sorularınız ve cevapları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
6
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: X3Teslaa

quote:

quote:

Merhaba

İlluminati hakkında sorusu olanları bekliyorum elimden geldigi kadar alıntılar kendi bilgilerim cart curt bazende bu konu hakkında bılgısı olan ornek @Mimar SAnan gibi kişileri bekliyorum istediginizi sorabilirsiniz ama biraz bilginiz varsa sorun

İlluminati nedir ? Derseniz

www.google.com.tr davet ediyorum :)))

İlluminati'nin Kabala'yla ne alakası var diyosun. Sonra da sorun cevapliyim diyosun

tmda benim arastırdıgım konuda belgesellerde hıc kabala dıye bısey duymadım hm bi bakim ben ozmn

sen biliyorsan soylesene ?

İlluminati diye debelendiğimiz şey masonluğun sadece bir parçasıdır. Tüm locaların tek kökeni vardır o da Tapınak Şövalyeleri.. Tapınakçılar Papa'dan Süleyman Tapınağını aldıktan sonra Hz Süleyman'ın toplatıp gömdüğü kabalistik büyü kitaplarına ulaştılar. Kabala tüm dünyanın dengesini tersine çevirecek bilimdir aslında büyü değil. Büyü de anlayamadığımız bilimdir sonuçta. Kabalistik ritüeller, farklı boyutlarla temaslar ve bunların sonrasında elde edilebilecek gücü gördüklerinde tamamen dinden uzaklaşıp Şeytan'a tapmaya başladılar. Müslümanlar Kudüs'ü tekrar aldığında ( Cennetin Krallığı filmini izlemeni öneririm ) Tapınakçıları idam ettiler. Kaçanlarda sırasıyla Kıbrıs, Avrupa ve Amerika da Mason Locaları kurarak kollara ayrıldılar ve İlluminati bunlardan sadece biri. Ayrıntısına girersekçok zaman alır. Araştır Tapınakçıları

tapınak sovalyelerini bu anlattıklarının bazılarını biliyorum ona kabala mı denıyormus hm iyi ogrendıgım iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

quote:

Merhaba

İlluminati hakkında sorusu olanları bekliyorum elimden geldigi kadar alıntılar kendi bilgilerim cart curt bazende bu konu hakkında bılgısı olan ornek @Mimar SAnan gibi kişileri bekliyorum istediginizi sorabilirsiniz ama biraz bilginiz varsa sorun

İlluminati'nin Kabala'yla ne alakası var diyosun. Sonra da sorun cevapliyim diyosun

kabale ne harbi usendim google yapmaya bende bilgili sayilirim ama hic duymadim

kabala süleymanın büyüsü masonlar ele geçirdi.çok güçlü bir büyü. o alakası yok diyen masonlar hakkında hiç birşey bilmiyor.masonların amacı şeytana hizmet etmek okadar güç nerden geliyor sanıyorsunuz.şöylede bieşy var peygamberin büyüsünü şeytana hizmette nasıl kullanıyoralr derseniz orasını hala çözemedim ben.büyüyü bir demon koymuş olabilir deniliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

tmda benim arastırdıgım konuda belgesellerde hıc kabala dıye bısey duymadım hm bi bakim ben ozmn

sen biliyorsan soylesene ?

İlluminati diye debelendiğimiz şey masonluğun sadece bir parçasıdır. Tüm locaların tek kökeni vardır o da Tapınak Şövalyeleri.. Tapınakçılar Papa'dan Süleyman Tapınağını aldıktan sonra Hz Süleyman'ın toplatıp gömdüğü kabalistik büyü kitaplarına ulaştılar. Kabala tüm dünyanın dengesini tersine çevirecek bilimdir aslında büyü değil. Büyü de anlayamadığımız bilimdir sonuçta. Kabalistik ritüeller, farklı boyutlarla temaslar ve bunların sonrasında elde edilebilecek gücü gördüklerinde tamamen dinden uzaklaşıp Şeytan'a tapmaya başladılar. Müslümanlar Kudüs'ü tekrar aldığında ( Cennetin Krallığı filmini izlemeni öneririm ) Tapınakçıları idam ettiler. Kaçanlarda sırasıyla Kıbrıs, Avrupa ve Amerika da Mason Locaları kurarak kollara ayrıldılar ve İlluminati bunlardan sadece biri. Ayrıntısına girersekçok zaman alır. Araştır Tapınakçıları

tapınak sovalyelerini bu anlattıklarının bazılarını biliyorum ona kabala mı denıyormus hm iyi ogrendıgım iyi

Amerika'nın bulunuş hikayesine kadar uzar gider bu mevzu. Amerika'nın keşfi masum arayışlardan değil, Tapınakçı'ların kaçışlarından dolayı oldu. Tapınakçılar 1099 yılından beri, İlluminati 1776'den beri var. İsim ve kıyafet değişikliği yani kılıçları bırakıp takım elbise giymiş hallerine İlluminati diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

quote:

quote:

Merhaba

kabala süleymanın büyüsü masonlar ele geçirdi.çok güçlü bir büyü. o alakası yok diyen masonlar hakkında hiç birşey bilmiyor.masonların amacı şeytana hizmet etmek okadar güç nerden geliyor sanıyorsunuz.şöylede bieşy var peygamberin büyüsünü şeytana hizmette nasıl kullanıyoralr derseniz orasını hala çözemedim ben.büyüyü bir demon koymuş olabilir deniliyor

hm degişik araştırmam lazım bunu anlasıldı yeni görev geldi bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tablon

Türkiye'de bu sisteme karşı çıkanlar? sanatçı şarkıcı brokrat vs...

onlar yok bi erbakan karsı cıkmıstır onuda indirdiler zaten koltugundan bizim blogcular cıkıyor karsı :D

Erbakan'ın Bilderberg toplantılarına gittiğine dair bir kanıt vardı ama nerede duymuştum,hatırlayamadım.Bi bilgin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amphitritel -- 4 Temmuz 2012; 19:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

illuminati amerika mıdır, amerika illuminati midir?

Aynen öyledir.

Edit : Yanına İsrail'i de Ekle Tabi (:

Su mesajdan birsey bilmedigin anlasiliyor...

Madem o kadar iyi biliyorsun, aksini anlatirmisin bizde bilinçlenmis olalim ?

Ben sana illuminatiyi aciklamayacagim cunku bu insanlarin `ust tabaka` gizli orgute verdikleri isim...dogrudur degildir orasi ayri da, bu adamlar ne amerika ne israildir. Bu adamlar kendileridir, amerika da israil de onlarin kullandiklari araclardir. hukumetler kendileridir, para kendileridir, dunyanin cogu elleri altindadir. yani `amerikanin oyunlari abi bunlar` eskide kaldi. gerisi sen arastir, saatlerce surecek dokumanlar var, burdan yazmam imkansiz...

Eee birader sen bana simdi dedinki hicbise bilmedigin anlasiliyor ? Benim yazdigimdan farkli ne dedin acaba merak ettim ?

Demissinki Abd ve İsrail onlarin kullandiklari araclardir ? Ben farkli biseymi dedim ? Senin dedigin zaten benim dedigime geliyor. Yazdiklarin herkesin bildigi seyler zaten, oyle farkli yada arastirilmis ne vardi mesajinda ? Sadece muhalefet olmak icin yorum yapmaz isek sevinirim.

"amerikanin oyunlari abi bunlar" bu sozunun konu ile alakasi ne ? Boyle birsey dedigimi nerde gordun ?

Guzel kardesim kusura bakmada ben bilinclenelim diye yaz demistim, birsey bilmedigin yada sadece muhalefet olmak icin yazdigin ortada. Konu icindeki yazilarimin hepsini oku oyle gel konusalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sorum şu aşşağıdaki resimde anlatılmak istenen nedir
     İlluminati hakkındaki  sorularınız ve cevapları
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

hm degişik araştırmam lazım bunu anlasıldı yeni görev geldi bana

ritüelleri açıklamıyorlar boşuna arama nette sadece aptal pagan ritüelleri var gnoxiste bi kaç bişey görürsün ama ordakilerde saçmalık tanrının 72 adı diye yazmış isimlerin hepsi 72 büyük şeytana ayit yani ordaki şeylere kapılıp yahudi falan olma insanın aklını çelmeyi çok iyibliyorlar

• Kennedy suikastini tam aciklarmisiniz illuminatiylemi ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tablon

Türkiye'de bu sisteme karşı çıkanlar? sanatçı şarkıcı brokrat vs...

onlar yok bi erbakan karsı cıkmıstır onuda indirdiler zaten koltugundan bizim blogcular cıkıyor karsı :D

Erbakan'ın Bilderberg toplantılarına gittiğine dair bir kanıt vardı ama nerede duymuştum,hatırlayamadım.Bi bilgin var mı ?

bildirberg toplantısına gittigine dair bir kanıt vardı demıssın ama ben biraz arastırma yapınca erdogan gıttıgını ama erbakan gıttıgını bulamadım

Bide su aklıma geldi yazıyım dedim siyaset yapmak istemiyorum ama erbakan varken refah partisi amblemi baskaydı erdogan gelınce ampul oldu = illuminati=aydınlanmıslar hmm degisik

• Neden bu örgüt bu kadar abartılıyor ki daha tek bir iz bile yokken.Bana yok x sanatçısının klibinde tek göz yapıyor yok üçgen yapıyor deme elle tutulur gözle görülür bu örgüte ait bir kanıt istiyorum geçen tv de bunla ilgili bir program vardı orda bile 'İddaa' deniyordu
  • Nur cemaati vs mason cemaati kim kazanır ?
  • birileri demiş michael sikkofield mi kaynagın falan .o adam gayet güzel yazıyor.herkesi bilinçlendirmek için araştırıyor ve bulduklarını koyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powereng

quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Nur cemaati vs mason cemaati kim kazanır ?

belki biri alttan altan digerine hizmet ediyor, farkli safta olduklarindan kim emin olabilir ?

Eet buda bir yaklaşım tabii ki :)
    O zaman ilişkisini kanıtlayacak bir şeyler lazım. En azından mantığa uygun teoriler. Masonlar neden müslüman bir tarikat kursun. Kurdukları bu tarikat ile neler elde edebilir. Vb....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Neden bu örgüt bu kadar abartılıyor ki daha tek bir iz bile yokken.Bana yok x sanatçısının klibinde tek göz yapıyor yok üçgen yapıyor deme elle tutulur gözle görülür bu örgüte ait bir kanıt istiyorum geçen tv de bunla ilgili bir program vardı orda bile 'İddaa' deniyordu

aga ben seni sikkoyu okumaya arrivals izlemeye monarch projesini izlemeye belgesellleri anlıyak subliminal mesaj neymıs ögrenmeye çay içmeye davet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree27

sorum şu aşşağıdaki resimde anlatılmak istenen nedir
     İlluminati hakkındaki  sorularınız ve cevapları

tek göz deccal bu kadar en sondakı resime koptum :D Bak kur-an kerimden alıntı yapılarak anlatılan cok guzel belgeseller var izle istersen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

Demek istediğim şuydu; illuminati mi amerika'ya hizmet eder yoksa amerika illuminatiye mi?

abdnin kurcuları masondur sadece bikaç başkanı değildi öldürdüler zaten.masonlar sadece şeytana hizmet eder.

rockfeller ve rotschild aileleridir 33.masonluktur en üst seviye kennedy bunlara karşı koymak istedi fakat suikaste uğradı.

değildir.dinden kurtulmuş ve belli bir dereceye gelmiş herkes 33.dereceye gelebilir bi grub hariç. ırak gibi aşırı dinci müslüman ülkelerinde masonluğa girmen için başka bir locada 33çderecede olman gerekir.rockfellerin 33.dereceyle alakası yok adam yola gelsin diye cinleri kullandıalr babası gibi gösterdiler.rotschildde bankacılık yapan yahudi mason bir aile sadece locaya hizmet ediyor 33.dereceyle bi alakası yok

farkındaysan yazdıgım seyde kurucu olarak geçmektedir yazar biraz araştırma yaparsan anlarsın bn ztn onların 33 masonlukla bir alakası var demedim !

not:33 masonluk en üst derecedir hiç michael sikkofield okumadın mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=tt62_vwuQT8
    o aptal herifin makaleleriyle bana gelme bunlarla gel.kimdir nedir bilmediğin adamlarla değil müslüman tarihçilerle gel bana.bak çocuk o dediklerinin hepsini izledik ve daha fazlasını izledim.

senin o aptal dedigin adam sizin gibileri cok guzel anlatıyor merak etme.Bu adamı bi oku sonra gel bana sallamasyon şeylerle gelme sadece 2saatlık bır vıdeo bılgınle gelıyorsun burda hava atıyorsun biz bunun için ne kadar emek öldürdük haberin varmı monarch projesi nedir bilirmisin onuda sorim

sen bnm sordugum sorularada bı cevap ver istersen

sallamasyon mu sikkofield dediğin tarihçimi sanıyorsun netten bulduklarını derleyip yazıyor. zaten gidicisin bi halttan haberin yok git kitap al oku diycem okusan ne yazar .güle güle

ben tarihçimi dedim sen su ana kadar anlattıklarının 2 saatlık bır vıdeodan ıbaret oldugunu anlattım sadece bır vıdeoyla kalmıssın sonra gelmıs konusuyorsun hadı bı uza gorek sadece bir konu uzerinden gitmiyceksin yok kım kurmus fılan uzerınden gıdıp hıkaye yazıyorsun farkettın mı ?

geçmişi bilen geleceği bilir.ban yiyeceksin çabuk yaz

monarch projesi sana geleceği sunmaz.atatürkün gizli vasiyeti sunar 2012 planları sunar ki hiçbirşey olmayacak.2saatlik videoalra kalmadım ben spabil herif.2tane kitap bitirdim şimdi kendim sitelerden farklı farklı derliyorum.senin bi halt bildiğin yok kendin izlemişsin bana atar yapıyorsun ban yiyeceksin zaten senin gibilerin geldiği gibi gitmesi çok güzel.edebinle duraydın iyiydi

KASAYI YAN YATIRIN PROBLEM ÇÖZÜLÜR

• bu kadar gizili bi örgütse 15 yaşındaki asosyal sivilceli ergenin niye ağzında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Kennedy suikastini tam aciklarmisiniz illuminatiylemi ilgili

Dostum ne ile ilgili oldugunu kimse tam bilemez lakin soyle bir durum var ben anlatayim sen dusun kendin yorumla (:

Abd parasini Federal Reserve Bank basar. Buranin sahibi ise Rotschild ailesidir. Yani Abd her para istediginde bu bu aile para basar ama soyle birsey var para basilir ama Abd bu aileye aldigi miktar kadar borclanir. Sonrada butun Abd halkina bu borclar yansir ve butun halk calisarak bu aileye olan borclarini oderler. Tabi borc hic bitmez orasi ayri :)

Bu durumdan rahatsiz olan 2 Abd baskani vardir ve bu sistemi degismek Abd'nin kendi parasini basmasi gerektigini, basabilecek gucu oldugunu soyleyerek bu sistemi istemezler. JFK ve Abraham Lincoln'dur.

Lincoln bu isi dillendirmeye basladiginda oldurulur.
    JFK ise daha somut adimlar atar hatta Abd'yi durumdanda kurtarir hale getirmistir,sistemi degismistir, fakat oda oldurulur. Olumunden 7 ay sonrada degistirdigi sistem tekrar eski halini almistir. Durum suan hala devam etmektedir para basma yetkisi hala FRB'a aittir.

Simdi Burdan sonra herkesin yorumu kendine. Ogrenmis oldun sence neyle ilgilidir ? :)

(Bilgilerim pek taze degil yanlis hatirladiklarim olmus olabilir, duzeltilebilir.)
    Saygilar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler her zaman daha büyüğü vardır uğraşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.