Şimdi Ara

İlkokul Mezunlarının Bekçi Olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -lisans mezunları gelip polis, asker olmasın boşuna mı üniversite okudular.
    -öğretmenlik okuyup gardiyanlığa başvurmasınlar
    Tek sorun bekçileri ilk okul mezunu mu olması bi gidin işinize, bekçi bile olamıyorsunuz gelip laf atıyorsunuz. Gidin bir baltaya sap olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Hoppalaaa.

Yigenim bende ilkokul mezunuyum ve 40 kişiyi istihdam ediyorum.
    Personelin yarıya yakını mühendis

İlkokul mezunu hızlı bir bekçilik eğitiminden sonra bekçilik yapabilir

Köy enstitüsü mezunları kaymakam,vali oldu bu ülkede

Selam ve dua ile
    bu kafa çok güzel adam ilk okul mezunuyum emmmeeee yanımda möhendizler çalişiyööör garıııddıııaaaşşşş annüyünmüüüü ?!? demiş

eskiden benimde böyle görgüsüz bi patronum vardı lahmacun ustası ,eğitim alan insanları kıskanan ezik kompleksli tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

bu kafa çok güzel adam ilk okul mezunuyum emmmeeee yanımda möhendizler çalişiyööör garıııddıııaaaşşşş annüyünmüüüü ?!? demiş

eskiden benimde böyle görgüsüz bi patronum vardı lahmacun ustası ,eğitim alan insanları kıskanan ezik kompleksli tipler

Alıntıları Göster
    Sanki eğitim aldınız da,ışık hızında uzay aracı yaptınız

Tek amacınız,asgari ücretten hallice bir aylıkla devlete kapağı atmak.

Bana somut örneklerle gelin,aldığınız eğitim,karnınızı bile doyurmuyor

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    Ülke ondan zaten bu halde , aldığın eğitimle iş bulamıyosun yüksek yerlerdeki adamların yandaş yada tanıdıkları iş buluyor ,ülke zaten gelişmez bu şekilde bu hale siz getirdiniz ben neden uzay aracı üreteyim yada geliştireyim ki bi değeri olmadıktan sonra,

ama sen anlamazsın o yüzden laf da anlatmicam zaten anlasan bu yaşa gelene kadar bana böyle bi soruyla gelmezdin biraz zekanı kullansan cevabı kendin bulurdun ,ama işine gelmez

block

• quote:

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    para kazanmak icin egitim alinmaz evet bir alanda uzmanlaşirsin ve para kazanirsin ama egitim almanin ana nedeni para kazanmak degildir bu sekilde yola cikarsan herseyi para olarak gorursen zaten basarili olamazsin.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    helalin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Ülke ondan zaten bu halde , aldığın eğitimle iş bulamıyosun yüksek yerlerdeki adamların yandaş yada tanıdıkları iş buluyor ,ülke zaten gelişmez bu şekilde bu hale siz getirdiniz ben neden uzay aracı üreteyim yada geliştireyim ki bi değeri olmadıktan sonra,

ama sen anlamazsın o yüzden laf da anlatmicam zaten anlasan bu yaşa gelene kadar bana böyle bi soruyla gelmezdin biraz zekanı kullansan cevabı kendin bulurdun ,ama işine gelmez

block

Alıntıları Göster
    Tatlı su sosyalistleri sizi...

Bu ülkede başörtüsü yüzünden üniversiteye alınmadı insanlar.
    Kendi anadillerini konuşamadılar.
    İbadet özgürlüklerine engel konuldu.

Şimdi devran döndü ve karın ağrınız başladı

Hamdolsun iktidarımız yinede insana insanca yaklaşıyor ve adaletli bir yönetim sergiliyor

Yol,metro,havaalanı muhabbetine girmeyeceğim bile

Selam,kelam,tilavet,ibadet ve dua ile

• quote:

Orijinalden alıntı: polnes1

para kazanmak icin egitim alinmaz evet bir alanda uzmanlaşirsin ve para kazanirsin ama egitim almanin ana nedeni para kazanmak degildir bu sekilde yola cikarsan herseyi para olarak gorursen zaten basarili olamazsin.

Alıntıları Göster
    Herkes senin gibi düşünmüyor azizim

Geçen gün cehapeli bir belediyenin halkla ilişkiler müdiresine abla diye hitap ettiğim için büyük sorun yaşadım.amacım sadece yoksul bir vatandaşa kömür ve yardım paketi talep etmekti.

Elindeki telefonda dizi film izliyordu ve rahatı bozulmuştu,oysa o kişimin aylığını bizler ödüyoruz

Dua ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Bekçilerin ne yaptığını sanıyorsun da akademik tahsil istiyorsun?
    Akademik tahsil degil edep adap olmalı.
    Geçen gün bir bekçi yolda yururken ekiyle göğsüme tutarsk hop birader kimlik gorelim diyerek durdurdu. Bu nedir simdi? Benim mahalleme elin adami geliyor 15 yildur gezdiğim caddede beni eliyle yolumu keserek hop birader kimlik görelim diyor. Bu hıyarı sokaktan topladiklari belli.
    Aynı olayi metroda beni durduran polise anlattim ve sokaktan geceni bekçi yapiyorlar dedim, evet haklısın abi su siralar oyle dedi.

• İlkokul mezunları ölür inş

• İlkokul Mezunlarının Bekçi Olması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kamu görevlisi olmak için istenen değerler tabiki de istenilen herkesi kanuna nizam bir biçimde alabilmek.
    Ben üniversite mezunuyum. Kendi bölümüm ve mesleğim var benim gözüm tabiki yok bekçilikte fakat ben tersane işçisi olarak tozun toprağın içinde sürüne sürüne ve kimyasalların içinde 3000 TL'yi zorla alıyorum.
    Bekçilerin maaşı 4500 TL sanırsam emin değilim. Oturduğum bölgede ilkokulu mezunu bir arkadaş var babası İzmir bilmem ne partisi milletvekilinin arkadaşı sürekli yan yanalar. çocuk hiç zorlanmadan sessiz sedasız bekçi oldu gitti. 2 kişi daha var böyle tanıdıkları yakını olan onlarda oldu. fakat bölgede lise üniversite mezunu bekçilik sınavına girmiş sınavı geçip kaymakamın yaptığı sözlü mülakatta daha kapıdan girer girmez elenmiş arkadaşlarım mevcut.
    Bu şartların neden bu şekilde olduğunu umarım anlamışsınızdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Lise mezunu olanlar Bekçi olabiliyor olması lazım şartlarda böyle idi.
    İlk okul mezunları bekçi olamıyor yeni sistemde o mevzuat eski mevzuat yani hala geçerli mevzuat fakat eskiden bekçi olanlar var ve o bekçilerden hala aktif olanları var o yüzden yönetmelikte onlara göre düzenleniyor ama alımlarda bugün yeni alımlarda lise mezunu şartı var. O yüzden mevzuatı iyi okuyun.
  • 2019/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİNE BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
    b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
    c) En az 167 cm boyunda olmak,
    d) Beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak.
    e) Başvuru yaptığı İL sınırları içerisinde EN AZ BİR YILDIR ikamet ediyor olmak,
    f) Askerlik ödevini bitirmiş olmak

Ayrıca yazılı sınav, fiziki parkur, sözlü mülakat ve yatılı eğitim var meslek içi eğitimleri var Bekçi olmaya kapasitesi yetmeyen insanlar burda konuşuyor bekçi kimlik de sorar kaba üst araması da yapar istediğiniz kadar zorunuza gitsin teleskopik jopu yiyince görürsünüz gerçi burda sallayanlar abi abi çekiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 24 Kasım 2019; 11:8:32 >
  • 1966 tarihli mevzuat. 1966. Tekrar yazıyorum 1966.

1966

Günümüzde bekçi olabilmek için en az lise mezunu şartı aranıyor.

Araştırma yapmayı bilmiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 24 Kasım 2019; 11:21:0 >
  • O çok eleştirmen, ilkokul mezunu bekçi olunur mu, olunmaz mı diye bir ton yorum atan herkese selam olsun. Şu an ilkokul değil en az lise mezunu şartı var. Okuduğunuz mevzuat 1960 lı yıllara ait. Şu an ki bekçilerin bir çoğu üniversite mezunu arkadaşlar.

Bir sıkıntısı olmayan, sokakta serserilik yapmayan her vatandaşın kimlik gösterme hususunda alıngan olması bana çok komik geliyor.

Başıma gelen bir olayı anlatayım. 3 hafta önce komşumun gece 2 de telefonu çalıyor. Bekçiler şüpheli bir motorsiklet ve sürücü ile karşılaşmış. Plaka sorgulatmışlar ve sürücü sahibi bilgilerinden komşumu aramışlar. Komşum motosikletin evin önünde olduğunu söylemiş. Bekçiler kontrol etmesini istemiş. Komşum inanmayıp bana geliyor uyku sersemi. Kandırmaya mı çalışıyorlar diye. Kontrol edelim dedim. Ettik motor yerinde yok. Aradık geri bekçileri, şahısı ve motoru karakola çekmelerini istedik. Şikayetçi olduk. Motorun çalındığından haberimiz yoktu ama yakalandı.Kendilerine çok teşekkür ettik. Uzun uzadıya konuşma fırsatım oldu. Çoğu üniversite mezunu olan, aklı başında bilinçli insanlar. Aralarından elbette sevilmeyen tipler de çıkacaktır fakat her meslekte böyle değil mi?
    Vatandaş ile bu kadar sıkı fıkı olunan bir mesleğin günümüz şartlarında sevilmesi bence zaten mümkün değil. Ayrıca eğitimleri hakkında da konuştuk. Polisliğe geçiş için gün sayıyorlar. Bu adamlar sokakta öğreniyor mesleği masa başında değil bence bu çok önemli.
    Neyse ben gördüğümü yazayım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 24 Kasım 2019; 11:51:44 >

• kimlik sorma yetkisine niye bu kadar takılıyorsunuz? suçlu musunuz?

yada tipiniz eşgallikte ona mı ayar oluyorsunuz?

sonuç itibariyle bu adamlar işlerini yapıyorlar?

10 saniye sürmeyen bir işlem, her gün hem marmaraya binerken hemde şirinevler tarafından girerken hem güven timlerini hemde bekçilerin yanından geçiyorum toplasan ayda 1 kez bana kimlik soruluyor? oda genelde 2 3 kişi arkadaşlarla bir yerden bir yere gidiyorsak?

mesela 12 den sonra şirinevlerden ataköye geçerken kuş uçmaz kervan geçmez bir sokağa giriyorsun, orada adam kesseler 1 allahın kulu yardıma gelmez, şimdi bekçiler var şirinevler tarafından gelenlere kimlik soruyorlar, iyiki de soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 24 Kasım 2019; 15:24:12 >
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    burası türkiye kardeş ne bekliyordun anlamadım?

yozlaşmış bir 3. dünya ülkesinde yaşıyorsun?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Defolun gidin de siz de kurtulun biz de. Yahu anlamadıgım o öğretmenlere siz bekçi olamassınız 5k maaş alamassınız diyen mi oldu. O da gidip sınava,mülakata girip kazansın akşam 7 sabah 7 tüm gece sıcak ytağında atanamadım diye ağlıcağına çalışsın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.