Şimdi Ara

illuminati? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
12.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle sacmaliklara inanmayin biride Eminem falan demis. Eminem ilk albumlerindede seytana tapmadigini soyliyordu. Bos bos seylere inaniyorsunuz yok illimunatiymis yok seytana tapmakmis.

Eminemin son yaptigi recovery albumunu ve not afraid sarkisini illuminati ye karsi gelmek olarak falan goren insanlarda var youtubeda videolarida mevcut hatta karsi geldigi icin Eminemin olucegini soyleyenler var sacmaliktan baska bir sey degil bu sacmaliklara inananlarada sadece guluyorum

Adamlar heryerden birseyler alip illuminati oydu buydu diye birlestiriyorlar sizde yiyorsunuz heryerden birseyler alarak sabri videosu yapsan izleyen ronaldinho oynuyor sanir. Kisaca tamamen sacmalik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 26 Şubat 2011; 4:21:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

aga direk immortal technique koysalardı bari onyx falan sallıyolar zaten illumunatiye.

Ayrıca eski em gelcekse tapsın neye taparsa anasını satim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyoItachi -- 26 Şubat 2011; 4:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganja34

quote:

aga direk immortal technique koysalardı bari onyx falan sallıyolar zaten illumunatiye.

Ayrıca eski em gelcekse tapsın neye taparsa anasını satim :D

immortal tech. konusunda sana katılıyorum. cause of death şarkısından;

You think illuminati is just a fuckin' conspiracy theory? (illuminati'nin .... bir komplo teorisi olduğunu mu düşünüyorsun?)

• rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

illuminati ye göre toplumu kontrol etmenin yolu medyayı kontrol etmekten geçer. bu sebeple popüler ünlüleri seçip halkı etkilemek istiyorlar. nasıl bir dünya istedikleri meçhul. "rain man" kelimesini araştırın, bir çok ünlü bu şarkılarında rain man'dan bahseder. (rihanna, eminem, jay z, lady gaga) adını hatırlayamadığım bir çok ünlü. "new world order" (yeni dünya düzeni) eminim bu kelimeye de yabancı şarkılardan kulağınız aşinadır. bu kadar şarkıcının şarkılarında rain man'dan bahsetmesinin tesadüf olduğunu sanmıyorum.

ekleme: eminem ilk patladığı dönemlerde illuminati yi destekliyordu. evlendikten sonra değişti ve illuminati karşıtı oldu.

adamların istediği yeni seküler dünya düzeni işte, dünyadan dini imanı silmek. rabbim büyük.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati
    Keşke amaçlarından sapmadan başarıya ulaşsalar,sonuna kadar desteklerim.

sen ne diyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

illuminati ye göre toplumu kontrol etmenin yolu medyayı kontrol etmekten geçer. bu sebeple popüler ünlüleri seçip halkı etkilemek istiyorlar. nasıl bir dünya istedikleri meçhul. "rain man" kelimesini araştırın, bir çok ünlü bu şarkılarında rain man'dan bahseder. (rihanna, eminem, jay z, lady gaga) adını hatırlayamadığım bir çok ünlü. "new world order" (yeni dünya düzeni) eminim bu kelimeye de yabancı şarkılardan kulağınız aşinadır. bu kadar şarkıcının şarkılarında rain man'dan bahsetmesinin tesadüf olduğunu sanmıyorum.

ekleme: eminem ilk patladığı dönemlerde illuminati yi destekliyordu. evlendikten sonra değişti ve illuminati karşıtı oldu.

adamların istediği yeni seküler dünya düzeni işte, dünyadan dini imanı silmek. rabbim büyük.

özenti

• Los Illuminados'u diyorsun sen.
     illuminati?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 26 Şubat 2011; 12:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemeinat98

İlluminati (yazar Texe Marrs) okumanı tavsiye ederim eğer bu konulara meraklıysan..

Eğer internetten Türkçe bir araştırma yapmak istiyorsan da

http://www.sionvadisi.net/ sitesine ziyaret edebilirsin

İlluminati dedikleri şey 12 kişilik bir grup tarafından yönetilir, binlerce kişi özellikle de üst düzeyde kişiler bu gruba üyedir..İnandıkları şey bir şeytan..Adını tam hatırlamıyorum Luciferdi galiba.Hatta eski Amerikan başkanı Bush illuminatinin bir üyesi diye biliyorum..

Örneğin 1 doların sırlarını yazıvereyim.(alıntıdır)

--1 dolar'ın ön yüzünde yazan "FEDERAL RESERVE NOTE" yazısı,federal rezerv'in senedi anlıma gelmektedir.Yani ,altın veya gümüş olarak karşılığı olmayan "sanal kağıt" anlamına gelir.

--1 dolar'ın arka yüzünde yazan "IN GOD WE TRUST" yazısı,güvendikleri tanrının para olduğu anlamına gelir.

--1 doların arkasında,12 katlı piramit ve bir de göz vardır.12 kat Yakup'un 12 oğlunu yani 12 İsrail boyunu ,piramit'in tepesinde ki ışıklı göz ise "Her şeyi gören göz" yani Yehova anlamına gelmektedir.Bu 12 oğul ve Yakup'u temsil eder.13, Kabalistik ebcet hesabına göre de, sevginin birliği,İsrail'İn birliği anlamına gelmektedir.Ancak 12 katlı piramit ile göz arası açıktır.Bunun anlamı da,hedefledikleri "Tek Dünya Devleti"ni kuramadıklarından kaynaklanır.
    Ayrıca piramit'in üst kısmında yazan "ANNUIT COEPTIS" yazısını görmekteyiz.Bu yazı,başladığın işi bitirmek anlamına gelmektedir.Bu da gene Tevrat kaynaklıdır."Kudüs'ten başlayan yılan,zaferle zincirini tamamlayıp yine Kudüs'e dönecektir."
    Piramidin alt kısmında yazan "NOVIS ORDO SECLORUM" yazısını görmekteyiz.Bu da,çağların yeni düzeni,yeni dünya düzeni ve tek dünya devleti anlamına gelmektedir.

--Piramidin altında ki rakamlar (MDCCLXXVI) 1776 tarihini gösterir.Bu tarih de Illüminati 'nin kuruluş tarihidir.İlluminati "Aydınlanmışlar" anlamındadır ve Efendiler denilen süper zenginlerin yönettiği bir dünya komplosudur. 1772 yılında Wilhelm-Bader Kongresinde, masonlar İlluminati ile birleştiklerinden,bu tarih masonlar için de önemlidir.

--Kartal'ın ağzında ki "E PLURIBUS UNUM" yazısı da,birçokları arasında bir tane demektir ki,Tevrat'ta kullanılan seçilmişlik,tanrıoğlu ayrıcılığının simgelenmesidir. Kartalın gövdesinde ki 7 dikey çizgi, "Kutsal Şamdanı" ve 7 kiliseyi (Efes, İzmir,Bergama,Akhisar,Salihli, Alaşehir ve Pamukkale) simgeler.

Daha birçok şey var ..

Liseli yardın beni

• takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

İlluminati (yazar Texe Marrs) okumanı tavsiye ederim eğer bu konulara meraklıysan..

İlluminati dedikleri şey 12 kişilik bir grup tarafından yönetilir, binlerce kişi özellikle de üst düzeyde kişiler bu gruba üyedir..İnandıkları şey bir şeytan..Adını tam hatırlamıyorum Luciferdi galiba.Hatta eski Amerikan başkanı Bush illuminatinin bir üyesi diye biliyorum..

--1 dolar'ın ön yüzünde yazan "FEDERAL RESERVE NOTE" yazısı,federal rezerv'in senedi anlıma gelmektedir.Yani ,altın veya gümüş olarak karşılığı olmayan "sanal kağıt" anlamına gelir.

--1 dolar'ın arka yüzünde yazan "IN GOD WE TRUST" yazısı,güvendikleri tanrının para olduğu anlamına gelir.

--1 doların arkasında,12 katlı piramit ve bir de göz vardır.12 kat Yakup'un 12 oğlunu yani 12 İsrail boyunu ,piramit'in tepesinde ki ışıklı göz ise "Her şeyi gören göz" yani Yehova anlamına gelmektedir.Bu 12 oğul ve Yakup'u temsil eder.13, Kabalistik ebcet hesabına göre de, sevginin birliği,İsrail'İn birliği anlamına gelmektedir.Ancak 12 katlı piramit ile göz arası açıktır.Bunun anlamı da,hedefledikleri "Tek Dünya Devleti"ni kuramadıklarından kaynaklanır.
    Ayrıca piramit'in üst kısmında yazan "ANNUIT COEPTIS" yazısını görmekteyiz.Bu yazı,başladığın işi bitirmek anlamına gelmektedir.Bu da gene Tevrat kaynaklıdır."Kudüs'ten başlayan yılan,zaferle zincirini tamamlayıp yine Kudüs'e dönecektir."
    Piramidin alt kısmında yazan "NOVIS ORDO SECLORUM" yazısını görmekteyiz.Bu da,çağların yeni düzeni,yeni dünya düzeni ve tek dünya devleti anlamına gelmektedir.

--Piramidin altında ki rakamlar (MDCCLXXVI) 1776 tarihini gösterir.Bu tarih de Illüminati 'nin kuruluş tarihidir.İlluminati "Aydınlanmışlar" anlamındadır ve Efendiler denilen süper zenginlerin yönettiği bir dünya komplosudur. 1772 yılında Wilhelm-Bader Kongresinde, masonlar İlluminati ile birleştiklerinden,bu tarih masonlar için de önemlidir.

--Kartal'ın ağzında ki "E PLURIBUS UNUM" yazısı da,birçokları arasında bir tane demektir ki,Tevrat'ta kullanılan seçilmişlik,tanrıoğlu ayrıcılığının simgelenmesidir. Kartalın gövdesinde ki 7 dikey çizgi, "Kutsal Şamdanı" ve 7 kiliseyi (Efes, İzmir,Bergama,Akhisar,Salihli, Alaşehir ve Pamukkale) simgeler.

Daha birçok şey var ..

Liseli yardın beni

Abisi, başkasına karşı ukalalık yapman seni büyültmez tamam .. ? Çok bilmişlik taslama ... Görünen realitede değil, ideolojik anlamını yazdım .. Tabi her seviyede kişi bunu anlayamaz .

Kapish???

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

quote:

quote:

sen ne diyorsun ?

Dediğim gayet açık,sorun sende.

@turk_mixed
    Özentilikle ne alakası var,Galileo Galilei amaçları doğrultusunda gitmelerini desteklemem özentlikse senin mantığın nerede liseli?

• ''aynı zamanda 21. yüzyılda dünyayı gizli birşekilde yöneten bir örgüt oldugu düşünülüyor.''
    kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

dünyayı yöneten örgüt ve bu örgüt müslüman değil her neyse orası beni ilgilendirmez, daha önceki amaçları dünyayı tek bir devlet yöneticeğini planlayan bir örgüt ve amaçları insanları köle yapmak, bu bilgilerse yasal olarak belli biri söylemiş değildir, hayla günümüzde illuminati var ve dünyayı yönetiyor eski hedeflerinden kopmuş olabilirler ama dünya ellerinde istediklerini istediği gibi öldürüyorlar istediklerini susturuyorlar
    videolardada bazıları arkasında duruyor bazıları falanda kendimi istiyorum falan diyor

J.R.R Tolkien sende bu örgüte destek verceğini söylüyorsun gerçekde o vikipedide okunduğu gibi değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Daha birçok şey var ..

Liseli yardın beni

Abisi, başkasına karşı ukalalık yapman seni büyültmez tamam .. ? Çok bilmişlik taslama ... Görünen realitede değil, ideolojik anlamını yazdım .. Tabi her seviyede kişi bunu anlayamaz .

Kapish???

Kapish değil o, capiche, capiche...

• hepsinin temeli yahudilere hizmet ve yahudilerden geçer, illuminati, siyonizm, masonluk, içlerinde ayrılmışlardır ancak hepsi aynı dine aynı amaca hizmet eder

medya ve siyasette çok büyük rol oynarlar, istihbaratları çok iyidir, kendilerine hizmet edilmesi için birini birilerini yada bi kurumu seçtiklerinde hizmet eder veya bulunduğu konumdan tepe taklak iner

onlar için yahudiler asıldır diğerlerine hayvan gözüylü bakılır, dğiştirdikleri kitaplarında, sizden olmayanlar birer hayvandır onların kanını emin şeklinde ibareler yer alır

Türkiye nin nato ya girmesiyle başlayan faili meçhul cinayetlerin darbelerin arkasında bunlar vardır, özellikle 80 li ve 90 lı yıllardaki tasviyelerin neredeyse hepsinin arkasında bunlar vardır, ırkçı sorunlar mezhepci sorunlar dini sorunlar siyasi sorunları bunlar başlatır bunlar bitirir

örneğin uğur mumcu, turgut özal, susurluk cinayetlerinde bunlar yer alır

abdullah öcalan mesela sıradan bi kürt vatandaş değil, gizli anlaşmalar sonucu gizli kişilerle belirlenmiş birisi, en basitinden eşinin babası yani kayınpederi mit görevlisi

• abdullah öcalan kürtçe bile bilmeyen bir melezdir

---------------------

olmuyo abicim işte. burada konuşulmuyo. çoluk çucuk anasından babasından aldıkları ideolojik fikirler ve basit mantık örgüleriyle muhabbetin içine ediyo
  • aynen düzgün konuşulsa konu devam ederde ne yapıp ne edip kavga edebiliyoruz
  • Şuan planladıkları şey tek bir dünya devleti değil ufak ufak devletcikler kurmak ,bunun temelini 2. dünya savaşından sonra heryerde görebiliriz özellikler Balkanlarda Arapların bölünmesi vs vs

http://forum.donanimhaber.com/m_46080716/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46080716

Konuya katkısı olacka arkadaşları bekliyorum
  • şu açıdan bakarsak çoğu ülkede kendi devletçikleri var zaten, nato yani gladio nun olduğu ülkelerin içinde hepsinin bağlantıları siyasi partileri sanatçıları sporcuları medyacıları var palitikaları var,
  • quote:

Adı geçen topluluğun satanizme hizmet ettiğinden haberiniz yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.