Bildirim
İlla programlı mı çalışmak gerek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı _____________________________ -
bence günlük soru sayısı saçma. sonuçta boş beleş bir kaynaktan 1 saatte 30 40 çarpanlara ayırma çözersin, açarsın endemiği karekökü 1 saatte 10 15 soru çözersin. arada çok fark var. Haftalık olarak bu hafta şu konuları şu kaynaktan bitireceğim demek daha mantıklı geliyor bana ve öyle yapıyprım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
içinden geldiği gibi yardır ama yardırmayı unutma her derse yardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Soru değil de çalışacağın konuların belli olması bence önemli
Haftada kaç konu mesela her dersten 1-2 konu gibi mi
hocam mesela ben bu hafta polinomlar, kimyasal tepkime türleri, çembersel hareket bitereceğim vs. diyorum mesela. haftada 1 mat, fizik ve kimya konusu bitirmeye çalışıyorum ygsden. şu aralar yazılılarım olduğu için ygs çalışmayı bıraktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
Şöyle yap,bu gün aralığında bu konu bitecek.
dershane gittiğim için tekrarı az yapıyorum 1 saat falan test çözüyorum genelde günlük geo ve türkçe çözmeye çalışıyorum banko olarak fkb mat güne göre değişiyor ama kafamda kesin bir plan yok _____________________________ -
ben 12 iken günlük program yazmazdım ama 35k yapmıştım.
bu sene daha tempolu çalışıyorum bakalım ne olacak_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt