Şimdi Ara

İllia iyi yaşamak için okumak zorunda mıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaş illia iyi güzel yaşamak sürünmemek için okumak zorunda mıyız ? herkesin matematigi türkçesi feni iyi olmak zorunda mı ? bunları yapamayan insanlar köle olmak zorunda mı ? bu ne saçma sistem öyle degil mi cidden ?

• Hocam ne kalıyor geriye sen toplama cıkarma yapma Türkçe okuduğunu anlama

Yani sen gazete filanda okuyamazsın görünene göre. Buraya nasıl yazabildin

Konu sanırım üniversiteye girebilmek iyi bir yaşamla alakası yok. Oturun çalışın birçok bölümün puanı yerlerde. herkesin itüye odtüye girmesine gerek yok zaten
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Hocam sen anlamadım galiba bu ülkede iyi yaşamak için illia tıp diş hekimligi veya iyi bir üniversitede mühendislik okumak lazım bunlar da basit bir iş degil toplama çıkarma ve türkçede okudugunu anlama ile bunlara gidemezsin haliyle sen belli ki demek istedigimi anlamamışsın gelmiş buraya alay etmeye çalışıyorsun
    zaten asıl sorun puanların yerde olması tamam burayı okudun ama çıkınca ne olacaksın ki yine işsizsin veya düşük maaşa talim edeceksin puanı yerde olan üniversiteye girmek de iyi birşey degil.
  • Yutubır ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Hocam sen anlamadım galiba bu ülkede iyi yaşamak için illia tıp diş hekimligi veya iyi bir üniversitede mühendislik okumak lazım bunlar da basit bir iş degil toplama çıkarma ve türkçede okudugunu anlama ile bunlara gidemezsin haliyle sen belli ki demek istedigimi anlamamışsın gelmiş buraya alay etmeye çalışıyorsun
    zaten asıl sorun puanların yerde olması tamam burayı okudun ama çıkınca ne olacaksın ki yine işsizsin veya düşük maaşa talim edeceksin puanı yerde olan üniversiteye girmek de iyi birşey degil.
    Dostum üniversite okuyarak zenginliğe erişemezsin. İyi bir yaşam ne kafanda önce onu belirle. Ben odtü okudum hayatım kurtuldu gelsin jipler,rahat bir hayat gibi düşünme . Odtü mühedislik mezunları çok ağlıyor forumda hiç görmedin mi

Yolda gördüğün mercedes bmwlerin sahiplerinin çoğu emin ol üniversitede diş yada mühendislik okumamış kişiler.

Tabi ki burada senin yapman sınavlara elinden geldiğinden fazlasıyla çalışmak ve istediğin/ilgilendiğin bir bölüme girmek. Sonrasında okulda ve iş hayatında kendini geliştirerek iyi bir noktaya erişmen gerekiyor. Mesela Maliye gibi bir bölüm okudun. Sana sorucaklar ingilizce biliyor musun , müşavirlik belgen var mı, okulda xx konularını öğrenmişsin anlat bize , kişisel iletişimin insanlarla nasıldır vs vs. Bunlar sende olup diğer arkadaşla olmayınca sen daha iyi iş konumuna geliceksin.

• Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tabiki zenginlerin çogunun dedigimiz bölümlerle alakası yok sadece üniversite okumak sözde daha rahat iyi yaşam sürmeyi sağlar zengin olmayı sağlamaz yani işte beyaz yakalılar dedigimiz kişiler gibi ama kafası çalışmayan adamı sistem asgari ücrete köle yapmaya çalışıyor sorun bu herkesin dersleri iyi olcak diye birşey yok ki
  • Artık okusan da işsizlik diye bir gerçek olduğu için, ne yapacağımızı şaşırdık okusan tabi ki sana çok yararı var sonuçta diploman mesleğin olacak ama iş bulabilir miyiz orasını bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okuyarak zengin olmak mı pohahaa.

yani doktorluk dışında aylık öyle 10-15k almak istiyorsan, istanbul ve ankara'daki belli başlı boğaziçi odtü gibi okullardan mezun olacaksın ki alabilesin.

bunun dışındaki üniversitelerden, bu maaşları 100 kişiden, 10 kişi kazanamıyordur.

illah okumak zorunda değilsin. keşke aklıma edeydim okumayaydım da hazır para varken esnaf olsaymışım bir yerler açsaymışız.

kuzenim mimar. super market tarzı bir yer açtı iyi bir yerde ama. keşke hiç mimarlık okumasaymışım diyor.

eğer durumun varsa bir yerler aç tabi bu korona'dan artık o da kalmadı ama düzelince millet hücum edecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.