Şimdi Ara

İlluminati Elmas'ı ve Mevlâna ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

@RiverStyx

Sen kendi yorumlarınla çelişiyorsun ki :) Bana gerçekleri nasıl anlatacaksın , şayet bana anlatmadın.Ben cahilim ve marjinalim. O zaman bu kadar çok şey biliyorsan Fatih Altay'lının programına çık , ''geçenlerde olduğu gibi 33.Derece mason bir çok şeyi anlattı'' Sende çıkıp o tezleri çürüt.Bizde seni izleyelim :) Canım ülkemde ne çok şey bilen varmış ya

Masonluk ayrı illimunati apayrı bir şey.Bu ikisini aynı kefeye koyanlar var hala.Dostum bak gerçekten öğrenmek istiyorsan bir şeyleri şu egonu bir kenara bırakta adam gibi araştır illimunati nedir , neye tapar, amaçları nedir , simgeleri hangi tarihten gelir v.s

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Mevlana dediğin adam zaten sapığın önde gideni değil miydi?
    Gerçi böyle bir soru sormak saçma olur çünkü nereden bileceksiniz ki?
    Ömrünüzde kaç sayfa kitap okudunuz.

Bir de hazreti yazmış.
    Şu hazreti kelimesinin olur olmaz insanların adının önüne koyduğunuz için hiçbir peygamber için o kelimeyi kullanmıyorum. Zaten Türklerden başka Hz. ön ekini kullanan bir toplum yok.

Söylediğini biraz aç saçmalamışsın neye dayanarak böyle bi şey çıkardın... Mevlananın kitapları halen çeviri yapıp okunuyor yabancılar bile daha iyi tanıyor Mevlanayı bizden ..

• @Lucifer Roses

-Hocam 47 Sayfalık konuyu baştan sona okuyup bu yorumu tekrar yazarsanız sevinirim.Aksi halde size daha fazla cevap yazmayacağım.
    -Ayrıca ; -Tekrar Dan Brown'a dönecek olursak , bu illuminatı ve masoneria'yı hayatı boyunca irdeleyen bir yazar.Kayıp Sembol'de de bu sefer ilk başlarda yaşanan Masonluk ritüelleri yine tamamiyle gerçek.Birkaç ay önce aynı şekilde masonluğa kabul edilme TEKE TEK'te Altaylının proramında 33.Derece bir mason tarafından gösterildi.Çeşitli sembollerinin ve selamlaşmalarının olduğu kendi aralarında bir diyaloğun olduğu herkesçe biliniyor.Buna rağmen kimse çıkıpta masonlar katil demiyor televizyonda.Forumların ve internetin merak kaynağı olmuş durumda bu olaylar.Bu arada böyle uzun yorumlar yazmak beni yordu - acıktım , neyse sonuçta belli bir gizlilik söz konusu fakat bunu forumlardan iftira atarak kabul ettiremeyiz. Biraz siyasi görüş gibi oldu bu tartışma.

Mason + İlluminati iyi diyenler - Mason + İlluminati kötü diyenler.

Ayrıca bu masonluk hakkında bir çok ünlü isim geçmekte
    -OSMANLI PADİŞAHLARI
    -FETHULLAH GÜLEN (BAHAİ DİNİ MENSUBU OLDUĞUDA SÖYLENMEKTE ) (ßence Bahai dinini hiç araştırmayın)
    -ATATÜRK...

Birçok şahıs var bu Masonluk olayında.Türkiyede de Hür Masonlar derneği mevcuttur.Eğer sizlerin dediği gibi terorist bir örgüt olsa neden dünyada her bölgede ki Dernekleri kapatılmıyor ? Lütfen demeyin yine çok güçlü ve tehlikeli olduklarından dolayı vs vs...

• MASONLUK ILE ILLIMUNATI ÇOK FARLI ŞEYLERDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

MASONLUK ILE ILLIMUNATI ÇOK FARLI ŞEYLERDİR.

evet. bunu kimse inkar etmiyor ki zaten

Hatta Mason simgesi olan : PİRAMİT & GÖZ'Ü İLLİMUNATİ'YE YÜKLEYENLER VAR HALA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

MASONLUK ILE ILLIMUNATI ÇOK FARLI ŞEYLERDİR.

evet. bunu kimse inkar etmiyor ki zaten

Hatta Mason simgesi olan : PİRAMİT & GÖZ'Ü İLLİMUNATİ'YE YÜKLEYENLER VAR HALA...

bu piramit ve göz olayı nedir açıklar mısın?
  • ulan bildiğin dan brown'ın angel&demons filminden alıntı bi sahne illuminatiyle nalakası var bu konuların çocuklar üzerindeki etkisi hakkaten iyi değil
  • marjinal denen şahıs.

ya kötü niyetli bir insansın.

yada (bence böyle) bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu yetmiyormuş gibi, başkalarını da kendi üstünkörü bildiklerine inandırmaya çalışan cahilin tekisin.
  • http://michaelsikkofield.blogspot.com/

BAŞTAN sona oku. üç beş birşey öğren. sonra da sus.
  • quote:

bu piramit ve göz olayı nedir açıklar mısın?

Hemen başlıyayım.Kısa kısa
    -Masonların değişmez sembolleridir.
    -Bu Sembol tarihi olarak İ.Ö Mısır ve Hz.Süleyman'ın dönemine dayanır.
    -Çeşitli rivayetler vardır göz hakkında (Örn:Senin dediğin:Deccal olayı) Bir başka değişiğiyse , Hz.Süleyman'ın mühürü olması gibi.
    -Ayrıca Mısır Tanrıçası İSSİS'di sanırım , ona bağlı olarak dul kadın olayı.Kutsal sayılması vs.
    -Yine ; Mısır dönemine dayanan Masonluğun başlamadan önce duvar sanatçılığı imzası altında toplanmasıyla oluşan sembol (ki bunlar masonluktan önce belli bir felsefik sözle kendilerini ve sembolü belirtmiştir)
    -Çeşitli teoriler hala dönmektedir.Yine yukarıda yazdığın Gibi deccal'ın gözü veya Mısır firavunları (adları aklımda değil )'nın mezarlarında bulunan sembol oluşu

Son olarakta sembolün boş bir sembol olmadığı.Fakat illuminati ile hiçbir bağının olmayışıyla noktayı koyuyorum.

Hala adam gibi bir sonuç elde edilememiştir.Eğer biraz daha işaretleri karıştıracak olursak ne yazıkki Paganlarda işe girmiş olacak

Ayrıca geç yorum yazdığım için özür dilerim , yemek yiyordum.
    Yine gidiyorum yemeğe

• jackass detected.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

Demin aynaya baktım ve yüzümde 2 göz olduğunu gördüm. Sizce bu İlluminati'nin göz sembolü olabilir mi?

1 saattir gülüyorum

• @TheMarjinaLs

Hocam şimdi illimunatide adamlar güçlerini bu kabala denen bi kitap varya ondan alıyorlar.Çünkü kabalada evrenin yaradılışı ve bir çok fizik kurallarıyla ilgili önemli bilgiler varmış hatta bu kitabı ele geçirmek için haçlı seferleri bile yapılmıştır.Abd kurulduğu tarih 1776 yani ilk masonik devlet kurulmuştur.Hatta george washington abimiz yüksek dereceli bir masondur.Zaten abd parasında masonik simgeleri görebilirsin.İllimunatinin asıl hizmet ettiği şey şeytandır zaten bir çok satanist figür,şekil,simge gibi şeylerle bunu gösteriyor adamlar.Adamların amacı deccalın yer yüzüne inmesi için en uygun ortamı ve enerjiyi oluşturmak ,tek bir devlet kurmaktır.
    Ayrıca bones and skulls diye gizli bir satanist örgüt vardır bu örgütün resmi;
     İlluminati Elmas'ı ve Mevlâna !

Saatin solundaki kim bak bush dimi evet evet o.Neyse daha fazla bilgiyi araştırarak bulabilirsiniz. Aydınlık üzerinde olsun , şaka lan şaka :D

Edit:

Göz olayına gelecek olursak o göz mısır kültüründe güneş tanrısı olan horusun gözüdür.Güneş yani ateş onlar için önemli bir yer tutar.Aydınlanmaya gitmek gibi bir şey sanırım.Deccali simgeler o tek gözde.Zaten Kuran-ı kerimde deccalin bir gözü kör olarak geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 6 Mayıs 2011; 23:35:50 >

• o 47 sayfalık konuda bende varım ancak sen resmen dan browndan alıntı yapıyorsun orada illumunati başka gerçekte başka .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Bir de hazreti yazmış.
    Şu hazreti kelimesinin olur olmaz insanların adının önüne koyduğunuz için hiçbir peygamber için o kelimeyi kullanmıyorum. Zaten Türklerden başka Hz. ön ekini kullanan bir toplum yok.

sen ne diyon?

ödlükten sonra beni küçük süprizler ile mutlu edin diyor

+ dünyanın bile hürmet le andığı yani hiç islam ile alakası olmayan milyonlarca insanın , bir insana sapık diyor

acaba arkadaş kendisi nası bişi diye sormadan edemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

quote:

Bir de hazreti yazmış.

sen ne diyon?

ödlükten sonra beni küçük süprizler ile mutlu edin diyor

+ dünyanın bile hürmet le andığı yani hiç islam ile alakası olmayan milyonlarca insanın , bir insana sapık diyor

acaba arkadaş kendisi nası bişi diye sormadan edemiyoruz.

İçine ismail nacar kacmis ondan sapik diyor.

• quote:

@TheMarjinaLs

Hocam şimdi illimunatide adamlar güçlerini bu kabala denen bi kitap varya ondan alıyorlar.Çünkü kabalada evrenin yaradılışı ve bir çok fizik kurallarıyla ilgili önemli bilgiler varmış hatta bu kitabı ele geçirmek için haçlı seferleri bile yapılmıştır.Abd kurulduğu tarih 1776 yani ilk masonik devlet kurulmuştur.Hatta george washington abimiz yüksek dereceli bir masondur.Zaten abd parasında masonik simgeleri görebilirsin.İllimunatinin asıl hizmet ettiği şey şeytandır zaten bir çok satanist figür,şekil,simge gibi şeylerle bunu gösteriyor adamlar.Adamların amacı deccalın yer yüzüne inmesi için en uygun ortamı ve enerjiyi oluşturmak ,tek bir devlet kurmaktır.
    Ayrıca bones and skulls diye gizli bir satanist örgüt vardır bu örgütün resmi;
     İlluminati Elmas'ı ve Mevlâna !

Saatin solundaki kim bak bush dimi evet evet o.Neyse daha fazla bilgiyi araştırarak bulabilirsiniz. Aydınlık üzerinde olsun , şaka lan şaka :D

Edit:

Göz olayına gelecek olursak o göz mısır kültüründe güneş tanrısı olan horusun gözüdür.Güneş yani ateş onlar için önemli bir yer tutar.Aydınlanmaya gitmek gibi bir şey sanırım.Deccali simgeler o tek gözde.Zaten Kuran-ı kerimde deccalin bir gözü kör olarak geçer.

şu blogdan başka kaynağınız yok mu?

• Her yerden illuminati çıktı arkadas
  • quote:

quote:

şu blogdan başka kaynağınız yok mu?

http://www.facebook.com/Desifre.Deciphering
    http://www.uyandirmaprojesi.com/
    Gelenler belgeseli,Mıısır kültürünü araştırırsan benzer yönler zaten iyi olur.

Ayrıca hangi blog ?

Burası mı =http://illuminativepop.blogspot.com ?

Edit :

Bunlarda işe yarar ;

http://dusunmezamani.blogcu.com
    http://not-for-sheeples.blogcu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 7 Mayıs 2011; 0:48:34 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.