Şimdi Ara

İlla servisinmi kurması lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY KDL EX500 AEP tv şimdi aldım evde yanımda duruyo kendim açsam ne olur illa servisinmi açması lazım

• yokmu cevap vericek sizi bekliyorum
  • vallahi ben kendim açtım bugün geldi benimkiside samsung 450 modeli ayağında problemvar görüntüde sanki grilik veya krililik geldi anlıyamadım
  • arkadaşım eğer ürün sorunlu veya eksik çıkarsa garantiden faydalanamazsın. servis açtığında kutuyu ve kurulumu kendisi yaptığında ğere bir sorun varsa cihazda rapor tutuyor ve garanti / iade işlemlerinden faydalanabiliyorsun. bu riski göze alıyorsan aç derim. ama beklemende fayda var. en fazla 2 gün beklersin..
  • kutuyu kendim açtım hiçbi sorun çıkmadı tv sağlam bundan sonra tv bozulursa garantiden faydalamıyacak mıyım onu sordum
  • belki iade edebilirsin. ama garantiden faydalanamazsın!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongholdman
    belki iade edebilirsin. ama garantiden faydalanamazsın!!

Bilip bilmeden cevap vermeyin 2sene once realden aldigim samsung lcd tv mi getirip eve kendim kurmustum 1.5sene sonra arizalandi fisini sakladigim icin servis hicbir problem cikarmadi komple panelini degistirdiler hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım son 1 senedir samsung ve lg nin dijital servis stratejisi komple değişti. artık öyle bozuldumu tak diye değiştirmiyolar parçayı. servisler sıkıyor işi. inan bana
  • tamamen servisin insityatifi

kurarsın ekranda çizik çıkar servis derki sen çizdin

yada iyi niyetli olur kurulumu kendi yapmış gibi yapar ve tutanağını tutar

geneldede böyle yapıyorlar çünkü sanırım kurulumdan para alıyorlar

ama garantiden faydalanamama gibi bişey olamaza

geçen hafta aldım lg tvyi kendim kurdum

sonra görüntüyü beğenmeyince servis çağırdım geldiler kurulumu kendileri yapmış gibi tutanak tuttular

öyle bişey olmazsa adam derdi sen kurdun garantisi yok

böyle bişşey olabilirmi
  • servis sadece ilk kurulumda duvara montaj istersen ücret talep ediyor. ama yok kendi ayağında kullanmak istersen hiç bir ücret ödemiyosun. tabi ilk kurulum için geçerli. servis insiyatifide önemli tabi ama bu tarz emrivaaki olaylar artınca işi biraz daha disipline sokmak için artık eskisi kadar tolerans göstermiyorlar.
  • Bir kere şunu netleştirelim:) öyle aldın, geldi ama servis kurmadı diye garantin gitti yada garantiden faydalanamazsın gibi birşey yok.
    Servislerin, keyfe keder bu tür söylemlerde bulunması sizi hiç bağlamaz, ilgili kanunu hiç mi hiç bağlamaz.Sizin, ürünün ilk kurulumunu servise yaptırmak gibi kanuni bir zorunluluğunuz, servisinde aksi taktirde sizin garantinizi sonlandırmak gibi kanuni bir hakkı yok.
    Ama burada önerilen işlem (ilk kurulumun servis tarafında yapılması) sizin lehinize; ilk kurulum esnasında, gelen ürünüzde bir problem olması durumunda, yetkili tarafından verilecek bir tutanağınız oluyor ki bu da devamındaki işlemler için zamanı kısaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 22 Haziran 2011; 1:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongholdman

servis sadece ilk kurulumda duvara montaj istersen ücret talep ediyor. ama yok kendi ayağında kullanmak istersen hiç bir ücret ödemiyosun. tabi ilk kurulum için geçerli. servis insiyatifide önemli tabi ama bu tarz emrivaaki olaylar artınca işi biraz daha disipline sokmak için artık eskisi kadar tolerans göstermiyorlar.

valla kuzene aldığımız lgyi ücretsiz duvara montajını yaptılar

diğer markaları bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.